Προς το περιεχόμενο

Κατάρα πάει το BIOS !

nakostyphoon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα σκοπό να αλλάξω m/b αλλά όχι τόσο σύντομα.

Χτές καθώς έκανα hard disk auto detect από το BIOS έκανα reset και μάλλον κάτι σβήστηκε .΄

Έχετε κάποιον τρόπο να το ξαναγράψω ;

Για καινούριο λέω Asus p4pe αφού το Abit it7 μου φαίνεται πολύ ακριβό αφού δεν κάνει τόση μεγάλη διαφορα.

Δημοσ.

de mporei na pathei zhmia to bios etsi.

an omos otan to anoigeis de bgazei tipota alla kanei 2-3 (de thimamai akribos) mpip... tote....dysaresta!

Pantos ego mia fora pou ta eixa kanei mantara mou to eftiakan se ena big city (sta giannena).

Eixa fortosei lathos ekdosh bios (mallon) alla eixa kanei save thn pali se disk. Tous thn phga kai to eftiakan...tora pos kai ti... den ksero. Isos na eixan kanenan bios flasher (siga mhn eixan), de ksero!

An koutsokaneis th douleia sou me to pc mh pas gia neo mb... Ama ta kakarosei teleios h de se kalyptei bour...

Δημοσ.

Σε εμένα κάνει τρία μπίπ και μετά βγάζει μόνο το logo της QDI μια φωτογραφία τίποτα άλλο.

Λέτε να μπορώ να το φτιάξω .

Για να το πουλήσω όχι τίποτα άλλο μιάς και ήδη παράγγειλα το Asus.

Δημοσ.

να σου πω μηπως κουνησες τιποτα μεσα? εβαλες καμια καρτα που κανει conflict.εχει κουνηθει κανενα καλωδιο? Χθες ειχα ενα παρομοιο περιστατικο..και ηταν ενα conflict καρτας ηχου και γραφικων!

Δημοσ.

Ρε παιδιά θέλω να είναι το bios γιατί πριν γίνει κούνησα την Volcano7+ και άκουσα ένα κράκ από την cpu .

Βέβαια την εξέτασα και δεν έχει τίποτα.

Τώρα αν υπήρχε κάποιος βραχυκύκλωμα δεν ξέρω .

Βασικά ήθελα να αλλάξω το m/b και βιάστικα να το παραγγείλω.

Δημοσ.

Σε P4 λίγο απίθανο να σπάσει ο πυρήνας!

Πρέπει να προσπαθήσεις πολύ να το κάνεις αυτό!

ʼλλά πές μας,μπαίνει στο bios,ξεκινά να μπουτάρει;

Έχεις,με άλλα λόγια,δυνατότητα επαναπρογραμματισμού του Bios;

Δημοσ.

Negative το μόνο που κάνει είναι να βγάζει το λόγκο της εταιρίας.

Ότι και να πατήσω δεν αντιδρά.

Και με reset τίποτα πάλι .

Δημοσ.

Το chip του bios είναι κολλημένο στη μητρική;Αν ναι,μάλλον δύσκολα θα κάνεις επαναπρογραμματισμό με Hotswap,αν δεν είναι,και για να σώσεις τη μητρική πρέπει:Να έχεις μια δεύτερη μητρική spare και το package του bios chip να είναι το ίδιο και ίδιας χωρητικότητας (2 ή 4 ΜBit.) και στις 2.

Αν και πάλι έχω την εντύπωση ότι δεν φταίει το bios,άν έφταιγε δεν θα ξεκινούσε καθόλου.

Κατα τη γνώμη μου,βγάλε όλες τις κάρτες,πλήν κάρτας γραφικών από πάνω,κάνε cmos clear,και ξαναδοκίμασε.

Το cooler πατά καλά πάνω στη cpu;

Δημοσ.

Gabriel ευχαριστώ για το αμέριστο ανδιαφέρον , μόλις πάω σπίτι θα κάνω αυτό που είπες βγάζοντας τις κάρτες. .

Η ψύκτρα αν πατάει λέει ; Δεν έχεις ακούσει πόσο δυνατά πατάει η Volcano 7+ ;

Δημοσ.

Φίλε ευχαριστώ όλα δουλεύουν τέλεια τώρα .

Πάλι καλά γιατί μόλις πριν 1 ώρα μου έκλεψαν το κινητό και τα λεφτα το καινούριου m/b θα πάνε για κινητό .

Γκαντέμης που είμαι τελευταία !!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...