Προς το περιεχόμενο

Διοικητικο και οικονομικο στελεχος

dimitrisgm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,σπουδαζω στο ΙΕΚ ΔΟΜΗ στο Διοικητικο και Οικονομικο τμημα.Ενδιαφερομαι να κανω μεταπτυχιακο μπορω να κανω επειδη ειμαι σε ιεκ?αν ναι στην ελλαδα στην ΑΣΟΕΕ μπορω να κανω κατι?Η ακομα και στο εξωτερικο...Ευχαριστω.

Δημοσ.
Καλησπερα,σπουδαζω στο ΙΕΚ ΔΟΜΗ στο Διοικητικο και Οικονομικο τμημα.Ενδιαφερομαι να κανω μεταπτυχιακο μπορω να κανω επειδη ειμαι σε ιεκ?αν ναι στην ελλαδα στην ΑΣΟΕΕ μπορω να κανω κατι?Η ακομα και στο εξωτερικο...Ευχαριστω.

Γενικά δεν ξέρω, στην ΑΣΟΕΕ αν δεν έχεις μπάρμπα τον πρύτανη ξέχνα το.

Βασικά νομίζω και στο εξωτερικό και παντού απαιτούν πτυχίο από τριτοβάθμια εκπαίδευση και το ΙΕΚ δεν θεωρείται τέτοια. Ίσως κάνω λάθος, περίμενε να γράψει κάποιος που ξέρει καλύτερα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών των ελληνικών ΑΕΙ απευθύνονται σε πτυχιούχους Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. της ημεδαπής ή ομοταγών αναγνωρισμένων ιδρυμάτων του εξωτερικού.

Κατά συνέπεια, όχι, δεν θα γίνεις δεκτός στην ΑΣΟΕΕ ούτε σε κάποιο άλλο ΑΕΙ για μεταπτυχιακές σπουδές με πτυχίο ΙΕΚ.

Δημοσ.

Σε συμπλήρωμα του paredwse και τα πανεπιστήμια του εξωτερικού προαπαιτούν πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...