mens Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Eχω αγωρασει ενα laptop και προσπαθησα να συνδεσω με καλωδιο ethernet το router μου στο laptop. πηρα και τηλ στον οτε και μου ειπαν οτι πρεπει να ενεργοποιησω την καρτα ethernet για να γινει αυτο, τωρα το laptop δεν δεν βλεπει κανενα δικτυο αν συνδεσω το καλωδιο. Ξερει κανενας πως ενεργοποιω την καρτα ethernet? για windows7 μιλαμε
filip123go Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 ...?????? Να ενεργοποιήσεις την κάρτα ethernet...??? Πρώτη φορά το ακούω..! Για τσέκαρε τους driver της κάρτας...! Εκεί πιστεύω ότι κάτι παίζει...
mens Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 επειδη δεν ξερω και πολλα απο αυτα μηπως εννοεις να περασω τους drivers που εχει το cd του router? Απλα οταν ανοιγω τις συνδεσεις δεν βλεπει καμια τοπικη συνδεση, βλεπει μονο 2 πραγματα για τα ασυρματα δικτυα
WoodSell3r Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Πάνε στο Κέντρο Δικτύου και Κοινής χρήσης->Αλλαγή ρυθμίσεων προσαρμογέα και απο εκεί διάλεξε την κάρτα και με δεξί κλικ κάνε ενεργοποίηση. Δοκιμασε και πες αν έβγαλες άκρη τελικά
mens Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 εκει που λες εχει μονο 2 συνδεσεις ασυρματου δικτυου γιαυτο μου ειπαν να ενεργοποιοησω την καρτα μαλλον
WoodSell3r Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν λέει πουθενά Τοπική Σύνδεση-αποσυνδέθηκε ;; Δες τους drivers τοτε αν έχει εκει κάποιο πρόβλημα
mens Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Οχι λεει μονο Συνδεση ασυρματου δικτυου και Συνδεση ασυρματου δικτυου 2 για τους drivers τι πρεπει να κανω?
WoodSell3r Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Πανε Διαχείριση συσκευών και δες αν έχει πουθενα ενα κιτρινο θαυμαστικο ή αν την έχει αναγνωρισει το σύστημα στους προσαρμογείς δικτύου
filip123go Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Τι windows έχεις..? Και έχεις ξανασυνδεθει με το ίδιο lap top στο internet...?
mens Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Οχι δεν υπαρχει ουτε εκει και στον οτε που πηρα αυτα μου ειπανε να ψαξω και μετα μου λεει πρεπει να ενεργοποιησεις την καρτα Ethernet windows 7 και εχω συνδεθει μονο με ασυρματο μεχρι τωρα
intelquad Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 δεξι κλικ στο υπολογιστης μου-διαχειρηση-διαχειρηση συσκευων-προσαρμογεις δικτυου-και δες ποιος ειναι απενεργοποιημενος
mens Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Οχι hp ειναι και εκει που λετε δεν υπαρχει τιποτα εκτως απο τα ασυρματα
WoodSell3r Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στους προσαρμογείς δηλαδή δεν το έχει; κανε αν ειναι μια ανιχνευση υλικου στη διαχείριση..
filip123go Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 δεξι κλικ στο υπολογιστης μου-διαχειρηση-διαχειρηση συσκευων-προσαρμογεις δικτυου και πες μας τι γράφει..! Αλλά είναι λίγο άκυρο να μπορεις να συνδεθείς ασύρματα και όχι ενσύρματα. Μήπως έχουν πρόβλημα οι θύρες..? Στο ίδιο ρουτερ, μπορεις να μπεις στο ιντερνετ με το wi-fi..?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.