vounisios Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπερα.Εχω premium λογαριασμο στο rapidshare.Στελνω σε ενα φιλο μου που μενει επαρχια εξ[6] λινκ,αφου πρωτα εγω τα εχω συμπιεσει και τα εχω ανεβασει στο rapid.Του τα στελνω κανονικα με το μειλ του.Ομως δεν μπορει να τα ανοιξει,ενω τα παιρνει.Του βγαινει και ενα ERROR,αυτο: http://img837.imageshack.us/img837/7281/errorrj.jpg Γιατι αραγε δεν μπορει να τα ανοιξει ο φιλος? Θα ηθελα την βοηθεια σας.Ευχαριστω.
preskos7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπερα.Εχω premium λογαριασμο στο rapidshare.Στελνω σε ενα φιλο μου που μενει επαρχια εξ[6] λινκ,αφου πρωτα εγω τα εχω συμπιεσει και τα εχω ανεβασει στο rapid.Του τα στελνω κανονικα με το μειλ του.Ομως δεν μπορει να τα ανοιξει,ενω τα παιρνει.Του βγαινει και ενα ERROR,αυτο:http://img837.imageshack.us/img837/7281/errorrj.jpg Γιατι αραγε δεν μπορει να τα ανοιξει ο φιλος? Θα ηθελα την βοηθεια σας.Ευχαριστω. Eαν καταλαβα καλα απο το μηνυμα μηπως εχει ληξει ο λογαριασμος του η δεν εχει αρκετα MB διαθεσιμα να κατεβασει !!!
PETROS13 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 το μήνυμα αυτό βγαίνει αν ο λογαριασμός έχει λήξει και δεν έχει άλλους πόντους (rapids) για κατέβασμα, ή απλά αν δεν έχει ενεργοποιήσει το λογαριασμό του για το μήνα αυτό
vounisios Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Α,αυτο δεν το εχω ρωτησει.Για να δουμε τι ισχυει...
PETROS13 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 ρώτα και εδώ είμαστε για οποιαδήποτε ερώτηση
vounisios Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 ρώτα και εδώ είμαστε για οποιαδήποτε ερώτηση Σας ευχαριστω πολυ.
vounisios Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Ο φιλος μου γραφει, οτι δεν εχει premium λογαριασμο αλλα εκανε εναν free.Μηπως γι αυτο δεν μπορει να τα παρει? Συγκεκριμενα, μου γραφει τα εξης: Χθες επειδη δεν κατεβαιναν, δημιουργησα λογαριασμο free. Αλλα τα αποτελεσματα ηταν τα ιδια. Και σημερα παλι τιποτα, ειτε μπαινω με τον λογαριασμο, ειτε οχι. Πιθανοτατα κατι σε μενα φταιει, αλλα δεν μπορω να βρω τι.
PETROS13 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 τώρα πια οι free θεωρούνται premium χωρίς πόντους. αρκεί να κάνει logout από το λογαριασμό του και να προσπαθήσει και πάλι να κατεβάσει τα αρχεία.
vounisios Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 τώρα πια οι free θεωρούνται premium χωρίς πόντους.αρκεί να κάνει logout από το λογαριασμό του και να προσπαθήσει και πάλι να κατεβάσει τα αρχεία. Τον ενημερωσα τον φιλο,για να δουμε.Ευχαριστω και παλι.
PETROS13 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Τον ενημερωσα τον φιλο,για να δουμε.Ευχαριστω και παλι. άλλος τρόπος για να τα κατεβάσει..αν έχεις και εσύ premium λογαριασμό με rapids να του στείλεις rapids για να κατεβάσει ή να τα κάνεις τα links σαν trafficshare για να κατεβάζει σαν να είναι premium χρήστης. θα σου μετρήσει βέβαια σαν να τα κατέβασες εσύ αλλά για να μην μπερδεύεται και ο φίλος σου αυτό είναι 1 καλή λύση επιπλέον
vounisios Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 άλλος τρόπος για να τα κατεβάσει..αν έχεις και εσύ premium λογαριασμό με rapids να του στείλεις rapids για να κατεβάσει ή να τα κάνεις τα links σαν trafficshare για να κατεβάζει σαν να είναι premium χρήστης.θα σου μετρήσει βέβαια σαν να τα κατέβασες εσύ αλλά για να μην μπερδεύεται και ο φίλος σου αυτό είναι 1 καλή λύση επιπλέον Καλο φαινεται.Θα το δουμε και αυτο.
vounisios Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Ολα οκ.Τα ελαβε τα αποσυμπιεσε με ολες τις ποιο πανω οδηγιες και το θεμα τελειωσε.Ευχαριστω πολυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.