cabdik Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 ρε παιδια, οταν απαντω σε ενα θεμα, παρατηρω οτι δεν εχει ενα σημα ξεχωριστο, ωστε να βλεπω με μια ματια σε ποια θεματα εχω απαντησει! ωστοσο βλεπω οτι ο συνδετηρας που υπαρχει, σε αλλα θεματα που δεν εχω απαντησει, αλλα απλα εχω μπει κι εχω διαβασει, μπαινει στο θεμα! ενω σε αλλα που εχω ποσταρει, δεν φαινεται πουθενα! γιατι δεν το διορθωνετε λιγο αυτο?
parsifal Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 1. «Λουκέτο»: Δηλώνει ότι το thread έχει κλειδωθεί από συντονιστή 2. «Φάκελος»: Δηλώνει ότι έχετε δημοσιεύσει μήνυμα(-τα) στο thread. Αφήνοντας τον δείκτη του ποντικιού για λίγη ώρα από πάνω, εμφανίζεται pop-up με τον αριθμό των μηνύματων αυτών 3. «Συνδετήρας»: Δηλώνει ότι το thread περιέχει τουλάχιστον ένα μήνυμα στο οποίο έχει γίνει attach αρχείο ή εικόνα. Αφήνοντας τον δείκτη του ποντικιού για λίγη ώρα από πάνω, εμφανίζεται pop-up με τον αριθμό των attachments αυτών 4. "Checkmark": Δηλώνει ότι έχετε προσθέσει συνδρομή σε αυτό το thread, είτε αυτόματα (απλά απαντώντας σε αυτό και έχοντας επιλέξει από το User CP τις αυτόματες συνδρομές) είτε χειροκίνητα
cabdik Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 [ATTACH]34527[/ATTACH] έχοντας επιλέξει από το User CP τις αυτόματες συνδρομές μαλλον αυτο εφταιγε, thank you!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.