ChRis6 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Αν βρίσκεις καλύτερες τιμές στο ebay,γιατι όχι. Και το 50αρι που δίνεις,νταξ,δεν ειναι και πολλά,αν αναλογιστείς τι αποτέλεσμα έχεις. Έχεις ένα wii στο pc σου, που τρέχει σε 1080p στη μισή τιμή.Για μένα αξίζει για κάποιον που θέλει να παίξει τα παιχνίδια του wii. Βέβαια μερικές φορές εμφανίζονται μικρά προβληματάκια στο emulation,αλλά τίποτα που να σε κάνει να το παρατήσεις.Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχω δει είναι στο xenoblade chronicles.Έχει σπασίματα στον ήχο,αλλά μετά απο λίγα δευτερόλεπτα επανέρχεται στο κανονικό.
basileios Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Εχω ένα xbox 360 χειρηστηριο και ένα ακόμα σε αυτό το στυλ. Θα είναι οκ για τοMario στυλ. Η θέλω τα αλλά? Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
John-lamia Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 ευτυχώς υπάρχει αυτο το emulator και παίζουμε wii το οποίο δεν είναι δυνατό σαν ps3, 360. χάρηκα πολύ το re zero & 1 remake. το κακό με το wii είναι που δεν έχει gran tourismo η forza.
haris013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 πως μπορω να παιξω το zelda με το emulator απο το πλητρολογιο,χωρις δηλαδη παρελκομενα του wii? θελω να δω αν τρεχουν καποια παιχνιδια στο μηχανιμα μου ωστε να αγωρασω και τα καλουδια του wii.
ChRis6 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 πως μπορω να παιξω το zelda με το emulator απο το πλητρολογιο,χωρις δηλαδη παρελκομενα του wii? θελω να δω αν τρεχουν καποια παιχνιδια στο μηχανιμα μου ωστε να αγωρασω και τα καλουδια του wii. Το skyward sword δεν ξερω αν μπορεις να το παιξεις με πληκτρολογιο.Λογικα γίνεται... Δοκιμασε το twilight princess.Νομιζω οτι σε αυτό μπορείς να παίξεις και με gamepad. Γενικώς ο emulator δίνει περισσότερο βάρος στον επεξεργαστή και όχι στη κάρτα γραφικών.Εγώ που έπαιξα σε έναν AMD 955 με την ATI 5770 δεν είχε πρόβλημα.
haris013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 με το ζελντα μου λεει να συνδεσω το wii mote και δεν προχωραει παρακατω ωστε να δω πως τρεχει το παιχνιδι.ειμαι σε λαπτοπ γιαυτο ρωταω.
ektelion Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 O Emulator τα σπάει απίστευτα, έχω πάθει την πλάκα μου. Έχω τουικάρει και τα γραφικά και παιχνίδια δεκαετίας όπως το Pikmin δείχνουν πανέμορφα! Μέχρι στιγμής έχω δει τα New Super Mario Bros, Project Zero 2, Pikmin, Ikaruga, Resident Evil Remake και όλα παίζουν τέλεια! Οι ρυθμίσεις του Wii Mote θέλουν όντως ψάξιμο μέχρι να βρούμε βολικές ρυθμίσεις και η εξομοίωση των κινήσεων δεν είναι πάντα βολική. Παρόλα αυτά, ο εξομοιωτής πιστεύω ότι αξίζει την αγορά ενός κανονικού Wiimote (δεν το έχω ψάξει πολύ, αλλά από ό,τι κατάλαβα γίνεται να συνδεθεί με το PC με κάποια hacks). 1
ChRis6 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Καθόλου hacks.Συνδέεται με bluetooth όπως ένα απλό mouse. Το dolphin έχει υποστηριξη για wiimotes.Απλά αλλάζεις τις ρυθμίσεις εισόδου σε real wiimote και είσαι έτοιμος
ektelion Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Ακόμη καλύτερα! Θνξ για την ενημέρωση, χθες ανακάλυψα τον εξομοιωτή χάρη σε αυτό το thread και δεν έχω προλάβει να τον εξερευνήσω αρκετά. Ούτε είχα χρόνο να διαβάσω όλο το thread. Σίγουρα πάντως θα τον τιμήσω δεόντως. Έχω μεγάλο απωθημένο με παιχνίδια όπως το Pikmin και ορισμένα από τα Zelda που έχουν κυκλοφορήσει σε GC και Wii (έχω να παίξω Zelda από το Ocarina of Time στον εξομοιωτή του Ν64).
RedPanda Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 χρησιμοποιώ απόλυτα λειτουργικά το dual shock 3 με usb για το Xenoblade Chronicles (που παίζει κολλημένο στα 25 fps με ελάχιστα προβλήματα στον ήχο) αν θέλει κάποιος να του στείλω το mapping των πλήκτρων
guardianx71 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Για το xenoblade βρήκα μια παλιότερη αλλαγμένη έκδοση που δουλεύει τέλεια . δες Site: http://forums.dolphin-emu.org/Thread-patch-xenoblade-hle-audio-hack-fix?page=35">εδώ ή κάνε search για 3.0_71 Xenoblade HLE Hack v3.1
RedPanda Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 ναι αυτό έχω , αλλά σε μερικές σπηλιές κόβει λίγο ο ήχος
guardianx71 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Για κάτι δέκατα του δευτερολέπτου μόνο όμως. Αν όχι δές αν έχεις ενεργοποιημένα τα : Ενεργοποίηση διπλού πυρήνα Ενεργοποίηση idle skipping Κλείδωμα νημάτων στους πυρήνες
Alithinos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δεν ξέρω για τη σύνδεση περιφερειακών wii στον υπολογιστή,αλλά με πληκτρολόγιο και ποντίκι,ή ακόμα και με xbox360 χειρηστήριο θα είναι παλούκι ο χειρισμός. Εγώ χρησιμοποιώ το Dolphin κυρίως για να παίξω παιχνίδια του Gamecube που δεν είχα την ευκαιρία να παίξω στην εποχή τους. O Emulator τα σπάει απίστευτα, έχω πάθει την πλάκα μου. Έχω τουικάρει και τα γραφικά και παιχνίδια δεκαετίας όπως το Pikmin δείχνουν πανέμορφα! Μέχρι στιγμής έχω δει τα New Super Mario Bros, Project Zero 2, Pikmin, Ikaruga, Resident Evil Remake και όλα παίζουν τέλεια! Οι ρυθμίσεις του Wii Mote θέλουν όντως ψάξιμο μέχρι να βρούμε βολικές ρυθμίσεις και η εξομοίωση των κινήσεων δεν είναι πάντα βολική. Παρόλα αυτά, ο εξομοιωτής πιστεύω ότι αξίζει την αγορά ενός κανονικού Wiimote (δεν το έχω ψάξει πολύ, αλλά από ό,τι κατάλαβα γίνεται να συνδεθεί με το PC με κάποια hacks). Ένα σου λεω. Κατέβασε και δοκίμασε το Zelda: Wind Waker με εσωτερική ανάλυση 1920x1080. ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΗ ΠΛΑΚΑ ΣΟΥ. Είναι το μοναδικό παιχνίδι που είν από κεινη την εποχή,και μονάχα με αλλαγή ανάλυσης σου δίνει την εντύπωση πως είναι ολόφρεσκο. Η ποιότητα των animations ξεπερνά κατά πολύ μοντέρνα παιχνίδια με παρόμοιο καρτουνίστικο στυλάκι όπως το Borderlands π.χ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα