Προς το περιεχόμενο

Προτασεις σε RPGακια?

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Είναι της μόδας να πηγαίνεις κόντρα στο κατεστημένο. Έτσι, αγνόησε όλα τα review (gamespot), που είναι στη λίστα των καλύτερων παιχνιδιών, όχι μόνο rpg, αλλά όλων των ειδών. Γιατί εσύ ξέρεις...

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=165183&highlight=dragon+age+origins

Ετσι για να σου φυγει η απορια και για να μην κανω τον κοπο να ξαναγραφω τα ιδια που εχουμε συζητησει χιλιες φορες ηδη.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μακρια απο Last Remnant.Προτεινω τα Persona 3+4 ειτε στο ps2 ειτε σε emu στο pc.

Τα χα δοκιμασει αυτα, και οντως ειχαν πολυ καλη ιστορια. Απλως θυμαμαι οτι επαιζε μεγαλο παραγοντα ο χρονος και με αγχωναν.

Δημοσ.

RPG = Bioware

Ότι βγάζει αυτή η εταιρεία είναι διαμάντι. Από τα Knights of the Old Republic (δε ξέρω αν υπάρχουν σε κονσόλα) μέχρι τα Mass Effect series και τα Dragon Age series. Τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ.

Δημοσ.

Παιδια θυμαται κανεις το Suikoden στο psx?Ηταν το αγαπημενο μου!!Μου αρεσε πολυ σαν ιστορια(2 φιλοι που αργοτερα ηρθαν αντιμετωποι,προδοσια κτλπ) επισης μου αρεσε πολυ που εβλεπες οτι σιγα σιγα οσο προχωρουσες το παιχνιδι αναβαθμιζοταν και το καστρο σου και δημιουργούταν μια κοινωνια απο την αρχη..Λιγα παιχνιδια με συγκινησαςν ετσι..Υπαρχει κατι αντιστοιχο στο ps3??

Δημοσ.
Παιδια θυμαται κανεις το Suikoden στο psx?Ηταν το αγαπημενο μου!!Μου αρεσε πολυ σαν ιστορια(2 φιλοι που αργοτερα ηρθαν αντιμετωποι,προδοσια κτλπ) επισης μου αρεσε πολυ που εβλεπες οτι σιγα σιγα οσο προχωρουσες το παιχνιδι αναβαθμιζοταν και το καστρο σου και δημιουργούταν μια κοινωνια απο την αρχη..Λιγα παιχνιδια με συγκινησαςν ετσι..Υπαρχει κατι αντιστοιχο στο ps3??

μιλάς για το suikoden 2,με τους 2 κολλητούς που μεγαλώσαν μαζί και στο τέλος ήταν αντιμέτωποι,με το rune να χωρίζεται σε κομμάτια shield/sword και στο τέλος γυρνάς στον βράχο "που χάραξες στην αρχή του παιχνιδιού" για την τελική αναμέτρηση.

πιστέυω το suikoden 2 μαζί με το final fantasy tactics έχουν τις καλύτερες ιστορίες για παιχνίδια ,πραγματικά μιλάμε για masterpieces στην ιστορία. δεν υπάρχει πιο evil character απο τον luca blight (die pigs....)

τα suikoden 3-4 ήταν αποτυχίες(αν και στο 3 μάρεσε που ο κακός ήταν ο luc,ελπίζω να τον ξαναδούμε γιατί μαζί με τον flik of the blue lightning είναι οι αγαπημένοι μου χαρακτήρες της σειράς,"ξεχασα τον Yuber :P ")το suikoden 5 γύρισε στις ρίζες την σειρά και είναι αρκετά αξιόλογο,έχει περιμένω το suikoden vi εδώ και τόσα χρόνια αλλα δεν έχει ακουστεί τπτ,ελπίζω πάντος να συνεχίσουν το στυλ του 5 και να δούμε ένα ακόμα anime style(cell shared )suikoden, μετά τα γραφικά του valkyria chronicles και των tales of vesperia/naruto storm πιστέυω οτι άνετα φτιάχνεται rpg παρόμοιου επιπέδου χωρίς υψηλό κόστος.

Δημοσ.
Demon's Souls μακράν το καλύτερο RPG για μένα σε αυτή τη γενιά

Αυτο τι λεει απο ιστορια?Πολυ σκοτεινο δεν ειναι?Οσα βιντεο εχω δει ειναι μεσα στα σκοταδια...Το tales of vesperia τι λεει?Και για ps3 δεν ειναι?

---------- Προσθήκη στις 21:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:38 ----------

μιλάς για το suikoden 2,με τους 2 κολλητούς που μεγαλώσαν μαζί και στο τέλος ήταν αντιμέτωποι,με το rune να χωρίζεται σε κομμάτια shield/sword και στο τέλος γυρνάς στον βράχο "που χάραξες στην αρχή του παιχνιδιού" για την τελική αναμέτρηση.

πιστέυω το suikoden 2 μαζί με το final fantasy tactics έχουν τις καλύτερες ιστορίες για παιχνίδια ,πραγματικά μιλάμε για masterpieces στην ιστορία. δεν υπάρχει πιο evil character απο τον luca blight (die pigs....)

τα suikoden 3-4 ήταν αποτυχίες(αν και στο 3 μάρεσε που ο κακός ήταν ο luc,ελπίζω να τον ξαναδούμε γιατί μαζί με τον flik of the blue lightning είναι οι αγαπημένοι μου χαρακτήρες της σειράς,"ξεχασα τον Yuber :P ")το suikoden 5 γύρισε στις ρίζες την σειρά και είναι αρκετά αξιόλογο,έχει περιμένω το suikoden vi εδώ και τόσα χρόνια αλλα δεν έχει ακουστεί τπτ,ελπίζω πάντος να συνεχίσουν το στυλ του 5 και να δούμε ένα ακόμα anime style(cell shared )suikoden, μετά τα γραφικά του valkyria chronicles και των tales of vesperia/naruto storm πιστέυω οτι άνετα φτιάχνεται rpg παρόμοιου επιπέδου χωρίς υψηλό κόστος.

Ναι φιλε μου φοβερο παιχνιδι,τοτε που μετρουσε το σεναριο και οχι τα γραφικα και οι εντυπωσιασμοι.Εσυ που με καταλαβαινεις λοιπον,εχεις να μου προτεινεις κανενα τετοιου ειδους σε PS3?

Δημοσ.
Αυτο τι λεει απο ιστορια?Πολυ σκοτεινο δεν ειναι?Οσα βιντεο εχω δει ειναι μεσα στα σκοταδια...Το tales of vesperia τι λεει?Και για ps3 δεν ειναι?

Το ένα είναι δυτικού τύπου action rpg και το άλλο Jrpg ....το tales of vesperia δεν το έχω παίξει καθόλου .

Ναι είναι σκοτεινό ( το Demon's souls ) αλλά πιστεψέ με η όλη εμπειρία αξίζει και με το παραπάνω . Θέλει χρόνο όμως και επιμονή αλλά θα ανταμοιφθείς ..τρομερή εμπειρία

Δες εδώ και ένα Ελληνικό review http://www.gameover.gr/ps3/Demon-s-Souls.11465.html?article_page=1

Δημοσ.

Aχχχχχ rpg.... ff8 , ff9 στο ps1 , golden sun στο gba.... ωραία πράγματα :-)

για ps3 έχω παίξει eternal sonata ,ffxiii και demon's souls

δεν λέω καλά και τα 3 αλλά το ρημάδι το demon's πολύ σπασ@!@#$δικο παιχνίδι.

Απίστευτα γραφικά , ατμόσφαιρα κτλ αλλά εκνευριστικά δύσκολο ...

δηλαδή από τον πολύ ψόφο θόλωνε το μυαλό μου και έσπαζαν τα νεύρα μου ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...