kate23 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 χαχα!Τι κομπαρσο???Πρωταγωνιστη 8α σε βαλω αν μου πεις αν μπορω να εχω internet του οτε χωρις να εχω και στα8ερο τηλεφωνο!
TheELF Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μπα δυστυχώς πρέπει να έχεις γραμμή,δεν χρειάζεται να πληρώνεις πάγιο στον ΟΤΕ ώμος, αναλόγως που θα βρεις να μείνεις (περιοχή) θα κάνεις συμβόλαιο με κάποια εταιρία που μπορεί να κάνει της απαιτούμενες κινήσεις για να πάρεις γραμμή από τον ΟΤΕ(κάνα 60άρη μια φορά). (Καλά ρε,θα με βάλεις πρωταγωνιστή να παίξω εσένα δηλαδή; )
kate23 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Οχι οτι πολυκαταλαβα... με τι εταιρια εννοεις? Οχι εμενα βρε! Εσυ 8α εισαι αυτος που 8α μου δινεις τις λυσεις!χαχα Ας πουμε σε αυτο εδω περα http://www.conn-x.gr/Default.aspx?MenuID=139 αν κανω αυτο με τα 2 Mbps 8α πληρωνω μονο 13 ευρω?
TheELF Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Κοίτα, ΟΤΕ ακριβός φτου κακά μακριά από εδώ. Τον χρειάζεσαι ώμος για να έχεις γραμμή,δες εδώ που υπάρχουν όλες η εταιρίες μαζεμένες να δεις ποιές από της εταιρίες μπορούν να σου φτιάξουν γραμμή (να σου δώσουν νούμερο) και σε τη τιμές.
kate23 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 8α το κοιταξω αυτο που μου λες αν και εχεω τις επιφυλαξεις μου σε οτι αφορα αλλες εταιριες. (Εφυγε μια φιλη μου απο τον οτε και πηγε hol και εναν μηνα και παραπανω δεν ειχε ουτε στα8ερο ουτε internet και επαιρνε τηλεφωνα και ολο την συνεδεαν με τον προισταμενο!)
TheELF Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ όταν άλλαξα από ΟΤΕ σε HOL,6άρα γραμμή ούτε κατάλαβα ,μάλλον έλειπα από το σπίτι και έγινε όπως λέγανε μέσα σε μια-δύο ώρες.
kate23 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν ξερω... Θα δω! Ευχαριστω παρα πολυ παντως!
poulinos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις!Με λιγα λογια 8α μου βγει πιο ακριβο απο ενα στα8ερο του οτε με ενα φοιτητικο πακετο για internet? Στην θεσσαλονικη στην καλλων τεχνων στο τμημα κινηματογραφου 8α παω! edit: Υπαρχει περιπτωση να μπορω να εχω internet απο τον ΟΤΕ χωρις στα8ερο? εκτος απο τον οτε υπαρχουν εταιρειες που δινουν μονο ιντερνετ.σου δινουν και τηλεφωνικο αριθμο αλλα δεν εισαι υποχρεωμενη να βαλεις πανω καν τηλεφωνο .αμα θες απο την αλλη το βαζεις πανω μονογια να σε παιρνουν και δεν εχει εξτρα χρεωση. πχ η forthnet με 25 το μηνα νομιζω δινει απεριοριστο ιντερνετ και τηλεφωνικο νουμερο.αμα παρεις τηλ τοτε θα χρεωθεις αν οχι τοτε δεν χρεωνεσαι.σαν διαδικασια ενεργοποιησης ειτε ζητησεις τηλεφωνικο νουμερο και adsl ειτε μια γραμμη σκετο adsl χωρις νουμερο ενα και το ιδιο .γιατι και στις δυο περιπτωσεις ο οτε πρεπει να κανει την ενεργοποιηση και να σου φερει το ζευγαρι μεχρι το σπιτι σου.αν τωρα η γραμμη που θα σου φερει εχει τηλεφωνο η οχι πανω που εξαρτατε απο την εταιρεια που θα βαλεις δεν αλλαζει κατι.ο οτε για να σε ενεργοποιησει (διοτι ακομα και σε εναλακτικη εταιρεια να πας η αιτηση παει στον οτε ειναι ) θα κανει ακριβως το ιδιο σε ολες τις περιπτωσεις.οποτε δες τιμες και διαλεξε.σαν καλυτερες εταιρεις κατα σειρα πελατων ειναι ote,forthnet,hol kai οχι Mobile internet.ειναι πανακριβο.
TheELF Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 @poulinos Αυτά που λες ισχύουν αν υπάρχει τηλεφωνική γραμμή αν δεν υπάρχει ναι μεν ισχύουν αυτά που λες,αλλά γιατι και στις δυο περιπτωσεις ο οτε πρεπει να κανει την ενεργοποιηση και να σου φερει το ζευγαρι μεχρι το σπιτι σου Ο ΟΤΕ για αυτήν την διαδικασία πληρώνετε και σίγουρα όχι από τα κέρδη τον εταιριών αλλά από εσένα. Π.χ. η forthnet χρεώνει 51,57€. *στην περίπτωση ενεργοποίησης της υπηρεσίας σε νέα τηλεφωνική γραμμή το τέλος ενεργοποίησης είναι χρεώσιμο και ισούται με 51,57€.**η δεύτερη τηλεφωνική γραμμή είναι διαθέσιμη μόνο εφόσον η τηλεφωνική σας γραμμή καλύπτεται από το ιδιόκτητο δίκτυο της Forthnet και απαραίτητη προϋπόθεση για τη λειτουργία της είναι η αδιάλειπτη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Το τέλος ενεργοποίησης της δεύτερης τηλεφωνικής γραμμής είναι 25,84€. Αρκετά χαμηλά στα ψιλά γράμματα.
poulinos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 @poulinos Αυτά που λες ισχύουν αν υπάρχει τηλεφωνική γραμμή αν δεν υπάρχει ναι μεν ισχύουν αυτά που λες,αλλά Ο ΟΤΕ για αυτήν την διαδικασία πληρώνετε και σίγουρα όχι από τα κέρδη τον εταιριών αλλά από εσένα. Π.χ. η forthnet χρεώνει 51,57€. Αρκετά χαμηλά στα ψιλά γράμματα. σωστα ξεχασα να γραψω οτι υπαρχει τελος ενεργοποιησης και νομιζω το εχουν ολοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.