poly_kakos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν λειτουργούν όλα τα ηχεία μου και επισης μερικούς ήχους που κανονικα θα έπρεπε να τους ακούω δεν τους ακουω.Α και δεν ξέρω πως να δω τί καρτα ήχου έχω.
caution Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Από το device manager βλέπεις - κατά τα άλλα, δεν μας λες και πολλά ε;
poly_kakos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Από το device manager βλέπεις - κατά τα άλλα, δεν μας λες και πολλά ε; Πείτε μου τί πληροφορίες θέλετε και εγώ ευχαρίστως να σας τις δώσω.
caution Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Ποια είναι τα ηχεία; Πως τα έχεις συνδέσει; Ποια η κάρτα ήχου σου; Ποιο το λειτουργικό σου;
poly_kakos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Έχω 6 ηχεία μάρκας Creative Α500 εκ των οποίων το ένα είναι υπογούφερ.Το υπογούφερ έχει οπές στις οποίες συνέδεσα τα ηχεία και μετά με το σύνδεσα με τον υπολογιστή. Κάρτα ήχου έχω Realtek ALC888/1200 και το λειτουργικό το αναφέρω στην υπογραφή μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.