Προς το περιεχόμενο

000webhost αξίζει ;

eNs_99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1ον : Να εμπιστευτώ το 000WebHost?

2ον : Έχω εγκαταστήσει PHPBB3 στο Joomla! Site μου. Πώς γίνεται κάποιος να μπορεί να συνδεθεί στο PHPBB3 με το λογαριασμό του στο σαίτ μου?

3ον : Όσοι από εδώ χρεισημοποιείτε το 000webhost μπορείτε να μου πείτε τις εμπειρείες σας?(Εμπειρείες με το Joomla εννοείται)

sorry για τα ορθογραφικά αλλά βιάζομαι

Δημοσ.

ΟΧΙ... Με τίποτα..!!

Το χρησιμοποιούσα εγώ για ένα διάστημα.. Πολλά προβλήματα! Συνεχώς ήτανε "πεσμένο"....

Πολλοί εδώ μου συνέστησαν το freehostia! Δοκίμασέ το...

Για το 2ο δεν ξέρω να σου απαντήσω..

Δημοσ.
ΟΧΙ... Με τίποτα..!!

Το χρησιμοποιούσα εγώ για ένα διάστημα.. Πολλά προβλήματα! Συνεχώς ήτανε "πεσμένο"....

Πολλοί εδώ μου συνέστησαν το freehostia! Δοκίμασέ το...

Για το 2ο δεν ξέρω να σου απαντήσω..

Αν το freehostia είναι τόσο καλό όσο το design του τότε πηγαίνω!!... :-)

Έχεις καλές Joomla εμπειρίες με το Freehostia??

Βρήκα ένα κακό στο FreeHostia. έχει μόνο 1 db...

Δημοσ.

πριν κανα μήνα έκανα ένα λογαριασμό στο freehostia για να βάλω ένα domain που δε με ενδιαφέρει και τόσο,μια απλή στατική σελίδα.

δε μου δούλεψε τίποτα,παιδεύτηκα λίγο χωρίς να καταλάβω γιατί δε δούλεψε,τους έστειλα και ένα email χωρίς να πάρω απάντηση.

έτσι το έβαλα στο 000webhost που για να είμαι ειλικρινής το είχα ξαναδοκιμάσει και οχι μόνο δεν έχω παρατηρήσει το παραμικρό πρόβλημα αλλά βλέπω και

ότι είναι και πολύ γρήγορο,πάει σφαίρα,μακάρι να ήταν έτσι γρήγορος και ο server που έχω και πληρώνω για άλλα domains στην Ελλάδα και που αρκετά συχνά (όπως χτες το βράδυ) σέρνεται.

ο καθένας έχει και διαφορετικές εμπειρίες ,είναι και θέμα τύχης ,τι να πω

Δημοσ.
πριν κανα μήνα έκανα ένα λογαριασμό στο freehostia για να βάλω ένα domain που δε με ενδιαφέρει και τόσο,μια απλή στατική σελίδα.

δε μου δούλεψε τίποτα,παιδεύτηκα λίγο χωρίς να καταλάβω γιατί δε δούλεψε,τους έστειλα και ένα email χωρίς να πάρω απάντηση.

έτσι το έβαλα στο 000webhost που για να είμαι ειλικρινής το είχα ξαναδοκιμάσει και οχι μόνο δεν έχω παρατηρήσει το παραμικρό πρόβλημα αλλά βλέπω και

ότι είναι και πολύ γρήγορο,πάει σφαίρα,μακάρι να ήταν έτσι γρήγορος και ο server που έχω και πληρώνω για άλλα domains στην Ελλάδα και που αρκετά συχνά (όπως χτες το βράδυ) σέρνεται.

ο καθένας έχει και διαφορετικές εμπειρίες ,είναι και θέμα τύχης ,τι να πω

Τελικά τι να κάνω?? Δεν πήγα κατευθείαν στο 000webhost γιατί έχω διαβάσει πολλά για scams,downtimes...

Δημοσ.

τι να σου πω,να μη σε πάρω στο λαιμό μου,και γω μόνο άσχημα έχω διαβάσει αλλά δεν έτυχαν σε μένα.

πάντως ανεξάρτητα από το που θα πας να έχεις ένα πράγμα υπ όψιν σου,οι μηχανές αναζήτησης δεν δίνουν βάρος σε σελίδες που βρίσκονται σε free servers.

οπότε αν έχεις φιλοδοξίες για το site σου πρέπει να πας σε κανονικό server επι πληρωμή,αν απλά θέλεις να κάνεις την πλάκα σου τότε όπου και να πας δεν τρέχει τίποτα και δεν χρειάζεται να το σκέφτεσαι

Δημοσ.

με τόσο χαμηλές τιμές που υπάρχουν είναι κρίμα να μην διαλέξεις μία εταιρεία webhosting, Θα έλεγα ότι είναι και θέμα τύχης πόσο γρήγορος θα είναι ο server που θα πεσεις, αλλά τουλάχιστον είναι υποχρεωμένοι να σου προσφέρουν και support. Γενικά αν σε ενδιαφέρει η υποστήριξη μην διστάζεις να δώσεις μερικά ευρώ τον μήνα ;)

Δημοσ.
μακάρι να ήταν έτσι γρήγορος και ο server που έχω και πληρώνω για άλλα domains στην Ελλάδα και που αρκετά συχνά (όπως χτες το βράδυ) σέρνεται.

Μάλλον κατάλαβα για πιο webhost λες γιατί το ίδιο πρόβλημα μου έχουν αναφέρει και άλλοι για αυτό το webhost. Επικοινώνησες όμως μαζί τους σχετικά με το πρόβλημα; Πιθανότατα να σου μεταφέρουν το account σε άλλο server και το πρόβλημα να λυθεί.

με τόσο χαμηλές τιμές που υπάρχουν είναι κρίμα να μην διαλέξεις μία εταιρεία webhosting, Θα έλεγα ότι είναι και θέμα τύχης πόσο γρήγορος θα είναι ο server που θα πεσεις, αλλά τουλάχιστον είναι υποχρεωμένοι να σου προσφέρουν και support. Γενικά αν σε ενδιαφέρει η υποστήριξη μην διστάζεις να δώσεις μερικά ευρώ τον μήνα ;)

Το θέμα ταχύτητας ίσως καμιά φορά να είναι θέμα τύχης (ή προβλήματος του ISP του πελάτη). Τις περισσότερες φορές, ειδικά όταν συμβαίνει συχνά, φταίνει ο webhost που υπερφορτώνει το server με περισσότερα accounts απ' όσα αντέχει, δεν ρυθμίζει σωστά το software ή το software έχει κάποιους περιορισμούς, δεν κάνει monitor για τους πόρους που χρησιμοποιούνται, κλπ.

Δημοσ.

Το θέμα ταχύτητας ίσως καμιά φορά να είναι θέμα τύχης (ή προβλήματος του ISP του πελάτη). Τις περισσότερες φορές, ειδικά όταν συμβαίνει συχνά, φταίνει ο webhost που υπερφορτώνει το server με περισσότερα accounts απ' όσα αντέχει, δεν ρυθμίζει σωστά το software ή το software έχει κάποιους περιορισμούς, δεν κάνει monitor για τους πόρους που χρησιμοποιούνται, κλπ.

Ναι συμφωνώ αν πέσεις σε server με λίγα άλλα acounts είσαι καλά (τυχερός) αν έχουν μαζευτεί πολλοί τότε την πάτησες. Αυτό συμβαίνει ακόμα και σε διαφορετικούς server του ίδιου host γι' αυτό για μερικούς ένας host είναι γρήγορος και για άλλους αργός.

Όλα αυτά βέβαια για shared hosting... :-)

Δημοσ.
πάντως ανεξάρτητα από το που θα πας να έχεις ένα πράγμα υπ όψιν σου,οι μηχανές αναζήτησης δεν δίνουν βάρος σε σελίδες που βρίσκονται σε free servers.

Αυτό δεν ισχύει, εκτός αν εννοείς subdomains.

Δημοσ.
Αν βάλω co.cc ??

Δε νομίζω πως κάνει για τη χρήση που το θες. Αλλά και να έκανε, με τόσα εκατομμύρια καταχωρήσεις ονομάτων που έχει, αντιλαμβάνεσαι πως θα είναι σχεδόν ανύπαρκτο το όποιο support άμα κάτι πάει στραβά... :o

.

Δημοσ.
Δε νομίζω πως κάνει για τη χρήση που το θες. Αλλά και να έκανε, με τόσα εκατομμύρια καταχωρήσεις ονομάτων που έχει, αντιλαμβάνεσαι πως θα είναι σχεδόν ανύπαρκτο το όποιο support άμα κάτι πάει στραβά... :o

.

όντως, δεν το σκέφτηκα αυτό...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...