Προς το περιεχόμενο

Dolphin Emulator: GameCube/Wii Emulator στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες μήπως ξέρει κάποιος λύση για το mario kart wii σε retroarch με dolphin core για το black box αριστερά? Το τρέχει νεράκι πάντως στο xbox series x.. 

Edit. Το έφτιαξα http://wiki.tockdom.com/wiki/Black_Box_Fixer

Στο dolphin στο pc δεν είχε τέτοιο θέμα, αλλά στο xbox series x στο retroarch είχε αυτό το θέμα και λύθηκε με αυτό το κολπάκι.. 

Επεξ/σία από vagosvts7
  • 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 155
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα.Κάποιος καλός οδηγός για καλιμπράρισμα σε Wii Controler ? Προσπαθώ να παίξω Mario Galaxy αλλά τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί σωστά.

Δημοσ.
Στις 11/4/2021 στις 12:22 ΠΜ, Chocobo είπε

Καλησπέρα.Κάποιος καλός οδηγός για καλιμπράρισμα σε Wii Controler ? Προσπαθώ να παίξω Mario Galaxy αλλά τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί σωστά.

Κανονικα το wii controller λειτουργεί χωρις κανενα καλιμπραρισμα, ειναι plug and play,εφόσον βεβαια κανεις τις σωστές ρυθμίσεις απο το μενου του ντολφιν. Αν εξακολουθεί το προβλημα, στειλε μνμ να σου γραψω τα βηματα ππυ πρεπει να ακολοθησεις μήπως κ λύσεις το πρόβλημα σου

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pollop είπε

Κανονικα το wii controller λειτουργεί χωρις κανενα καλιμπραρισμα, ειναι plug and play,εφόσον βεβαια κανεις τις σωστές ρυθμίσεις απο το μενου του ντολφιν. Αν εξακολουθεί το προβλημα, στειλε μνμ να σου γραψω τα βηματα ππυ πρεπει να ακολοθησεις μήπως κ λύσεις το πρόβλημα σου

Λάθος δική μου διατύπωση.Εννοώ το εικονικό κοντρολερ του wii.Χειριστήριο xbox έχω.
Κατάφερα πάντως στο mario galaxy να φτιάξω τα κοντρολς καθώς τα online που βρήκα σε εμένα δεν δούλευαν σωστά. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Chocobo είπε

Λάθος δική μου διατύπωση.Εννοώ το εικονικό κοντρολερ του wii.Χειριστήριο xbox έχω.
Κατάφερα πάντως στο mario galaxy να φτιάξω τα κοντρολς καθώς τα online που βρήκα σε εμένα δεν δούλευαν σωστά. 

Έχε υπόψη σου οτι με ενα φτηνο γουι κοντρολερ και μια μπαρα με υπέρυθρες η δυο κερια δλδ κοστος γυρω στα 20_25 γιουρια θα εχεις την αυθεντική εμπιρεια του γουι, αν πραγματικα σε ενδιαφέρει η κονσολα, το ντολφιν εχει κανει καταπληκτική δουλεια κ ειναι παναπλη η συνδεση. Εγω εχω παει ενα βημα παραπερα κ εχω παρει κ γκειμκιουμπ ανταπτορα με οριτζιναλ χειριστήρια. Οτι θες με ρωτας

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pollop είπε

Έχε υπόψη σου οτι με ενα φτηνο γουι κοντρολερ και μια μπαρα με υπέρυθρες η δυο κερια δλδ κοστος γυρω στα 20_25 γιουρια θα εχεις την αυθεντική εμπιρεια του γουι, αν πραγματικα σε ενδιαφέρει η κονσολα, το ντολφιν εχει κανει καταπληκτική δουλεια κ ειναι παναπλη η συνδεση. Εγω εχω παει ενα βημα παραπερα κ εχω παρει κ γκειμκιουμπ ανταπτορα με οριτζιναλ χειριστήρια. Οτι θες με ρωτας

Ωραίος.Προσωπικά δεν μπορώ να τα δώσω για το controller καθώς είναι ελάχιστα τα παιχνίδια που θέλω να παίξω.Για την ακρίβεια πέραν Mario Galaxy δεν καίγομαι για κάτι άλλο.Ίσως skyward sword αλλά έχω παίξει  τα περισσότερα άλλα zelda games και απο τα review αυτό δεν είναι απο τα top οπότε μάλλον πως θα γίνει skip.

Ευχαριστώ πολύ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...