poscaman Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 και την είχα στημένη περιμένοντας να σκάσει το παραμύθι Αγαπητέ Topic starter. πες μας λίγο την ηλικία σου και με τι εχεις ασχοληθεί πάνω στο αντικείμενο...
Aztec Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ δεν κατάλαβα εφόσον υπάρχουν πρόγραμματα που δουλεύουν χωρίς mysql γιατί να πάρω αυτό που θέλει και Mysql για να δουλέψει ? Το κάνεις περισσότερο ερευνητικά ότι μπορεί να γίνει ? Έχει κάποιο όφελος για τον χρήστη ? MMM κατάλαβα περίπου τι κάνει ... για να μην κάνει επικοινωνία με sockets χρησιμοποιεί κατευθέιαν την βάση η οποία τα έχει έτοιμα δηλαδή ανοίγει connections κτλ και το προγραμμα loopαρει συνεχώς σε ένα refresh rate πραγματοποιώντας queria απο snapshots του host και το αντίστροφο για commands. Σε γενικές γραμμές . Μεγάλο overhead θα έχει με αυτο τον τρόπο.Δεν το έχω πιάσει ακριβώς αλλά κάπως έτσι θα παίζει. Στέλνει τα commands και τα snapshots μέσω της βάσης. Μη πρακτική χακιά αλλά μου αρέσει !
imitheos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Ποια η εφαρμογη του προγραμματος σου; Παλαιότερα ήταν της μόδας να κρύβεις shells με διάφορους τρόπους. Ένα γνωστό ήταν με udp πακέτα επειδή πολλοί firewalls δεν τα κόβουν. Το "server" κομάτι έτρεχε στον υπολογιστή που ήθελες να ελέγξεις και εκτελούσε σε ένα shell ό,τι του έλεγε το "client" κομάτι μέσω udp πακέτων. π.χ έγραφες ls και σου έδειχνε τα αρχεία του υπολογιστή. Άπειρες παρόμοιες χακερίστικες χαζομάρες για να το παίζουν μάγκες τα παιδάκια. Είμαι σίγουρος οτι δεν διάβασες το αρχικό ποστ μέχρι το τέλος. Ζητώ συγγνώμη αν έχει κάποια νόμιμη χρησιμότητα το πρόγραμμά σου αλλά η αυτονόητη χρήση και αυτή που μου έρχεται πρώτη στο μυαλό είναι η κακόβουλη χρήση που περιέγραψα παραπάνω.
ntaryl Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 καλησπερα Το παλικαρι πειραματιζετε στο να δημιουργησει εφαρμογες client-server αλλα χωρις να μπλεξει με socket .Χρησιμοποιει κατευθειαν MySqL. Δεν δυσκολευεται με τα socket αφου στο MYSQL ειναι ολα ετοιμα . Ενδιαφερον project
nkeroulis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Τώρα πάτησα τα 18. Δεν είναι απλό να το γράψεις αφού κάθε γραμμή κώδικα επηρεάζει το σύνολο. Αν σκεφτείς οτι το έχω διαγράψει ολοκληρωτικά και το έχω ξανακάνει 5 - 6 φορές. Σε ένα πρόγραμμα του ίδιου τύπου πιστεύω οτι το λιγότερο θα είναι να γράψεις 1000 γραμμές κώδικα. Κατάφερα να συμπιέσω τον σκελετό σε μόλις 100 γραμμές περίπου. Οπότε καταλαβαίνετε οτι κάθε γραμμή μετράει σαν 10 γραμμες. Η γλώσσα είναι VB.NET αν και Θέλω να το ξαναγράψω σε Visual C++. Θα με πείτε τρελό αλλα ήθελα να κάνω ακριβώς το ίδιο με POP3 συνδέσεις. Απλός βάζεις το Email σου και το Password και κάνεις το Inbox σαν μια βάση δεδομένων. ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ: «Πως να παρακολουθήσετε οποιονδήποτε υπολογιστή χωρίς να ξέρετε ούτε τα βασικά.» ? Είναι όλα στον Guide που έγραψα ο ίδιος... (Βέβαια θα περιμένετε λίγο αφου δεν το έχω τελειώσει ακόμα απλός για να δείτε πως γίνετε)
Aztec Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δηλαδή για να καταλάβω ο server κανει loop και γράφει snapshot του desktop στον πίνακα της βάσης και από την άλλη μεριά ο client κάνει loop και διαβάζει τον πίνακα και τα δείχνει; Έτσι σε γενικες γραμμές το υλοποιεις ;
nkeroulis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δηλαδή για να καταλάβω ο server κανει loop και γράφει snapshot του desktop στον πίνακα της βάσης και από την άλλη μεριά ο client κάνει loop και διαβάζει τον πίνακα και τα δείχνει; Έτσι σε γενικες γραμμές το υλοποιεις ; Ναι όμως σε γενικές πολύ γενικές γραμμες...
Aztec Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι όμως σε γενικές πολύ γενικές γραμμες... Σίγουρα απλά πάνω κάτω ήθελα να ξέρω αν επιασα το σκεπτικό σου. Σϊγουρα η υλοποίηση θέλει πολυ περισσότερη δουλειά και λεπτομέρεια και κάποια tricky points σε σχέση με τις τρεις γραμμές που έγραψα.
javavall Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν είναι απλό να το γράψεις αφού κάθε γραμμή κώδικαεπηρεάζει το σύνολο ... Κατάφερα να συμπιέσω τον σκελετό σε μόλις 100 γραμμές περίπου. Οπότε καταλαβαίνετε οτι κάθε γραμμή μετράει σαν 10 γραμμες.
attsifte Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Καλή προσπάθεια, αλλά σαν δικηγόρος του διαβόλου, παίζει; Όχι σαν τον τρόπο που θές, αλλά σαν μια απλή εφαρμογή που κάνει καταγραφή απο μερικά PC που θές να τα παρακολουθείς είτε για λόγους ασφάλειας, ή επειδή τρέχεις κάποια προγραμματα. Δηλαδή έστω οτι προσπερνάμε τι πρέπει να στήσεις στον "Server" σε καθαρό client μηχάνημα πρέπει να στήσεις 1002 προγράμματα; (mysql connector, framework κτλπ Φυσικά αναρωτιέμαι γιατί γκρινιάζουν μερικοί για την ηλικία; Άν το δείς απο άλλη οπτική το πρόγραμμα δεν είναι άσχημο. Αρκεί φυσικά ή κοπέλα να έχει Internet
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Φυσικά αναρωτιέμαι γιατί γκρινιάζουν μερικοί για την ηλικία; Άν το δείς απο άλλη οπτική το πρόγραμμα δεν είναι άσχημο. Σε ποια οπτική ακριβώς αναφέρεσαι; Σε αυτό ταιριάζει η έκφραση "shoot yourself in the foot", "ανεβασμένο" κατά ένα κλικ. Αυτό έχει κάνει ο ΟP, αλλά κανένας (υποθέτω) δεν ήθελε να του το πει για να μην τον αποθαρρύνει/ απογοητεύσει (κάτι τέτοιο τέλος πάντων)... reference: http://www-users.cs.york.ac.uk/susan/joke/foot.htm
nkeroulis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Σε ποια οπτική ακριβώς αναφέρεσαι; Σε αυτό ταιριάζει η έκφραση "shoot yourself in the foot", "ανεβασμένο" κατά ένα κλικ. Αυτό έχει κάνει ο ΟP, αλλά κανένας (υποθέτω) δεν ήθελε να του το πει για να μην τον αποθαρρύνει/ απογοητεύσει (κάτι τέτοιο τέλος πάντων)... reference: http://www-users.cs.york.ac.uk/susan/joke/foot.htm Δεν καταλαβαίνω... ---------- Προσθήκη στις 13:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:03 ---------- Καλή προσπάθεια, αλλά σαν δικηγόρος του διαβόλου, παίζει; Όχι σαν τον τρόπο που θές, αλλά σαν μια απλή εφαρμογή που κάνει καταγραφή απο μερικά PC που θές να τα παρακολουθείς είτε για λόγους ασφάλειας, ή επειδή τρέχεις κάποια προγραμματα. Δηλαδή έστω οτι προσπερνάμε τι πρέπει να στήσεις στον "Server" σε καθαρό client μηχάνημα πρέπει να στήσεις 1002 προγράμματα; (mysql connector, framework κτλπ Φυσικά αναρωτιέμαι γιατί γκρινιάζουν μερικοί για την ηλικία; Άν το δείς απο άλλη οπτική το πρόγραμμα δεν είναι άσχημο. Αρκεί φυσικά ή κοπέλα να έχει Internet Θα δεις...
leonman1082 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 ο οδηγός είναι για MACINTOSH και όχι για WINDOWS XP
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.