FilipposMD Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ πάντως έχω Electron visa του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και λέει ξεκάθαρα στους όρους ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εξ αποστάσεως συναλλαγές. Οπότε δεν είναι δεδομένο ότι όλες οι electron κάνουν για ίντερνετ.
estenough Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Είσαι σίγουρος? Πως μπορώ να το διαπιστώσω? τηλέφωνο στο 181818. τηλεφωνική εξυπηρέτηση Εθνικής Τράπεζας.
xpapias Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπόν. Για να χρησιμοποιήσεις την χρεωστική κάρτα - άσε που μερικά sites δεν τη δέχονται - πρέπει να την έχεις προηγουμένως ενεργοποιήσει. Αυτό γίνεται πηγαίνοντας σε ένα ATM της τράπεζας σου και πληκτρολογώντας στη συνέχεια το PIN σου πράγμα το οποίο απ ότι κατάλαβα δεν έχεις κάνει. Την είχα πατήσει κάποια στιγμή με μια καρτα μισθοδοσίας που έχω στην ΑTEbank. Από εκεί και πέρα η προπληρωμένη κάρτα της Κύπρου είναι μια χαρά. Βγαίνει σε 20 λεπτά αρκεί να έχεις ταυτότητα (και πιθανά εκκαθαριστικό). Και μπορείς να κάνεις αναλήψεις από ΑΤΜ του εξωτερικού. Την είχα χρησιμοποιήσει στη Σουηδία όταν είχα ανάγκη από χρήματα και ήμουν μακριά από το ξενοδοχείο μου.
Toufas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 btw για να ηρεμήσουν οι τεχνοφοβικοι, σε λιγο καιρο θα ειναι chip&pin και οι καρτες στην ελλαδα, αρα χωρις το pin δεν μπορεις να κανεις καμια αγορα (οπως ειναι εδω και χρονια στην αγγλια)
paylidis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 btw για να ηρεμήσουν οι τεχνοφοβικοι, σε λιγο καιρο θα ειναι chip&pin και οι καρτες στην ελλαδα, αρα χωρις το pin δεν μπορεις να κανεις καμια αγορα (οπως ειναι εδω και χρονια στην αγγλια) εδω και 2 χρονια ειναι έτσι η δική μου από την ΑΤΕ. Τη χρησιμοποιώ για αναληψη και αγορές απο καταστηματα. ΔΕΝ μπορεί όμως να χρησιμοποιείται (προς το παρον) στο ιντερνετ.
katerina_a_86 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Πήγα σήμερα στην alpha bank, όλα καλά αλλά θέλουν 300 ευρώ για να σου ανοίξουν λογαριασμό και πρέπει να ξανατρέχω αύριο. Μα γιατί το ζητάνε αυτό αφου θα τα βάλω και θα τα βγάλω πάλι. Anyway thanks για τις συμβουλές σε όλους.
Lucifer Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Και με μένα έτσι ήταν. Και έκανα ακριβώς αυτό, κατάθεση, άνοιγμα, ανάληψη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.