Προς το περιεχόμενο

Dolphin Emulator: GameCube/Wii Emulator στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα γνήσια ρεμοτε ,ένα bt στικ Που ειχα,εφτιαξα ένα sensor bar και όλα δουλεύουν ρολοι. Μονο μειονέκτημα είναι ότι ο I7920 2.6 μέχρι και στα 3.2 που τον πήγα για lle ήχο έκανε σπασηματα. Θα παραγγειλω ψήκτρα και θα αναφέρω από τα 3,6-4 με το καλό :)

O lle ήχος είναι ο ποιο συμβατός αλλά και ποιο απαιτιτικος. Με hle τρέχουν κομπλέ απλά δεν παίζουν όλα.

Ps.Στην αρχή αγόρασα ιμιτασιόν nun chuck το οποίο δεν πήγαινε κατω. Επισης κατάλαβα ότι στο ιμιτασιόν δεν μπορείς να πας "λίγο" μπροστα, η τρέχουμε η τίποτα!

• Απαντ. 155
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

O lle ήχος είναι ο ποιο συμβατός αλλά και ποιο απαιτιτικος. Με hle τρέχουν κομπλέ απλά δεν παίζουν όλα.

Δες το link που έχω ποιο πάνω.  Φτιάχνει τα προβλήματα που έχουν πολλά  με hle  όπως rune factory oceans , xenoblade κτλ

Δημοσ.

ερώτηση, ο emulator παίζει τα κλασσικά iso για κονσόλες Wii που φέρνει ο θείος ή πρέπει να του πω να στείλει κάτι ξεχωριστό;

ευχαριστώ.

Δημοσ.

Με τον παλιό μου Q6600 είχα και γω θέμα στην αρχή καθώς έπιανα μόνο 70-85%. Ότι και να δοκίμαζα με τις ρυθμίσεις δεν με βοηθούσε.

Τελικά έκανα ένα overclock στα 3.1 και όλα τα προβλήματα λύθηκαν και μάλιστα το τρέχα σε 3Χ. Βέβαια μετά απο 5 μήνες η μητρική εξερράγη αλλά τουλάχιστον τα παιχνίδια πήγαιναν σφαίρα  :-D  .

Δοκιμασμένο με xenoblades και mario galaxy 2. 

Δημοσ.

Πάντως στο μηχάνημα μου (Q6600 Quad Core, GTX 660) ο emulator κολλάει σαν π@@στ@ς. Εσείς τι configuration έχετε;

Το είχα δοκιμάσει με τον προηγούμενο επεξεργαστή μου,έναν διπύρηνο phenom 2 στα 3.2ghz.

Μερικά παιχνίδια είχαν πρόβλημα,αλλά έχε υπ' όψιν ότι ίσως και ορισμένα roms να είναι που έχουν το πρόβλημα.

Αυτό που είχα παρατηρήσει με εκείνο τον επεξεργαστή ήταν πως το frame rate έπεφτε πολύ όταν έβαζα την εσωτερική render ανάλυση να είναι σχεδόν ίδια με αυτήν του monitor μου ώστε να έχω καθαρή εικόνα και να μη γίνεται upscaled.

Αλλά δεν γινόταν συνέχεια. Όταν υπήρχαν λίγα πράγματα στην οθόνη είχα ένα καλό frame rate,αλλά άμα γυρνούσα να κοιτάξω προς μεριές που έχει πολλούς εχθρούς ή view distance,τότε ήταν που έτρωγα τα slow motion.

Με τον τετραπύρηνο μου δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα για να δω αν έφτιαξε αυτή η κατάσταση,αλλά θα το κάνω μάλλον σύντομα κάποια στιγμή.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

καλημέρα. χθες παρέλαβα 2 χειριστήρια με ενσωματωμένο το motion και 2 num μαζι. προσπαθώ να τα συνδέσω αλλα δεν τα βλεπει με τιποτα το bluetooth ενώ εχω αγοράσει ενα ver 4 βάζοντας παράδειγμα το κινητό το βλεπει αμέσως . αυτα δεν τα βλεπει εχω κανει τα πάντα εχω ψάξει αλλα τιποτα. πατάω 1+2 πατάω reset μετα αυτα τίποτα. έχετε μήπως καμια ιδεα προτου τα πετάξω :P. υπάρχει περιπτώσει να φταίει το bluetooth. 

Δημοσ.

καλημέρα. χθες παρέλαβα 2 χειριστήρια με ενσωματωμένο το motion και 2 num μαζι. προσπαθώ να τα συνδέσω αλλα δεν τα βλεπει με τιποτα το bluetooth ενώ εχω αγοράσει ενα ver 4 βάζοντας παράδειγμα το κινητό το βλεπει αμέσως . αυτα δεν τα βλεπει εχω κανει τα πάντα εχω ψάξει αλλα τιποτα. πατάω 1+2 πατάω reset μετα αυτα τίποτα. έχετε μήπως καμια ιδεα προτου τα πετάξω :P. υπάρχει περιπτώσει να φταίει το bluetooth.

Εισαι σιγουρος οτι φταιει το bluetooth ?

Γιατι με το RVL-CNT-01-TR ( ενσωματωμενο motion+ ) υπάρχει ένα προβλημα και δεν το αναγνωρίζει το dolphin και χρειαζεσαι ενα patch και toshiba stack.

Μου φαινεται περίεργο να μην το βλεπει το bluetooth...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Twilight Princess στο wii ή στο GC ?

GC λογο ευκολιας στη ρυθμιση των πληκτρων ειτε στο keyboard ειτε σε καποιο εξωτερικο συμβατικο controller. Δεν εχει κανονικη 16:9 απεικονιση ομως οπως εχει το Wii αλλα λιγο θα σε πειραξει αυτο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...