ΠάρηςΓ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Ξαφνικά στις 4 η ώρα το πρωι σταματησε το εν λογω μοντεμ να συγχρονίζει... χτες ... Το εκλεισα και το ξαναανοιξα και εμπενε κανονικα στην σελιδα του μοντεμ αλλα δε συγχρονιζε με καμια παναγία.... Επειδη το μοντεμ φαινοταν ενταξει δεν πηγε το μυαλο μου οτι θα φταιει αυτο... Το ελεγνξα σε 3 σπιτια και ουτε εκει συγχρόνιζε! Δανείστηκα ενα αλλο usbατο της connex τα παλαια που πηγαιναν με το ADSL το σκετο και οχι το 2 και καταφερα να μπω κανονικά... Αρα μαλλον το μοντεμ φταει απο οτι βλεπω.... Εχουν περασει πανω απο δυο χρονια στη forthnet... υπάρχει τροπος να μου δωσουν καποιο απο εκεί; Κατα τα αλλα παρηγγειλα αυτο http://www.dlink.gr/cs/Satellite?c=Product_C&childpagename=DLinkEurope-GR%2FDLProductCarousel&cid=1197375274699&p=1197318960025&packedargs=locale%3D1195806707693%26packedargs%3DselectedProductIndex%253D4&pagename=DLinkEurope-GR%2FDLWrapper ειναι καλο;
iL!aS Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια φιλος! Δεν δινουνε τυποτα μετα απο 2 χρονια, εχω αλλαξει το δικο μου πριν 1 βδομαδα και με ρωτησαν αμεσος εκει που τοθ πηρα εαν εχουν περασει τα 2 χρονια εγγυησης. Αυτο που εχεισ παραγκειλει ειναι μια χαρα για τη φορ8νετ, αλλα πουλανε και οι ιδοιοι καποια μοντελακια αποτη εχω ακουσει.
talidipa Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Αν πάρεις νέο πακέτο πρσφοράς (μπορείς να το κάνεις αν έχει περάσει ένας χρόνος από το προηγούμενο συμβόλαιο) τότε θα σου δώσουν νέο εξοπλισμό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.