Προς το περιεχόμενο

Dolphin Emulator: GameCube/Wii Emulator στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 155
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κουτι ενα παλιο NZXT(αν δεν κανω λαθος).Τωρα για λεφτα για πες τι τιμες παιζουν?Παντως απενεργοποιησα σημερα τους 2 επιπλεον πυρηνες και δεν κολλαγε ουτε ανεβαζε θερμοκρασια(μαξ 63 εδειξε το core temp) αλλα τα frames ηταν 35 με 40.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το PS έχει το Gran Turismo.

Το Wii τρέχει κανονικά εδώ και 2 χρόνια περίπου.

Ο ίδιος emulator που είναι για το NGC είναι και για το Wii.

Εγώ πάντως όταν είχα κατεβάσει το dolphin emulator και είχα βάλει το top spin 2, το παιχνίδι σερνόταν. Έχω 2πύρινο στα 2.7 GHz και 9600GT. Δηλαδή τι απαιτήσεις θέλει?

Δημοσ.

Ο επεξεργαστής σε κόβει, η κάρτα την παλεύει.

υγ : σκάλησες καθόλου τις ρυθμίσεις ή τις άφησες όπως ήταν?

Δημοσ.

Ο επεξεργαστής σε κόβει, η κάρτα την παλεύει.

υγ : σκάλησες καθόλου τις ρυθμίσεις ή τις άφησες όπως ήταν?

Τις έβαλα στο minimum αλλά το game πάει σε slow motion.

Δημοσ.

Α ωραία. Με το πληκτρολόγιο ή το χειριστήριο θα μπορέσω να παίξω? Ή χρειάζομαι wiimote?

παιζει ανετα και με πληκτρολογιο και ποντικι. Την προηγουμενη εβομαδα επαιξα το Sonic Colors στο dolphin σε 1280χ1024 με 16χ af και 4 χMSAA και ετρεχε τελεια. Εχουν κανει καταπκληκτικη δουλεια. Ο χειρισμος ειναι τοσο καλος που ηταν λες και το παιχνιδι ειχε φτιαχτει για πληκτρολογιο και ποντικι. Στη συνεχεια αφου τερματισα το Sonic Colors ξεκινησα το Sonic and the Black Knight το οποιο τερματισα χθες. Δουλεψε και αυτο αψογα με τα ιδια settigns (ολα φουλ) Χθες αφου τερματισα το Sonic and the Black Knight ξεκινησα το Sonic 4. Δουλευει και αυτο αψογα.

εχω προβλημα με το Sonic Unleashed στο Dolphin. Εχω την PAL εκδοση απο τον θειο και ενω εχω κατεβασει ολες τιες εκδοσεις του Dolphin που δουλευουν με αυτο το παιχνιδι δεν ξεκιναει καν. Εχω βαλει τα σωστα settigns αλλα βγαζει μαυρη οθονη. Τι φταιει? Ειδα και βιντεο στο youtube κατεβασα τα dolphin που χρησιμοποιουν και αυτοι εβαλα ιδιες ρυθμισεις αλα δεν ξειναει με τιποτα :mad: :devil: ! τι να κανω? Μου ρχετε να το σπασω το pc εχασα χθες πανω απο 1 ωρα προσπαθωντας να το κανω να δουλεψει και ενω τα υπολοιπα sonic τρεχουν κανονικα αυτο δεν ξεκιναει. :devil:

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Πρόσφατα δοκίμασα τον dolphin emulator και έμεινα πολύ ικανοποιημένος από το επίπεδο εξομοίωσης και την γενικότερη ποιότητά του.

Έχει κανείς δοκιμάσει κάποιο Wii game με wiimote και που να απαιτεί την sensor bar;;; Έχει κανείς καμιά ιδέα για sensorbar για PC;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...