Προς το περιεχόμενο

Dolphin Emulator: GameCube/Wii Emulator στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρω πως μπορούμε να παίξουμε wii παιχνίδια στο pc.

Το μόνο που χρειαζεται είναι ένα bluetooth και ένα ( wiimote=το χερούλι του wii)

Κατεβάζουμε τo dolphin emulator από το https://dolphin-emu.org/download/?ref=btn

Κάνουμε εγκατάσταση. Μετά ανοίγουμε, κάνουμε τα (graphics setting) για windows, δηλαδη στο graphics το αλλαζουμε από opengl σε direct3d.

Πηγαίνουμε στο (wiimote setting), πατάμε scan για το controler, αφού έχουμε βάλει το bluetooth και έχουμε ανοιχτό το wiimote. Βρίσκει (1).

https://dolphin-emu.org/

• Απαντ. 155
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χμμμ, μετά απο κάμποση προσπάθεια κατάφερα να το διαβάσω, αλλά άξιζε τον κόπο!

Έχει δοκιμάσει κανείς το dolphin αν παίζει καλα; Ακούγεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον!

Δημοσ.
Χμμμ, μετά απο κάμποση προσπάθεια κατάφερα να το διαβάσω, αλλά άξιζε τον κόπο!

Έχει δοκιμάσει κανείς το dolphin αν παίζει καλα; Ακούγεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον!

ναι το εχω δοκιμασει. με το συστημα της υπογραφης παιζει πολυ καλα τα παιχνιδια του wii αλλα καποιες κινησεις δεν γινονται με keyboard+mouse και ετσι προς το παρον για να παιξεις ενα παιχνιδι πρεπει να εχεις wii remote.... θα δοκιμασω και με το χειριστηριο του 360 αν και απο οτι διαβαζω στο forum του dolphin δεν ειναι πληρως συμβατο με ολα τα παιχνιδια.

Δημοσ.

(δεν φτέο εγώ το google τα έγραφε για εμένα ) έχω δοκιμασι το dolphin καi έχω βαλi το ( wii skate it) καi πεζή τέλια ( έχω intel core 2 duo nvidia 9600gt :-D

---------- Προσθήκη στις 20:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:27 ----------

φίλε το emulator πεζετε με το keyboard οπλός μπόρις να πεκσης με το wiimote απλός χριαζοντε ρύθμισης

Δημοσ.
Αν και έχω wii θα το δοκιμάσω γιατί αξίζει. Έτσι και αλλιώς έχω χειριστήρια!

Ρίξε μία ενημέρωση με εντυπώσεις, σκέφτομαι καιρό τώρα να τσιμπήσω ένα Wii, αν παίζει καλά θα μου κάτσει λουκούμι.

:-)

Δημοσ.

http://www.dolphin-emulator.com/download.html?ver=6192&arch=64 64 bit

http://www.dolphin-emulator.com/download.html?ver=6192&arch=32 32 bit

liopyr κατέβασέ το χωρίς δεύτερη σκέψη ο emulatorας είναι τέλειος,κάνε και μια βόλτα στο youtube να δεις τη μπορείς να παίξεις και με πόση πιστότητα.

Το μόνο κακό είναι να παίζεις με πληκτρολόγιο.

Δημοσ.
http://www.dolphin-emulator.com/download.html?ver=6192&arch=64 64 bit

http://www.dolphin-emulator.com/download.html?ver=6192&arch=32 32 bit

liopyr κατέβασέ το χωρίς δεύτερη σκέψη ο emulatorας είναι τέλειος,κάνε και μια βόλτα στο youtube να δεις τη μπορείς να παίξεις και με πόση πιστότητα.

Το μόνο κακό είναι να παίζεις με πληκτρολόγιο.

Με μια πολύ γρήγορη δοκιμή (run και default ρυθμίσεις) το mario kart μου κράσαρε όλο το πρόγραμμα και το Punch out έτρεχε αλλά παααααααρα πολύ αργά. (σε Phenom 965 με 6GB ram και 4850) Πάντως έχει potential, αλλά ουσιαστικά το wii το παίρνεις για την ευκολία να το ανοίγεις και να παίζεις στεγνα, στην τηλεόρασή σου. Αν είναι να κάθεσαι στο πισι, ευχαριστώ αλλά θα παίξω παιχνίδια για pc, γιατί να ασχολούμαι με γραφικά από την προηγούμενη δεκαετία! (τα οποία πραγματικά σε στενοχωρούν οταν τα βλέπεις στην οθόνη του πισιου σου!)

Πάντως για πειραματισμό δεν είναι άσχημο!

Δημοσ.

Εν τάξη και το wii πρέπει να πας στο κατάστημα και να το αγοράσεις ,να το κουβαλήσεις σπίτι να βρεις που να το συνδέσεις και με ποια καλώδια. Θυσίασε και εσύ πέντε λεπτά από την ζωή σου για να κάνεις της αρχικές ρυθμίσεις ή για να ψάξεις συγκεκριμένες ρυθμίσεις για κάποιο παιχνίδι.

(λολ λες και τα pc games παίζουν απροβλημάτιστα πάντα)

Δημοσ.
Εν τάξη και το wii πρέπει να πας στο κατάστημα και να το αγοράσεις ,να το κουβαλήσεις σπίτι να βρεις που να το συνδέσεις και με ποια καλώδια. Θυσίασε και εσύ πέντε λεπτά από την ζωή σου για να κάνεις της αρχικές ρυθμίσεις ή για να ψάξεις συγκεκριμένες ρυθμίσεις για κάποιο παιχνίδι.

(λολ λες και τα pc games παίζουν απροβλημάτιστα πάντα)

οκ λοιπον.... εχεις την αδεια μας να πας να παρεις wii remote , nunchuck , motion plus (τουλαχιστον απο 2 σετ ολα τα παραπανω=>(40+20+20)χ2 =160 ευροπουλα για να παρεις τα αυθεντικα) και δοκιμασε να παιξεις στην 24" του pc σου , εκτος αν έχεις 42"TV στο δωματιο σου, και καλεσε και φιλους σου να στριμωχτειτε , να μας πεις για gaming experience...('Η θα σε δουμε στο youtube-> wii accidents-remote penetrates closet):mrgreen:

Για μενα : Σαλονι - 42αρα - ευρυχωρα - φιλοι -εξωτερικος σκληρος 250GB με 82 παιχνιδια , και ας παω να το αγορασω και να το στησω 1 ΦΟΡΑ και να τα παιζω όλα απροβληματιστα αντι να ρυθμιζω το κάθε παιχνιδι (100 ευρο παραπανω πιστευω αξιζουν για ολα αυτα που περιεγραψα).

Το μονο που αξιζει στο wii είναι οτι σπαει ευκολα και παιζεις και multiplayer αμπαναριστος (multi το δελφινακι υποστηριζεί?) . Γραφικα απο την αλλη -> μουφα , το android κινητο μου έχει καλυτερα.:-( Aσωψεται το πρωτοποριακον gameplay :rolleyes:

Δημοσ.
οκ λοιπον.... εχεις την αδεια μας να πας να παρεις wii remote , nunchuck , motion plus (τουλαχιστον απο 2 σετ ολα τα παραπανω=>(40+20+20)χ2 =160 ευροπουλα για να παρεις τα αυθεντικα) και δοκιμασε να παιξεις στην 24" του pc σου , εκτος αν έχεις 42"TV στο δωματιο σου, και καλεσε και φιλους σου να στριμωχτειτε , να μας πεις για gaming experience...('Η θα σε δουμε στο youtube-> wii accidents-remote penetrates closet

Μην μας τρελαίνεις εγώ μόνο με το πληκτρολόγιο παίζω (που δεν λέει πολλά)και μόνος (ολομόναχος σνίφ)

και καλεσε και φιλους σου να στριμωχτειτε

Γιατί καλέ να στριμωχτούμε,μπορούμε (θεωρητικά)να παίξουμε και με controller που να έχουν κάνα μέτρο καλώδιο παραπάνω.

Το μονο που αξιζει στο wii είναι οτι σπαει ευκολα και παιζεις και multiplayer αμπαναριστος (multi το δελφινακι υποστηριζεί?)

Εννοείτε ότι παίζει multi

Γραφικα απο την αλλη -> μουφα , το android κινητο μου έχει καλυτερα.Aσωψεται το πρωτοποριακον gameplay

Αυτό το λες γενικά για το wii η μόνο για το dolphin; Αν το λες για το dolphin μάλλον κάτι κάνεις λάθος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...