Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είναι δελτίο τύπου, ούτε έχω συνεργασία ή πουλάω προϊόντα της MS.

Την microsoft και τις εταιρείες που πουλάνε λογισμικό ΔΕΝ τις συμφέρει να κυκλοφορήσει η είδηση ώστε να πουλήσουν το 2010 σε όσους δικαιούνται δωρεάν αναβάθμιση και δεν το ξέρουν.

Γι'αυτό είπα να ενημερώσω.

• Super Moderators
Δημοσ.
Κι αν δούμε ποιοι ψήφισαν τη συγκεκριμένη είδηση, μάλλον πληροί τα κριτήρια για να βρίσκεται εδώ :P

party pooper...

Δημοσ.
Έχω βρει σε ένα Carefour το office 2007 σε προσφορά 40 ευρώ. Αν το αγοράσω θα δικαιούμαι δωρεάν αναβάθμιση?

λογικα...

Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.

Δημοσ.

Βλέπω 121 views και μόνο 2 votes.

Να υποθέσω ότι:

α) δεν θέλετε να μπει στις ειδήσεις του insomnia μέχρι να το κατεβάσετε για να μην γονατίσει ο server.

β) δεν το θεωρείτε άξιο λόγου

γ) δεν χρησιμοποιείτε office (να ναι καλά το openofice).

δ) σας το έχει φέρει ο "θείος", άρα δεν παίρνει Upgrade και δεν σας ενδιαφέρει.

ε) Μας αρέσει να βλέπουμε τον Topic Starter να γκρινιάζει...

"Μαμάαααα.... δε μου ψηφίσανε την είδησηηηη :cry::cry::cry:"!!!!

(Πλάκα κάνω! :-D) δ κι από εμένα...

Σημείωση, η Microland το έχει σε προσφορά 49€ (http://ca-microland.skroutzstore.gr/p.MS-OFFICE-HOME-STUDENT-2007-GR-3-Adeies-OFFICE-2010-DOREAN-ETOIMOPARADOTO.95819.html)

Δημοσ.

Το ε) δεν μου πέρασε από το μυαλό. Την επόμενη φορά δεν θα ξεχάσω να το προσθέσω στις επιλογές.

THEMACHINE: σε ποιό κατάστημα;

Δημοσ.

Δεν ξεκίνησε "τώρα" η ελληνική αναβάθμιση του office 2010, το έχω αναβαθμίσει εδώ και περίπου μια εβδομάδα εγώ,μπορεί και περισσότερο.

Πολύ καλό το Office 2010, αν και μου φένεται λίγο βαρύ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Προσέξτε , ΜΗΝ βάλετε την 64bit έκδοση αν έχετε windows mobile κινητό που συγχρονίζει με outlook.

To WMDC δεν μπορεί να συνδεθεί με το Outlook 2010 64bit (βγάζει μήνυμα ότι δεν υπάρχει Outlook ή άλλος mail Client στον υπολογιστή που να μπορεί να συνδεθεί με Win Mobile)!!!!

Και όχι μόνο αυτό, αλλά η bugάρα του WMDC σβήνει όλα τα contacts - mails - calendar entries από το κινητό!!!!!

Η απάντηση της MS είναι "βάλτε την 32μπιτη έκδοση του Office 2010" , και ότι δεν θα γίνει διόρθωση στο WMDC αλλά θα υπάρχει υποστήριξη για την 64bit έκδοση του Outlook 2010 μόνο από windows phone 7 συσκευές...

ΓΤΠ τελείως η υλοποίηση.

Και κανένας λόγος για αναβάθμιση σε 2010. Το βασικό του feature είναι η 64μπιτη έκδοση. Τα υπόλοιπα features είναι δευτερεύοντα..

Δημοσ.
Προσέξτε , ΜΗΝ βάλετε την 64bit έκδοση αν έχετε windows mobile κινητό που συγχρονίζει με outlook.

To WMDC δεν μπορεί να συνδεθεί με το Outlook 2010 64bit (βγάζει μήνυμα ότι δεν υπάρχει Outlook ή άλλος mail Client στον υπολογιστή που να μπορεί να συνδεθεί με Win Mobile)!!!!

Και όχι μόνο αυτό, αλλά η bugάρα του WMDC σβήνει όλα τα contacts - mails - calendar entries από το κινητό!!!!!

Η απάντηση της MS είναι "βάλτε την 32μπιτη έκδοση του Office 2010" , και ότι δεν θα γίνει διόρθωση στο WMDC αλλά θα υπάρχει υποστήριξη για την 64bit έκδοση του Outlook 2010 μόνο από windows phone 7 συσκευές...

ΓΤΠ τελείως η υλοποίηση.

Και κανένας λόγος για αναβάθμιση σε 2010. Το βασικό του feature είναι η 64μπιτη έκδοση. Τα υπόλοιπα features είναι δευτερεύοντα..

Ακριβώς, το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και με iPhone και συγχρονισμό μέσω mobile me.

Δημοσ.
Ακριβώς, το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και με iPhone και συγχρονισμό μέσω mobile me.

Δεν μπορείς να φανταστείς τι νέες βρισιές ξεστόμισα το βράδυ που έκανα το upgrade και σβηστήκανε όλα.

2 μέρες μου πήρε για να τα σκίσω όλα και να τα ξαναστήσω από την αρχή με 2007..

Και να ψάχνω στο internet για workaround..

Το τι βρισίδι έχει πέσει στο technet και στο msdn δεν λέγεται..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...