Προς το περιεχόμενο

Dolphin Emulator: GameCube/Wii Emulator στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εξαρτάτε πάντα από το πόσο υποστηρίζουν τα παιχνίδια αυτή που βγάλανε το dolphin εννοείτε ότι τα «μεγάλα» παιχνίδια θα τα κάνουν να δουλεύουν όσο καλύτερα γίνεται όσο ποιο γρήγορα γίνεται.

Δες συγκεκριμένα για τα παιχνίδια που πάνε αργά αν υπάρχουν ιδικές ρυθμίσεις.

ok θα το κοιτάξω :)

• Απαντ. 155
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

nicoc89 εννοείτε Full Screen, διαφορετικά όντως σέρνεται. Και πείραξε λίγο τα plugins.

Ένα Bin είναι.. δε το βλέπω να γίνεται η κατάσταση.. .Sav ψάχνω νομίζω. :-(

Δημοσ.

nicoc89 εννοείτε Full Screen, διαφορετικά όντως σέρνεται. Και πείραξε λίγο τα plugins.

Ένα Bin είναι.. δε το βλέπω να γίνεται η κατάσταση.. .Sav ψάχνω νομίζω. :-(

Δεν δοκίμασα ποτέ κάτι τέτοιο αλλά ότι γίνεται γίνεται.

http://code.google.com/p/dolphin-emu/issues/detail?id=3042

Δημοσ.

Δεν δοκίμασα ποτέ κάτι τέτοιο αλλά ότι γίνεται γίνεται.

http://code.google.com/p/dolphin-emu/issues/detail?id=3042

Το είχα κάνει έτσι ακριβώς πριν σου απαντήσω το "Δεν ξέρω τι να κάνω με το .bin". Απλή λογική είναι το Guide.. TYVM though!

Πραγματικά θέλει πολύ χρόνο για να βγουν όλοι οι ήρωες, και δεν είμαι πια πιτσιρίκι που κάθομαι όλη μέρα. Αν μαζευτούμε μια παρασκευή ή μια Κυριακή μέσα, θα ήθελα να υπάρχουν όλοι οι ήρωες γαμώτο..

Δημοσ.

Το είχα κάνει έτσι ακριβώς πριν σου απαντήσω το "Δεν ξέρω τι να κάνω με το .bin". Απλή λογική είναι το Guide.. TYVM though!

Πραγματικά θέλει πολύ χρόνο για να βγουν όλοι οι ήρωες, και δεν είμαι πια πιτσιρίκι που κάθομαι όλη μέρα. Αν μαζευτούμε μια παρασκευή ή μια Κυριακή μέσα, θα ήθελα να υπάρχουν όλοι οι ήρωες γαμώτο..

Aν δεν μπορεις να βρεις save με ολους τους χαρακτηρες γιατι δεν δοκιμαζει καποια Cheats που σιγουρα θα υπαρχουν?. ^_^

Οριστε και ενα video απο το δικο μου pc

http://www.youtube.com/watch?v=pjs8VZaZJMc&feature=channel_video_title

Δημοσ.

Κανας οδηγός ή κάτι παρεμφερές παίζει;

Ενδιαφέρομαι για το Resident Evil (Remake) του GameCube (το έχω αυθεντικό δηλαδή).

Ξέρει κάποιος τίποτα για το συγκεκριμένο; Π.χ. κατ' αρχάς αν είναι εφικτό να παίξει, αν γίνεται να παίξει με reasonable frame rate, ρυθμίσεις κ.λπ..

Δημοσ.

ΟΚ, να το δοκιμάσω, αλλά πώς; Να δημιουργήσω ISO file απ' το αυθεντικό (αν και το optical drive δε μου διαβάζει τα mini dvd) ή να ψάξω για torrents;

Επίσης: ας πούμε ότι παίζει (είδα μερικά videos στο τούμπι). Είναι συμβατό το δελφίνι με gamepad της Logitech ή ν' αρχίσω να ψάχνω για XBOX 360 controller;

Δημοσ.

Το dolphin διαβάζει και απ'ευθείας dvd(άκια) αλλά και iso τώρα τι σε βολεύει,τι να πω.

Από χειριστήρια ο,τι έχει driver για windows το βλέπεις και μέσα από το dolphin τώρα αν μπορείς να ταιριάξεις τα κουμπάκια ώστε να σε βολεύουν..άλλο αυτό.

Δημοσ.

Ξερει κανεις βρε παιδια γιατι μετα απο κανα 5 λεπτο με τον Dolphin να παιζει,σε καποια παιχνιδια το Pc κανει shutdown?Δεν το κανει σε ολα.Σε μερικα το κανει οχι σε ολα.Ο επεξεργαστης ειναι Χ2 550 με ενεργοποιημενους και τους αλλους 2 πυρηνες και καρτα 4870.Στην αρχη νομιζα οτι ανεβαζε θερμοκρασια η καρτα αλλα τελικα ειδα οτι δεν ηταν αυτη.Μετα καταλαβα οτι λογικα ειναι η cpu γιατι ο ανεμηστηρας ανεβαζει στροφες.Γιατι το κανει αυτο?Σε βαρια παιχνιδια δεν εχω κανενα προβλημα με θερμοκρασιες και εχω με τον Dolphin...Εχει κανεις καμια λυση η θελω αλλη ψυκτρα για τη cpu?

Δημοσ.

Και το dolphin δεν είναι ελαφρύ εκμεταλλεύεται πλήρως των επεξεργαστή,οπότε άνετα μπορεί να σου ανεβάζει μεγαλύτερες θερμοκρασίες από τα βαριά παιχνίδια,αν δεν μετρήσεις την θερμ. την ώρα που παίζεις( coretemp ) δεν κάνεις δουλειά.

Δημοσ.

Και το dolphin δεν είναι ελαφρύ εκμεταλλεύεται πλήρως των επεξεργαστή,οπότε άνετα μπορεί να σου ανεβάζει μεγαλύτερες θερμοκρασίες από τα βαριά παιχνίδια,αν δεν μετρήσεις την θερμ. την ώρα που παίζεις( coretemp ) δεν κάνεις δουλειά.

Την ειχα μετρησει με το core temp και σε εναν απο τους 4 πυρηνες ανεβαζε θερμοκρασια γυρω στους 80 αν θυμαμαι καλα και μετα off..Αν βαλω ψυκτρα μεγαλυτερη θα κανει δουλεια?Και αν ναι εχεις καμια να προτεινεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...