Προς το περιεχόμενο

Eνεργοποιηση καρτας Ethernet

mens

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eχω αγωρασει ενα laptop και προσπαθησα να συνδεσω με καλωδιο ethernet το router μου στο laptop. πηρα και τηλ στον οτε και μου ειπαν οτι πρεπει να ενεργοποιησω την καρτα ethernet για να γινει αυτο, τωρα το laptop δεν δεν βλεπει κανενα δικτυο αν συνδεσω το καλωδιο. :rolleyes:

Ξερει κανενας πως ενεργοποιω την καρτα ethernet? για windows7 μιλαμε

Δημοσ.

επειδη δεν ξερω και πολλα απο αυτα μηπως εννοεις να περασω τους drivers που εχει το cd του router?

Απλα οταν ανοιγω τις συνδεσεις δεν βλεπει καμια τοπικη συνδεση, βλεπει μονο 2 πραγματα για τα ασυρματα δικτυα

Δημοσ.

Πάνε στο Κέντρο Δικτύου και Κοινής χρήσης->Αλλαγή ρυθμίσεων προσαρμογέα και απο εκεί διάλεξε την κάρτα και με δεξί κλικ κάνε ενεργοποίηση.

Δοκιμασε και πες αν έβγαλες άκρη τελικά

Δημοσ.

εκει που λες εχει μονο 2 συνδεσεις ασυρματου δικτυου γιαυτο μου ειπαν να ενεργοποιοησω την καρτα μαλλον

Δημοσ.

Οχι λεει μονο Συνδεση ασυρματου δικτυου και Συνδεση ασυρματου δικτυου 2

για τους drivers τι πρεπει να κανω?

Δημοσ.

Πανε Διαχείριση συσκευών και δες αν έχει πουθενα ενα κιτρινο θαυμαστικο ή αν την έχει αναγνωρισει το σύστημα στους προσαρμογείς δικτύου

Δημοσ.

Οχι δεν υπαρχει ουτε εκει και στον οτε που πηρα αυτα μου ειπανε να ψαξω και μετα μου λεει πρεπει να ενεργοποιησεις την καρτα Ethernet

windows 7 και εχω συνδεθει μονο με ασυρματο μεχρι τωρα

Δημοσ.

δεξι κλικ στο υπολογιστης μου-διαχειρηση-διαχειρηση συσκευων-προσαρμογεις δικτυου-και δες ποιος ειναι απενεργοποιημενος

Δημοσ.

δεξι κλικ στο υπολογιστης μου-διαχειρηση-διαχειρηση συσκευων-προσαρμογεις δικτυου και πες μας τι γράφει..!

Αλλά είναι λίγο άκυρο να μπορεις να συνδεθείς ασύρματα και όχι ενσύρματα. Μήπως έχουν πρόβλημα οι θύρες..?

Στο ίδιο ρουτερ, μπορεις να μπεις στο ιντερνετ με το wi-fi..?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...