Lucifer Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι, εκτός αν κλείσεις business class όπου δικαιούσαι 30. Συνήθως η χρέωση για παραπάνω κιλά (από 20 και πάνω για μη-business) είναι κοντά στο 10ευρο το κιλό, οπότε κάνε τα κουμάντα σου. Μια καλή λύση είναι τα βιβλία κτλ να τα έχεις σε μια μεγαλούτσικη χειραποσκευή (μάξιμουμ βάρος 8 κιλά συνήθως, αν και πολύ σπάνια το κοιτάνε αν δεν είναι too big ή σε βλέπουν πως δε μπορείς να την σηκώσεις καλά-καλά). Κατά τα άλλα, αν μιλάμε για ΠΟΛΥ πράμα, μπορείς πάντα να στα στείλουν ασυνόδευτα ως cargo αφού φτάσεις και να πας να τα παραλάβεις. Σαν ιπτάμενο ΚΤΕΛ, χρέωση για κάνα 40κιλο Αθήνα-Κοπεγχάγη ήταν 80 ευρώ μαζί με φόρο αποθήκης.
estenough Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Νομίζω οτι η visa electron της Εθνικής δεν είναι για συναλλαγές μέσω internet, αλλά μόνο για επιτόπου αγορές σε ταμείο, με διαθέσιμο το υπόλοιπο του λογαριασμού σου.
katerina_a_86 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Νομίζω οτι η visa electron της Εθνικής δεν είναι για συναλλαγές μέσω internet, αλλά μόνο για επιτόπου αγορές σε ταμείο, με διαθέσιμο το υπόλοιπο του λογαριασμού σου. Είσαι σίγουρος? Πως μπορώ να το διαπιστώσω? ---------- Προσθήκη στις 17:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:36 ---------- Ναι, εκτός αν κλείσεις business class όπου δικαιούσαι 30. Συνήθως η χρέωση για παραπάνω κιλά (από 20 και πάνω για μη-business) είναι κοντά στο 10ευρο το κιλό, οπότε κάνε τα κουμάντα σου. Μια καλή λύση είναι τα βιβλία κτλ να τα έχεις σε μια μεγαλούτσικη χειραποσκευή (μάξιμουμ βάρος 8 κιλά συνήθως, αν και πολύ σπάνια το κοιτάνε αν δεν είναι too big ή σε βλέπουν πως δε μπορείς να την σηκώσεις καλά-καλά). Κατά τα άλλα, αν μιλάμε για ΠΟΛΥ πράμα, μπορείς πάντα να στα στείλουν ασυνόδευτα ως cargo αφού φτάσεις και να πας να τα παραλάβεις. Σαν ιπτάμενο ΚΤΕΛ, χρέωση για κάνα 40κιλο Αθήνα-Κοπεγχάγη ήταν 80 ευρώ μαζί με φόρο αποθήκης. Δύσκολα τα πράματα λοιπόν... Anyway θα δω..
slipknot Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Και στην easyjet η βαλίτσα_μέχρι_20_κιλά δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή του εισιτηρίου ε;
marduc812 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Εμεις οσες φορες ημασταν παραπανω στα κιλα στο αεροπλάνο ποτε δεν μας ειπαν τιποτα ! Αν και δν ημασταν στα 60 κιλα! ημασταν κοντα!
Lucifer Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Slip, όχι. marduc, εξαρτάται από το πόσοι ήσασταν. Αν πχ πετάτε 3 άτομα και έχετε σύνολο κιλών 60, 60/3=20. Μια λάσκα γενικά υπάρχει, έχω πετάξει με βαλίτσα 23 κιλά και κάτι τσάμπα, αλλά έχω πληρώσει και 120 ευρώ υπέρβαρο.
katerina_a_86 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 11 ευρώ στοιχίζουν τα 20 κιλά στην easyjet αλλά από κει και πέρα βαράνε πολυ. Ρε παιδιά στο site έχει επιλογή για να κλείσεις με visa electron και το έκανα αλλά δεν το δέχεται. Μου ζητάει και αριθμό έκδοσης ΑΝ η κάρτα έχει. Η visa electrons έχουν και που τον γράφει??
katerina_a_86 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν έχει και δεν βάζεις τίποτα εκεί. Τότε γιατί δεν κάνει την συναλλαγή τι μπορεί να κάνω λάθος???
Lucifer Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Το ενδεχόμενο να μην έχει λεφτά μέσα ο λογαριασμός; Να μη γράφεις το όνομα ακριβώς όπως αναγράφεται στην κάρτα; Να έχει λήξει η κάρτα ή να βάζεις λάθος την ημερομηνία;
katerina_a_86 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Το ενδεχόμενο να μην έχει λεφτά μέσα ο λογαριασμός; Να μη γράφεις το όνομα ακριβώς όπως αναγράφεται στην κάρτα; Να έχει λήξει η κάρτα ή να βάζεις λάθος την ημερομηνία; Το όνομα κτλ σωστά τα γράφω. Ως προς αυτό με τον λογαριασμό, ποιον λογαριασμό? Δεν έχω συνδέσει κανέναν λογαριασμό με την κάρτα (απ όσο ξέρω). Μου ήρθε σπίτι και δεν την χρησιμοποίησα ποτέ. Δεν υποτίθεται πως χρεώνεται η κάρτα και μου έρχεται σπίτι λογαριασμός εντός του μηνός και πάω στην τράπεζα και τα πληρώνω? (Εξάλλου μου έχει έρθει ήδη τέτοιος μηδενικός λογαριασμός αφού δεν έκανα συναλλαγές τόσο καιρό) ---------- Προσθήκη στις 18:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:09 ---------- Νομίζω πως όντως η visa electron της εθνικής δεν είναι για αγορές μέσω internet. Και τώρα τι κάνω? Πώς μπορώ να βγάλω άμεσα μια κάρτα που να μπορώ να κάνω την δουλειά??
FilipposMD Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 [/color]Νομίζω πως όντως η visa electron της εθνικής δεν είναι για αγορές μέσω internet. Και τώρα τι κάνω? Πώς μπορώ να βγάλω άμεσα μια κάρτα που να μπορώ να κάνω την δουλειά?? Πρώτον. Πήγαινε στην τράπεζά σου και ξεκαθάρισε τι συμβαίνει με την κάρτα σου γιατί βλέπω ότι δεν ξέρεις. Δεύτερον, δε νομίζω ότι μπορείς να βγάλεις πιστωτική τόσο άμεσα. Ενδεχομένως οι προπληρωμένες κάρτες που έχουν μερικές τράπεζες να βγαίνουν γρήγορα, αλλά είχα βγάλει πριν πολλά χρόνια και δεν θυμάμαι. Οι λύσεις που βλέπω είναι ή να κλείσεις εισιτήρια με τον παλιό κλασικό τρόπο (πρακτορείο) ή να κλείσεις με την πιστωτική κάποιου συγγενούς ή φίλου σου.
slipknot Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μπορείς να βγάλεις χρεωστική από κάποια τράπεζα. Η κάρτα αυτή συνδέεται με καταθετικό λογαριασμό και απλά έχει πάνω της το λογότυπο visa, μπορείς να κάνεις online αγορές δηλαδή, αρκεί να υπάρχει διαθέσιμο το ποσό. Στην τράπεζα Πειραιώς τη βγάζουν άμεσα, υπάρχουν και αρνητικά όμως. Θα πρέπει να καταθέσεις το ποσό στο λογαριασμό, πράγμα που θα σε καθυστερήσει, ειδικά αν δεν το έχεις διαθέσιμο. Συν το ότι μπορεί να μη ξαναχρησιμοποιήσεις την κάρτα. Πρακτορείο/κάρτα συγγενή-φίλου φαντάζει πιο απλή λύση.
paylidis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 probank είναι η λυση στο πρόβλημα σου φίλε. εβγαλα προπληρωμένη πιστωτική σε 15 λεπτά με ταυτότητα και εκκαθαριστικο (κάνει και αποδοση ΑΦΜ). Τη χρησιμοποιώ 3 χρόνια τώρα και είμαι μια χαρά. Την έχω συνδέσει και στο Paypal!
Lucifer Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ έχω Visa Electron της Alpha Bank και την έχω χρησιμοποιήσει με όλους τους δυνατούς τρόπους. Αγορές μέσω internet, βενζινάδικα και πριν λίγο πλήρωσα κάτι καπνούς που αγόρασα εδώ (Δανία). Δεν ξέρω αν έχει σημασία η τράπεζα έκδοσης, αλλά το σίγουρο είναι, Κατερίνα, πως πρέπει να υπάρχει ένας λογαριασμός συνδεδεμένος με την κάρτα και σε αυτό το λογαριασμό να υπάρχουν λεφτά διαθέσιμα. Για να έχεις στην κατοχή σου την κάρτα, προφανώς ο λογαριασμός υπάρχει, το θέμα είναι πως πρέπει να βεβαιωθείς πως έχει και χρήματα μέσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.