REDODIN7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Πολλά ακούγονται για το iPHONE 4 πολύ λένε πως μετά τον Σεμπτεμβριο όπου θα λυξει η " περίοδος χάριτος " η Apple θα βγάλει ενα νέο iPHONE 4 που θα έχει νέο σχεδιασμό και θα λύση μια για πάντα το πρόβλημα με την κεραία . Έτσι λοιπόν σε μια αναζήτηση μου στο διαδίκτυο έπεσα εδω η συγκεκριμένη ιστοσελίδα αναφέρει πως το Μάρτιο θα βγει νέο iPHONE 4 και μάλιστα θα έχει επεξεργαστή Α4 που θα τρέχει στο 1,2 GHz και όχι στα 1 GHz όπως ο τωρινός . Δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο μοντέλο ήταν στα σχεδία της εταιρείας πριν τα προβλήματα με την κεραία του σημερινού iPHONE 4 η το σκέφτηκε αργότερα έως ένα μικρο θέλγητρο για την αγορά του νέου μοντέλου που εκτός από ότι δεν θα έχει πρόβλημα θα τρέχει και πιο γρήγορα . Ο χρόνος θα δείξει αν είναι αλήθεια η όχι και τι θα γίνει , το σίγουρο είναι έως τότε πως το iPHONE 4 θα έχει φανατικούς θαυμαστές και ακόμα πιο φανατικούς εχθρούς !!! ΠΗΓΗ : http://ti-les-tora.blogspot.com
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Το οτι θα τρεχει το 4.0.2(συμφωνα με τα λεγομενα της σελιδας του link) απο που ακριβως προκυπτει?Νο updates μεχρι τον μαρτιο του 2011 ας πουμε? Ναι,συμφωνα με την τακτικη της apple θα βγει του χρονου καινουριο iphone ,αλλα δεν νομιζω πως υπαρχει λογος να το συζηταμε απο τωρα,ενω ακομα βρισκουμε με το σταγονομετρο το 4αρι στην Ελλαδα.
omokas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Πολλά ακούγονται για το iPHONE 4 πολύ λένε πως μετά τον Σεμπτεμβριο όπου θα λυξει η " περίοδος χάριτος " η Apple θα βγάλει ενα νέο iPHONE 4 που θα έχει νέο σχεδιασμό και θα λύση μια για πάντα το πρόβλημα με την κεραία . Έτσι λοιπόν σε μια αναζήτηση μου στο διαδίκτυο έπεσα εδω η συγκεκριμένη ιστοσελίδα αναφέρει πως το Μάρτιο θα βγει νέο iPHONE 4 και μάλιστα θα έχει επεξεργαστή Α4 που θα τρέχει στο 1,2 GHz και όχι στα 1 GHz όπως ο τωρινός . Δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο μοντέλο ήταν στα σχεδία της εταιρείας πριν τα προβλήματα με την κεραία του σημερινού iPHONE 4 η το σκέφτηκε αργότερα έως ένα μικρο θέλγητρο για την αγορά του νέου μοντέλου που εκτός από ότι δεν θα έχει πρόβλημα θα τρέχει και πιο γρήγορα . Ο χρόνος θα δείξει αν είναι αλήθεια η όχι και τι θα γίνει , το σίγουρο είναι έως τότε πως το iPHONE 4 θα έχει φανατικούς θαυμαστές και ακόμα πιο φανατικούς εχθρούς !!! ΠΗΓΗ : http://ti-les-tora.blogspot.com Ο τωρινος ειναι στα 800Mhz Ολα αυτα ειναι απλα φημες, δεν προκιεται να γινει κατι τετοιο..
georgeadams Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Πολλά ακούγονται για το iPHONE 4 πολύ λένε πως μετά τον Σεμπτεμβριο όπου θα λυξει η " περίοδος χάριτος " η Apple θα βγάλει ενα νέο iPHONE 4 που θα έχει νέο σχεδιασμό και θα λύση μια για πάντα το πρόβλημα με την κεραία . Έτσι λοιπόν σε μια αναζήτηση μου στο διαδίκτυο έπεσα εδω η συγκεκριμένη ιστοσελίδα αναφέρει πως το Μάρτιο θα βγει νέο iPHONE 4 και μάλιστα θα έχει επεξεργαστή Α4 που θα τρέχει στο 1,2 GHz και όχι στα 1 GHz όπως ο τωρινός . Δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο μοντέλο ήταν στα σχεδία της εταιρείας πριν τα προβλήματα με την κεραία του σημερινού iPHONE 4 η το σκέφτηκε αργότερα έως ένα μικρο θέλγητρο για την αγορά του νέου μοντέλου που εκτός από ότι δεν θα έχει πρόβλημα θα τρέχει και πιο γρήγορα . Αν διαβάσεις προσεκτικότερα, οι ΦΗΜΕΣ που αναφέρει το link που δίνεις αφορούν κάποιο υποτιθέμενο μοντέλο iPhone 4 που θα δουλεύει στο δίκτυο της Verizon. Όλα τα iPhone μέχρι τώρα υποστηρίζουν το πρότυπο GSM. Στην Αμερική (και ελάχιστες άλλες χώρες) υπάρχουν εταιρίες που δεν υποστηρίζουν το πρότυπο GSM αλλά το CDMA (πχ η Verizon). Οι φήμες λοιπόν λένε πως για να μπορέσει η Apple να δώσει το iPhone στη Verizon (που έχει τους περισσότερους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας στην Αμερική) θα βγάλει μια ειδική έκδοση του iPhone με πομποδέκτη CDMA. Αυτό, όλον τον υπόλοιπο κόσμο που δουλεύει με GSM κινητά μας αφήνει παγερά αδιάφορους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.