Προς το περιεχόμενο

Corsair Hydro Series H50 CPU Cooler

eytyxhs098

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας παιδια ενδιαφερομε να παρω αυτο το cooler "Corsair Hydro Series H50 CPU Cooler"

μηπος ξερετε εαν συμβατο με το socket 1156......και ειδα και το καινουριο προιον της corsair "Corsair Hydro Series H70 CPU Cooler"...http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Corsair-Hydro-Series-H50-Cpu-Cooler-Lga775-1366-CWCH50.htm

πιο απο τα 2 ειναι καλυτερο....

Δημοσ.

νομίζω είναι συμβατό....

το έχω και είναι σχετικά καλό για απλή χρήση...και αθόρυβο, ειδικά άμα το βάλεις σε push-pull διάταξη με δυο ποιοτικούς αθόρυβος ανεμιστήρες...

το H70 λογικά είναι ακόμα καλύτερο...

Δημοσ.
Αυτό πήρα......για να δουμε τι λεει.......την πεμπτη θα το εχω....

Αν προλαβαινεις ακυρωσε/αλλαξε την παραγγελια με την ψυκτρα της υπογραφης μου. Ολοιδια θερμικη αποδοση, ιδια επιπεδα θορυβου και σου μενουν 30 ευρω για καποιο αλλο κομματι του pc σου η για καφεδες.

Δεν υπαρχει λογος να πας στην h50 εκτος αν θες να λες οτι εχεις υδροψυξη η αν εχεις σκοπο να την αρχισεις στις μοντες , με αλλαγες των κομματιων της για καλυτερη αποδοση.

Δημοσ.
Αν προλαβαινεις ακυρωσε/αλλαξε την παραγγελια με την ψυκτρα της υπογραφης μου. Ολοιδια θερμικη αποδοση, ιδια επιπεδα θορυβου και σου μενουν 30 ευρω για καποιο αλλο κομματι του pc σου η για καφεδες.

Δεν υπαρχει λογος να πας στην h50 εκτος αν θες να λες οτι εχεις υδροψυξη η αν εχεις σκοπο να την αρχισεις στις μοντες , με αλλαγες των κομματιων της για καλυτερη αποδοση.

την h70 πηρέ και όχι την h50 γιατί έχει σε παρένθεση το link με την h70 και λέει

Αυτό πήρα......για να δούμε τι λέει.......την πέμπτη θα το έχω....
:-)

@eytyxhs098 όταν την παραλάβεις και την εγκαταστήσεις με το καλό γράψε και εντυπώσεις :-)

Δημοσ.

πόσο και απο πού την πήρες?

θέλουμε εντυπώσεις...αν και απο ότι διάβασα είναι αρκετά φασαριόζικα τα φαν της η70... και ότι επίσης δεν έιναι καλύτερο απο ενα η50 με noctua push n pull.. για να δούμε

Δημοσ.

Παιδιά μόλις την έβαλα...θοριβος μιδενος μόνο λίγο οι 2 ανεμιστήρες μόνο άμα πας πολύ κοντά τους ακούς...τρελή απόδοση ο επεξεργαστης κατεβηκε τους 32° με GTA IV να τρέχει ενώ με την προιγουμενη ψηχτρα από 42°- 63°.

Και διπλάσια απόδοση από τον ι5 μου...ένα σας λέω δεν πρόκειται να παει ο CPU ποτέ πάνω από 43°

Βαθμολογία 1000/100

Δημοσ.
Πες μας λιγο πως εχεις βαλει τους ανεμιστηρες...

Ο πισω να ρουφαει αερα απο εξω μεσα ?

η να βγαζει ?

Ο πίσω ρουφαει από έξω και μπροστά το ίδιο.

Δημοσ.

το προτεινόμενο είναι Push-pull δηλαδή στην ίδια κατεύθυνση και δύο fan, αλλά είστε σίγουροι οτι το σωστό είναι να ρουφάνε αέρα απο έξω προς τα μέσα και οχι απο μέσα προς τα έξω; ;)

--------------------------------------------------------------------------------------------

χμμ οκ άκυρο τα hydro μπαίνουν στο μπροστινό μέρος του κουτιού, όχι στο πίσω σαν της άλλες ψύκτρες

149847d1270792278-h50-push-pull-fan-questions-p4050260.jpg

Δημοσ.

Έτσι όπως δείχνει η εικόνα ρουφάει απ'εξω και βγάζει μεσα ...

Ερώτηση ... Δεν επηρεάζει γενικά οτι ο ζεστός αέρας θα έιναι μέσα στο κουτί?

Ερωτηση νο2

Αν το συστημα τοποθετηθει στο πισω μερος του κουτιού σε τι διαταξη πρεπει να μπει?

Γιατι η επισημη νομιζω θεση της εταιριας ειναι οτι ακομα και για πισω μερος του κουτιου εγκατασταση παλι ο πισω ανεμηστιρας ΠΡΕΠΕΙ να ρουφαει απεξω αερα και να βγαζει μεσα τον Ζεστο...

Αναποδη εγκατασταση απο αυτο εχει δοκιμασει κανεις? Δηλαδη απο μεσα να βγαζει εξω..

Δημοσ.

αν τοποθετηθεί στο πίσω μέρος και ρουφάει απέξω προς τα μέσα θα @##$ τελείως το airflow του κουτιού, δεν βγάζει νόημα έτσι. Οι μπροστά και οι πίσω να βάζουν αέρα μέσα θα γίνει μπάχαλο, και καλά πές έχεις top fans σώζεται λίγο αλλά μόνο με μποστινό πίσω είναι τελείως άκυρο.

Ειδα και το επίσημο video της corsair που λέει το airflow να είναι από έξω προς τα μέσα, και το έβαλε στο πίσω μέρος του κουτιού, αλλά βέβαια στο obsidian 800.

Δημοσ.

ενταξει obsidian ξε-obsidian ...το στησιμο το προτεινει ετσι... και φανταζομαι γνωριζει οτι δεν εχουμε ολοι αυτο το κουτι

χμ??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...