SpaceMarine13 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα. Δοκίμασα να μετατρέψω μέσω ενός tutorial στα αγγλικά μια ταινια Bluray 720p απο μορφη mkv σε avi ως BRRip με το Virtual Dub. Παρουσιάζεται ομως ενα πρόβλημα όποτε προσπαθώ να κάνω κωδικοποίηση με δυο περάσματα με Xvid γιατι μου εμφανίζει το σφάλμα "Stats File not found". Ειλικρινα, δε μπόρεσα να βρω λύση πουθενα στο ιντερνετ γιατι επιλεγω κανονικα πρωτα να γινει Two Pass-First Pass + Two Pass-Second Pass, έχοντας βάλει το ίδιο όνομα στo Stats File. Ότι και αν έκανα, το πρώτο pass εξακολουθεί να μη ξεκινάει καν και να βγάζει το σφάλμα που προανέφερα. Δοκίμασα να κάνω τις εργασίες χειροκίνητα, χωρίς να τις βάλω στη job list και μου βγάζει πάλι σφάλμα, αυτή τη φορά το "Corrupt Data - error code 100". Δε μπορεί να ειναι χαλασμένο το mkv γιατι το μετέτρεψα κανονικα σε dvd. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει.
Proikothiras27 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 καταρχην να σου πω οτι αυτη η δουλεια πρεπει να γινει μεσω avisynth για να γινει σωστα ... αλλα ας παμε σε αυτο που ρωτας....επελεξε τον καταλογο οπως σου δειχνω και ξαναπροσπαθησε... http://img375.imageshack.us/img375/1425/screenshot892010125005.png
SpaceMarine13 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 καταρχην να σου πω οτι αυτη η δουλεια πρεπει να γινει μεσω avisynth για να γινει σωστα ... αλλα ας παμε σε αυτο που ρωτας....επελεξε τον καταλογο οπως σου δειχνω και ξαναπροσπαθησε... http://img375.imageshack.us/img375/1425/screenshot892010125005.png Με AviSynth script το κάνω. Ακριβώς τις ίδιες επιλογές με το screenshot είχα κάνει φιλε και εμφανιζεται το προβλημα. Πως πρέπει ΑΚΡΙΒΩΣ να γραψω στο Stats? Ρωτάω μηπως το γραφω λαθος εν ανγοια μου.
Proikothiras27 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Με AviSynth script το κάνω. Ακριβώς τις ίδιες επιλογές με το screenshot είχα κάνει φιλε και εμφανιζεται το προβλημα. Πως πρέπει ΑΚΡΙΒΩΣ να γραψω στο Stats? Ρωτάω μηπως το γραφω λαθος εν ανγοια μου. απλα αλλαξε τον καταλογο που αποθηκευεις το Stats file....στον ιδιο καταλογο με το αρχειο που θα δημιουργησεις με το δευτερο περασμα..
SpaceMarine13 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 απλα αλλαξε τον καταλογο που αποθηκευεις το Stats file....στον ιδιο καταλογο με το αρχειο που θα δημιουργησεις με το δευτερο περασμα.. Δώσε ένα παράδειγμα τι ΑΚΡΙΒΩΣ να γράψω στο stats του Virtual Dub γιατι ειμαι rookie. Πως επιλεγω καταλογο?
Proikothiras27 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 δεν μπορω να το πω πιο απλα...στο δειχνω με το βελακι στην εικονα..
TheELF Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Γιατί δεν δοκιμάζεις με το avidemux που είναι και ποιο εύκολο στην χρήσει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.