alquiii Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Κατανοητο και λογικο ειναι να δινουν βαρος στους μεγαλους πελατες και με αυτη την λογικη ισως η εξαγορα ή η συγχωνευση με αλλη εταιρια να σου εβγαινε σε καλο.Απλα τωρα που εχουν σφηξει οι κ... ισως δινουν περισσοτερο βαρος απο οτι παλιοτερα. Τουλαχιστον αυτο βλεπω εγω μιας και ξαναειχα Tellas και ιστοριες οπως μηνυματα συχνη επικοινωνια και τηλεφωνα για τον λογο που φευγω(απλα δεν κανουν πλεον μεταφορα και σου δινουν ενα καινουργιο τηλεφωνο με δικο τους προθεμα) και πως μπορουμε να βελτιωθουμε αν μου τα ελεγαν πριν ενα χρονο θα εβαζα τα γελια. Απλα βλεπωντας σχολια τυπου μακριααααααααααααα ξου ξου ξου οκ τουλαχιστον σε εμενα φαινονται υπερβολικα. πιστεψε με μεχρι και σημερα τους "κυνηγαω" στην κυριολεξια να βαλουμε ενα lmds που σημαινει 2000 euro το λιγοτερο σε καθε ακρο. Αυτο νομιζω τα λεει ολα απο μονο του. Και για να μην παρεξηθηθω ΧΑΝΑΛΕΩ πως δεν εχω προσωπικη αποψη απο κοικιακα της πακετα και ουτε ΑΛΛΗ εταιρεια να προτεινω
stefid Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 μόνο που ο alquii λέει ότι και το business support (δλδ των μεγάλων πελατών) δεν είναι της προκοπής...άρα πως είναι δυνατόν να δίνουν βάρος σε αυτό και να μην είναι της προκοπής? για το post (#10) που έκανα πιο πριν δεν βλέπω σχόλια Κατανοητο και λογικο ειναι να δινουν βαρος στους μεγαλους πελατες και με αυτη την λογικη ισως η εξαγορα ή η συγχωνευση με αλλη εταιρια να σου εβγαινε σε καλο. Συγνωμη αν δεν εγινα κατανοητος ειπα ποιο ειναι το λογικο και αφου στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν ισχυει κατι τετοιο ειπα οτι η αλλαγη της διοικησης θα κανει καλυτερα τα πραγματα για να κρατησει το πελατολογιο (λογικα) Δεν απαντησα τοτε στο post γιατι ουτε που το ειδα. Οσο για το Thread στο ADSL.gr δεν νομιζω να θες απαντηση. Ολοι στα Forums θα μπουν και θα πουν το παραπονο και την στραβη που τους εκατσε αν καποιος μπει μεσα και κανει ενα θεμα με τιτλο Η WIND ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ οκ ή κουτος ειναι ή δουλευει στο τμημα marketing της Wind και διαλεξε τον πιο γελοιο τροπο για να προωθηθει. Και εγω ειμαι ικανοποιημενος απο το Eshop και σε θεμα Service κλπ αλλα δεν βγαινω να το υπερασπιστω αν εκανε πατατια σε καποιον αλλον. Με αυτη την λογικη (δες τι τραβανε και αλλοι) ολοι σκαρτοι θα εβγαιναν και καμια εταιρια δεν θα αξιζε.(Αλλωστε το αλλο Forum ειναι γεματο παραπονιαριδες απο ολες τις εταιριες οχι μονο της Wind-Tellas-Zisto...) Εκφραζω την προσωπικη μου εμπειρια και δεν ειμαι ο Προεδρος Συνδρομητων της Wind απλα ενας ικανοποιημενος πελατης.
alquiii Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Κατανοητο και λογικο ειναι να δινουν βαρος στους μεγαλους πελατες και με αυτη την λογικη ισως η εξαγορα ή η συγχωνευση με αλλη εταιρια να σου εβγαινε σε καλο. Συγνωμη αν δεν εγινα κατανοητος ειπα ποιο ειναι το λογικο και αφου στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν ισχυει κατι τετοιο ειπα οτι η αλλαγη της διοικησης θα κανει καλυτερα τα πραγματα για να κρατησει το πελατολογιο (λογικα) Μα αυτο λεω τοση ωρα, πως ουτε το κατανοητο και λογικο γινεται. Στο δευτερο μπορει να εχεισ δικιο, αλλα μην ξεχνας πως οσο καλη θεληση να εχει η νεα διοικηση δεν ειναι μονο θεμα θελησης αλλα πολλων αλλων παραγοντων οπως τεχνογνωσια προσωπικου, ικανος αριθμος προσωπικου κτλ κτλ. Ναι μπορει να γινει ετσι απλως σιγουρα θα χρεαστει χρονο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Οσο για το Thread στο ADSL.gr δεν νομιζω να θες απαντηση.. Ρώτησες γιατί τόση απέχθεια προς τη Wind και έδωσα ένα λόγο με ένα γεγονός που δεν είναι μεμονομένο. Το έχει κάνει επανηλλημένα εδώ και καιρό και θα συνεχίσει. Υπάρχουν επιπλέον αρκετές περιπτώσεις που έχουν αναφερθεί επίτηδες μειωμένοι συγχρονισμοί από αυτό τον ISP που μετά από αρκετή επιμονή των χρηστών ως δια μαγείας πηγαίνουν στο σωστό τους επίπεδο. Επίσης παρακολουθώ το topic με τα αποτελέσματα των tools που έχουν φτιάξει τα παιδιά για speedtest στο adslgr και βλέπω απογοητευτικά διαγράμματα από συνδρομητές της Tellas ειδικά σε international serial downloading που εκεί είναι που δείχνει τα @@ του ένας ISP... πχ σε μη ώρα αιχμής http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=3622262&postcount=2144 http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=3628816&postcount=2219 Ολοι στα Forums θα μπουν και θα πουν το παραπονο και την στραβη που τους εκατσε αν καποιος μπει μεσα και κανει ενα θεμα με τιτλο Η WIND ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ οκ ή κουτος ειναι ή δουλευει στο τμημα marketing της Wind και διαλεξε τον πιο γελοιο τροπο για να προωθηθει. Με αυτη την λογικη (δες τι τραβανε και αλλοι) ολοι σκαρτοι θα εβγαιναν και καμια εταιρια δεν θα αξιζε.(Αλλωστε το αλλο Forum ειναι γεματο παραπονιαριδες απο ολες τις εταιριες οχι μονο της Wind-Tellas-Zisto...) Ασφαλώς αλλά αλλιώς θα κρίνει κάποιος μια περίπτωση πιταρίσματος όλων των συνδρομητών και αλλιώς μια βλάβη σε γραμμή ενός χρήστης. Δεν έχουν την ίδια βαρύτητα όλες οι περιπτώσεις που διαβάζουμε, από εκεί και πέρα είναι στη κρίση του καθενός μας τι συμπεράσματα θα βγάλει. Εκφραζω την προσωπικη μου εμπειρια και δεν ειμαι ο Προεδρος Συνδρομητων της Wind απλα ενας ικανοποιημενος πελατης. Βέβαια, αλλά άλλη εμπειρία έχει ένας μέσος χρήστης και άλλη πχ ένας που κάθεται σχεδόν όλη μέρα online με speedtests tools να παρακολουθεί τη γραμμή του συνεχεία, μιας και θα βγάλει συμπεράσματα με διαφορετικά κριτήρια-απαιτήσεις από έναν μέσο χρήστη που συνήθως δεν παίρνει χαμπάρι τι γίνεται. (μιλάω γενικά όχι για σένα και όχι για την Wind αποκλειστικά)
kage Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 οχι απλα μαλακιες ελεγε και το κακο ειναι οτι εφοσον ο leader ακουει τα τηλ. παει να πει οτι ειναι και αυτος στο κολπο για να τους αφηνει να λενε μλκς.Μαλλον ξερουν οτι οι μηνυσεις θα ναι λιγοτερες απο τα κερδη τους... κριμα να μην ειμουν δικηγορος...
stefid Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Ρώτησες γιατί τόση απέχθεια προς τη Wind και έδωσα ένα λόγο με ένα γεγονός που δεν είναι μεμονομένο. Το έχει κάνει επανηλλημένα εδώ και καιρό και θα συνεχίσει. Τελικα αυτο το Thread που με εβαλες να κοιταξω το ειχα δει οταν εψαχνα για τον εκτιμωμενο χρονο μεταφορας της γραμμης και με ειχε τρομαξει αλλα ακομα δεν καταλαβα αν φταιει η Tellas ή η ON αφου στην τελικη μετα απο τηλεφωνο στην ON διορθωθηκε το προβλημα ή ο Οτε που δεν αποσυνδεσε την γραμμη πριν κανει την μεταφορα. Anyway ξερουμε απο εσενα οτι η ON ειναι η εταιρια της επιλογης σου σεβαστο αλλα αφου εγω ειμαι ικανοποιημενος απο την Wind γιατι να αναθεωρησω επειδη εκανε στραβη σε μερικους; Υπάρχουν επιπλέον αρκετές περιπτώσεις που έχουν αναφερθεί επίτηδες μειωμένοι συγχρονισμοί από αυτό τον ISP που μετά από αρκετή επιμονή των χρηστών ως δια μαγείας πηγαίνουν στο σωστό τους επίπεδο. Και το κερδος για τον Isp;Εκτος αν εννοεις να σε ριχνουν για να μην εχεις συχνες αποσυνδεσεις οπως τους ειχα πει εγω να κανουν και το αλλαξα παλι σε μια μερα. Επίσης παρακολουθώ το topic με τα αποτελέσματα των tools που έχουν φτιάξει τα παιδιά για speedtest στο adslgr και βλέπω απογοητευτικά διαγράμματα από συνδρομητές της Tellas ειδικά σε international serial downloading που εκεί είναι που δείχνει τα @@ του ένας ISP... πχ σε μη ώρα αιχμής http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=3622262&postcount=2144 http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=3628816&postcount=2219 Κοιτα και εγω ειχα κατεβασει το προγραμμα του Parsifal και εκανα τα Tests σε διαφορες συνθηκες και ωρες και σε συγκριση με αλλες εταιριες ημουν πολυ καλυτερα σε φοιτητοπεριοχη με σπιτι του 1822 και αποσταση περιπου 3 χλμ απο τον κομβο. Ασφαλώς αλλά αλλιώς θα κρίνει κάποιος μια περίπτωση πιταρίσματος όλων των συνδρομητών και αλλιώς μια βλάβη σε γραμμή ενός χρήστης. Δεν έχουν την ίδια βαρύτητα όλες οι περιπτώσεις που διαβάζουμε, από εκεί και πέρα είναι στη κρίση του καθενός μας τι συμπεράσματα θα βγάλει. Ακριβως!Και επειδη δεν ζουμε στους λαμπροτερους καιρους αν σου πεταξει η Wind το τυρακι με 3 μηνες δωρεαν 15.60€ τον μηνα και εκπτωση 20€ στο κινητο δεν παω να εχω και 11Mb και τις Rush Hours να γινεται χαμος εγω εκει θα παω παλι. Βέβαια, αλλά άλλη εμπειρία έχει ένας μέσος χρήστης και άλλη πχ ένας που κάθεται σχεδόν όλη μέρα online με speedtests tools να παρακολουθεί τη γραμμή του συνεχεία, μιας και θα βγάλει συμπεράσματα με διαφορετικά κριτήρια-απαιτήσεις από έναν μέσο χρήστη που συνήθως δεν παίρνει χαμπάρι τι γίνεται. (μιλάω γενικά όχι για σένα και όχι για την Wind αποκλειστικά) Οκ το εσωσες Και συνεχιζω να λεω οτι και εγω ειμαι απαιτητικος καθομαι και κοιταω το attenuation τα pings και δεν καθομαι στην ησυχια μου αλλα γουστα ειναι αυτα και προηγουμενη εμπειρια πανω απο ολα,αλλα δεν βγηκα να πω σε καποιον ποτε μη πας στην Forthnet πχ επειδη εχει τεραστια pings επειδη δεν θα μπορεις ουτε Video στο youtube etc.. Ερωτηση μιας και το κατεχεις και εχουμε βγει offtopic απο το τεταρτο post Ξερεις τον λογο που απο 31/08 δεν μπορεις να κανεις μεταφορα γραμμης απο την Wind παρα μονο καινουργια συνδεση; Στην προηγουμενη μεταβαση μου απο ΟΤΕ σε Wind μου ειχε βγει ο καρκινος πραγματικα αναμονη 2.5 μηνες με υπαιτιοτητα του ΟΤΕ(Τσεκαρισμενο απο μεσα) ενω τωρα σε καινουργια συνδεση με νεο νουμερο κλπ 1,5 εβδομαδα
mihalakis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Κοιτα και εγω ειχα κατεβασει το προγραμμα του Parsifal και εκανα τα Tests σε διαφορες συνθηκες και ωρες και σε συγκριση με αλλες εταιριες ημουν πολυ καλυτερα σε φοιτητοπεριοχη με σπιτι του 1822 και αποσταση περιπου 3 χλμ απο τον κομβο. οοοπα της οι επαναστάτες! πάντως η ουσία του θέματος είναι οτι σε όλες τις εταιρείες υπάρχουν λεμόνια... ίσως εσύ να ήσουν από τους τυχερούς, και δε βρίσκω λόγο να μην το πεις. απλά η μερίδα των καταναλωτων με πρόβλημα ίσως να είναι μεγαλύτερη στη wind από οτι σε άλλες εταιρείες. μου θυμίζει τις περιπτώσεις με τα ιταλικά αυτοκίνητα. οι περισσότεροι σου λένε μακριά γιατί χαλάνε, πήρα ιταλικό και έχει βάλει τα γυαλία σε όλα τα υπόλοιπα γερμανικά που έχουμε. για να σου λενε ομως μακρια απο ιταλικό, κάποιος λόγος θα υπάρχει. όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Ίσως εγω και εσυ να πετύχαμε εξαιρέσεις που δεν αποτελούν και τον κανόνα
sam sam Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν μπορω να καταλαβω αυτη την απεχθεια για την Wind!.. Και εγώ τα ίδια πιστεύω, μακριά, τι κι αν άλλαξε χέρια και τη έχουν άλλοι τώρα... Αυτή η εταιρία μια ζωή θα κοιτάξει πως να σε κορόιδεψει και όχι πως θα κάνει μια καλύτερη προσφορά από το ανταγωνισμό... ( φυσικα προσωπικη μου αποψη ! αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορει να ειναι και λανθασμενη... ) Πριν καιρό είχε έρθει στο μαγαζί μια πιτσιρίκα για να μου πει τα ίδια με εσένα. Μάλιστα μου έλεγε ότι κατά τη μεταφορά δε θα υπάρξει καθόλου χρονος που θα μείνω χωρίς τηλέφωνο... Ε το έπαιξα χαζός όσο μου τα έλεγε και στο τέλος της έβγαλα μια υπεύθυνη δήλωση για να μου δώσει τη προσφορά και γραπτός ... Έμεινε. Μόλις της είπα και για να βάλουμε και μια ρήτρα της τάξεως των 5.000 ευρώ, τα μάζεψε και έφυγε "τρέχοντας"... Ακόμα γελάω... Ε έπρεπε να του πεις ότι σύμφωνα με το νόμο είσαι υποχρεωμένος να τον ενημερώσεις ότι η κλήση σας ηχογραφείται ... ------ Με λίγα λόγια όπως είπαν και οι άλλοι αυτό δεν ισχύει. (και μάλλον το θέμα πρέπει κάπου εδώ να κλειδώσει...)
stefid Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Με συνδεσαν σημερα το πρωι μετα απο μια εβδομαδα μετα την αιτηση. Τελος απο εμενα
Vasilius Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Ακριβως!Και επειδη δεν ζουμε στους λαμπροτερους καιρους αν σου πεταξει η Wind το τυρακι με 3 μηνες δωρεαν 15.60€ τον μηνα και εκπτωση 20€ στο κινητο δεν παω να εχω και 11Mb και τις Rush Hours να γινεται χαμος εγω εκει θα παω παλι. Το φτηνό κρέας το τρώνε τα σκυλιά, πόσο μάλλον αν βλέπεις παράπονα απο αρκετούς και παραδαύτα πας εκεί .... αυτοκτονία. But Hey! It's your choice right? Αν το μόνο που κάνεις είναι σερφάρισμα κ δεν παίζεις παιχνίδια και δεν σε ενδιαφέρει αν η εταιρία αυτή σε κοροιδεύει ή όχι , κάνε αίτηση. Αν το κίνιτρό σου είναι τα λεφτά , σπάσε κάποιο wep της περιοχής σου και κράτα ακόμα και τα 15e στη τσέπη σου το μήνα . Και συνεχιζω να λεω οτι και εγω ειμαι απαιτητικος καθομαι και κοιταω το attenuation τα pings και δεν καθομαι στην ησυχια μου αλλα γουστα ειναι αυτα και προηγουμενη εμπειρια πανω απο ολα,αλλα δεν βγηκα να πω σε καποιον ποτε μη πας στην Forthnet πχ επειδη εχει τεραστια pings επειδη δεν θα μπορεις ουτε Video στο youtube etc.. Το ότι δεν βγαίνεις να πείς σε κάποιον μη πας εκεί δε παει να πει ότι αν το λεγες = δουλεύεις σε ανταγωνιστική εταιρία, ούτε ότι δεν έχεις τι να κάνεις στη ζωή σου, ίσα ίσα το αντίθετο, ΟΤΑΝ σου πεί κάποιος κάτι τέτοιο , ζητάμε στοιχεία και αν αυτά που μας παραθέσει , βάση της λογικής , μας λένε ότι έχει δίκιο τότε συμεριζόμαστε την άποψή του, χωρίς αυτός να προσπαθεί να στην επιβάλει ... αυτός συμβουλή σου δίνει δωρεάν για να μην ταλαιπωρηθείς. Το να είσαι απαιτιτικός π.χ στο net/dsl θέμα και να έχεις σε προτεραιότητα χαμηλή τα έξοδα αυτού και να μην σε νοιάζει τι θα πάρεις, ενώ εναλλακτικοί έχουν μικρή διαφορά στις τιμές , το βρίσκω λίγο αντιφατικό. Στην προηγουμενη μεταβαση μου απο ΟΤΕ σε Wind μου ειχε βγει ο καρκινος πραγματικα αναμονη 2.5 μηνες με υπαιτιοτητα του ΟΤΕ(Τσεκαρισμενο απο μεσα) ενω τωρα σε καινουργια συνδεση με νεο νουμερο κλπ 1,5 εβδομαδα Και χωρίς τσεκάρισμα απο μέσα θα πρεπε να ζητήσεις γραπτά απτον ΟΤΕ την αιτία της καθυστέρησης της μετάβασής σου . Το "τσεκάρισμα απο μέσα" αν όντως ίσχυε θα μπορούσες να πας και στην επιτροπή του Τράγου να καταθέσεις τα παράπονά σου. Τέλος μην είσαι ευκολόπιστος, καμία εταιρία στον κόσμο δεν μπορεί να σου εγγυηθεί DSL τεχνολογία. Πουθενά κ σε κανένα συμβόλαιο . Ο γκίοζης που σε πήρε τηλ δεν νομίζω να κατάλαβε που πήρε, αν δε κάνω λάθος στη περιοχή σου όλοι οι κάτοχοι net/dsl πεφτουν σε κέντρα -dslam αρκετά μακριά . + Ότι είπε ο sam sam , πολλές εταιρίες έχουν σαν πωλητές άτομα απο ιδιωτικές τρίτες εταιρίες για προώθηση των προιόντων τους. Αν τους κάνεις 2-3 βασικές ερωτήσεις δεν ξέρουν να σου απαντήσουν, όσοι δε ξέρουν διότι π.χ σπουδάζουν στο κλάδο) σου λένε ψέματα. Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δε μπορεί κάποιος να σου εγγυηθεί τπτε διότι ό μόνος υπολογισμός που κάνουν είναι βάση GIS , εκτιμόμενης απόδοσης της γραμμής βάση γεωγραφικής απόστασης απτον κόμβο σου, τουλάχιστον στον ΟΤΕ μπορούν να δουν που κλειδώνει ο γείτονάς σου οπότε το πρόβλημα περιορίζετε στην εσωτερική σου καλωδίωση ή το ζεύγος που αλλάζει σε περίπτωση που δεν αποδώσει όπως θά πρεπε. Αλλά και αυτά ακόμα κ στον ΟΤΕ δε στα λένε οι πωλητές διότι δεν είναι εκπαιδευμένοι - δε τα γνωρίζουν. Τέλος για να μη σε κουράζουμε , την άποψή μας ζήτησες man , πραγματικά πιστεύω οι περισσότεροι σου απάντησαν σαν να σαι ο κολλητός τους. Και εσύ αν ήσουν εξπέρ στο ψαροντούφεκο και σε ρώταγα τι να πάρω απο εξοπλισμό και που να βουτήξω θα μου απάνταγες τι πιστεύεις εσύ πως είναι καταλληλότερα για μένα βάση των γνώσεων-εμπειριών σου πάνω στο άθλημα, εκτός αν είχες γνωστό μικρομάγαζο με είδη καταδύσεων που το χει ο ξάδερφός σου και ηθελες να με αρμέξεις. Δεν νομίζω όλοι εμείς εδώ να κερδίζουμε τπτε αν προτίνω-ουμε κάποια συγκεκριμένη εταιρία να πάς ή καλύτερα να μη πας στη συγκεκριμένη Θα πρεπε να σκεφτείς το γιατι όλοι κράζουν την εν λόγω εταιρία και αν δεν απατώμαι δεν σου πρότιναν σαν 2ο σκέλος ΚΑΝ άλλον ISP, δλδ σου είπαν που να ΜΗ πας , όχι που να πας Φιλικά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 αφου εγω ειμαι ικανοποιημενος απο την Wind γιατι να αναθεωρησω επειδη εκανε στραβη σε μερικους; http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=3680690&postcount=23 και άλλος χρήστης που του κόπηκε internet από Wind πριν ολοκληρωθεί η φορητότητα Anyway ξερουμε απο εσενα οτι η ON ειναι η εταιρια της επιλογης σου σεβαστο όταν γίνει κάποια στραβή να ξέρεις ότι θα είμαι από τους πρώτους που θα κράξουν... Και το κερδος για τον Isp; οικονομία στο bandwidth αλλα δεν βγηκα να πω σε καποιον ποτε μη πας στην Forthnet πχ επειδη εχει τεραστια pings επειδη δεν θα μπορεις ουτε Video στο youtube etc.. κατά την άποψή μου κακώς, ειδικά για τη Forthnet και τα ΧΑΛΙΑ της! Ξερεις τον λογο που απο 31/08 δεν μπορεις να κανεις μεταφορα γραμμης απο την Wind παρα μονο καινουργια συνδεση; no idea, λογικά όλο και κάποιος θα το αναφέρει στο section της Tellas στο adslgr
stefid Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Το φτηνό κρέας το τρώνε τα σκυλιά, πόσο μάλλον αν βλέπεις παράπονα απο αρκετούς και παραδαύτα πας εκεί .... αυτοκτονία. But Hey! It's your choice right? Αν το μόνο που κάνεις είναι σερφάρισμα κ δεν παίζεις παιχνίδια και δεν σε ενδιαφέρει αν η εταιρία αυτή σε κοροιδεύει ή όχι , κάνε αίτηση. Αν το κίνιτρό σου είναι τα λεφτά , σπάσε κάποιο wep της περιοχής σου και κράτα ακόμα και τα 15e στη τσέπη σου το μήνα . Το ότι δεν βγαίνεις να πείς σε κάποιον μη πας εκεί δε παει να πει ότι αν το λεγες = δουλεύεις σε ανταγωνιστική εταιρία, ούτε ότι δεν έχεις τι να κάνεις στη ζωή σου, ίσα ίσα το αντίθετο, ΟΤΑΝ σου πεί κάποιος κάτι τέτοιο , ζητάμε στοιχεία και αν αυτά που μας παραθέσει , βάση της λογικής , μας λένε ότι έχει δίκιο τότε συμεριζόμαστε την άποψή του, χωρίς αυτός να προσπαθεί να στην επιβάλει ... αυτός συμβουλή σου δίνει δωρεάν για να μην ταλαιπωρηθείς. Το να είσαι απαιτιτικός π.χ στο net/dsl θέμα και να έχεις σε προτεραιότητα χαμηλή τα έξοδα αυτού και να μην σε νοιάζει τι θα πάρεις, ενώ εναλλακτικοί έχουν μικρή διαφορά στις τιμές , το βρίσκω λίγο αντιφατικό. Και χωρίς τσεκάρισμα απο μέσα θα πρεπε να ζητήσεις γραπτά απτον ΟΤΕ την αιτία της καθυστέρησης της μετάβασής σου . Το "τσεκάρισμα απο μέσα" αν όντως ίσχυε θα μπορούσες να πας και στην επιτροπή του Τράγου να καταθέσεις τα παράπονά σου. Τέλος μην είσαι ευκολόπιστος, καμία εταιρία στον κόσμο δεν μπορεί να σου εγγυηθεί DSL τεχνολογία. Πουθενά κ σε κανένα συμβόλαιο . Ο γκίοζης που σε πήρε τηλ δεν νομίζω να κατάλαβε που πήρε, αν δε κάνω λάθος στη περιοχή σου όλοι οι κάτοχοι net/dsl πεφτουν σε κέντρα -dslam αρκετά μακριά . + Ότι είπε ο sam sam , πολλές εταιρίες έχουν σαν πωλητές άτομα απο ιδιωτικές τρίτες εταιρίες για προώθηση των προιόντων τους. Αν τους κάνεις 2-3 βασικές ερωτήσεις δεν ξέρουν να σου απαντήσουν, όσοι δε ξέρουν διότι π.χ σπουδάζουν στο κλάδο) σου λένε ψέματα. Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δε μπορεί κάποιος να σου εγγυηθεί τπτε διότι ό μόνος υπολογισμός που κάνουν είναι βάση GIS , εκτιμόμενης απόδοσης της γραμμής βάση γεωγραφικής απόστασης απτον κόμβο σου, τουλάχιστον στον ΟΤΕ μπορούν να δουν που κλειδώνει ο γείτονάς σου οπότε το πρόβλημα περιορίζετε στην εσωτερική σου καλωδίωση ή το ζεύγος που αλλάζει σε περίπτωση που δεν αποδώσει όπως θά πρεπε. Αλλά και αυτά ακόμα κ στον ΟΤΕ δε στα λένε οι πωλητές διότι δεν είναι εκπαιδευμένοι - δε τα γνωρίζουν. Τέλος για να μη σε κουράζουμε , την άποψή μας ζήτησες man , πραγματικά πιστεύω οι περισσότεροι σου απάντησαν σαν να σαι ο κολλητός τους. Και εσύ αν ήσουν εξπέρ στο ψαροντούφεκο και σε ρώταγα τι να πάρω απο εξοπλισμό και που να βουτήξω θα μου απάνταγες τι πιστεύεις εσύ πως είναι καταλληλότερα για μένα βάση των γνώσεων-εμπειριών σου πάνω στο άθλημα, εκτός αν είχες γνωστό μικρομάγαζο με είδη καταδύσεων που το χει ο ξάδερφός σου και ηθελες να με αρμέξεις. Δεν νομίζω όλοι εμείς εδώ να κερδίζουμε τπτε αν προτίνω-ουμε κάποια συγκεκριμένη εταιρία να πάς ή καλύτερα να μη πας στη συγκεκριμένη Θα πρεπε να σκεφτείς το γιατι όλοι κράζουν την εν λόγω εταιρία και αν δεν απατώμαι δεν σου πρότιναν σαν 2ο σκέλος ΚΑΝ άλλον ISP, δλδ σου είπαν που να ΜΗ πας , όχι που να πας Φιλικά. Τελειωσες; 1. Δεν ανοιξα εγω το θεμα(Οποτε οτι quote εκανες ειναι ακυρο.Ηρεμησε και ξαναδιαβασε ολο το θεμα απο την αρχη,ξερω δεν ειναι ολες οι ωρες ιδιες ειδικα αν εχεις νευρα) 2. Εγω ανεφερα αυτο με τις διαφημιστικες εταιριες και τις μπουρδες που σου πετανε 3. Ασε το κυρηγμα για σκυλια κρεας μπλα μπλα μπλα για καποιον που τσιμπαει απο μεγαλα λογια και εκφρασεις.(Δεν ξερω την οικονομικη σου κατασταση και ουτε με νοιαζει αλλα και 10Mb να εχω χωρις ουσιαστικα να πληρωνω τιποτα και να γλυτωνω και 5€ στον λογαριασμο του κινητου δεν με χαλαει) 4. Το 15,60 στο ανεφερα γιατι ειπε ο Thresh για οικονομικα πακετα Αν ηταν να κανω μονο Browsing βολευομουν και με την προσφορα του F2G με το 1,5gb τον μηνα 5. Και κατεβαζω και ανεβαζω ασχετα αν εχω seedbox και online παιχνιδια παιζω με χαμηλα pings και δεν κολλαω πουθενα(συγνωμη αν σας ενοχλει τοσο πολυ) 6. Ναι ειμαι παθολογικος ψευτης και σας φλομωνω στο ψεμα για να το παιξω καποιος!Επισης δεν ειναι ο θειος μου στον Οτε του Ηρακλειου στην Μινωταυρου,συγχρονιζω στα 65Mbps,σπαω σε 2 λεπτα ολα τα Wap2 δικτυα ακομα και αν εχουν φιλτρο και για Mac Addresses και το σκυλι μου το ταιζω μονο χαβιαρι. But hey it`s my choise m8 πληρωνε εσυ 200€ και ασε με εμενα στην αγνοια μου να με κοροιδευουν και να βγαινω και κερδισμενος. Thresh σταματησα να μπαινω στο Adsl γιατι δεν με καλυπταν οι απαντησεις σε πολλα threads που κοιταξα οπως τα 4 ξεχωριστα για τον αναμενομενο χρονο συνδεσης σε Wind. Καλο χρυσο αλλα τα θεματα γινονται dead πολυ γρηγορα..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 4. Το 15,60 στο ανεφερα γιατι ειπε ο Thresh για οικονομικα πακετα δεν ανέφερα πουθενά τον οικονομικό παράγοντα...
stefid Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτή η εταιρία μια ζωή θα κοιτάξει πως να σε κορόιδεψει και όχι πως θα κάνει μια καλύτερη προσφορά από το ανταγωνισμό... I stand corrected δεν το εκανε ο Thresh το σχολιο αλλα ο Sam Sam Καταλαβαινεις την συγχυση μου οταν βλεπω νευρακια απο αλλους χρηστες
sam sam Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 I stand corrected δεν το εκανε ο Thresh το σχολιο αλλα ο Sam SamΚαταλαβαινεις την συγχυση μου οταν βλεπω νευρακια απο αλλους χρηστες :lol::lol: ------------ Δεν λεω οτι εσυ ειχες νευρα ρειι. Αυτος που ειχε τακτοποιηθηκε απο τους mods. το καταλαβα αλλα ειπα να κανω και λιγο πλακα, για το πως ξεκινησε και που εφτασε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.