Προς το περιεχόμενο

crossfire αξιζει ?

doc1991

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κατι σημαντικο που πρεπει να ξερουμε ειναι οτι παιζει ρολο και η μητρικη που θα στησουμε crossfire/sli.. κατα τη δικια μου γνωμη η μητρικη πρεπει εαν βαλουμε 2 καρτες να δουλευουν 16χ. γι αυτο και τα chipset που δουλευουν σε τετοια bandwidth ειναι και ακριβες.

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Για 2560χ1600 η eyefinity το δεχομαι,αλλα για αναλυσεις μεχρι 1920χ1200 μια 5870/470 θα σε καλυψει.

Eyefinity και CROSSFIRE δεν συμβαδιζουν!

Οπως και η λυση της nvidia με το surround

Eχουν κλαψει πολλες μανουλες!

Για eyefinity μονο μια καρτα και αν δεν σε καλυπτει ριχνεις τα settings...δεν υπαρχει αλλη λυση!

Δημοσ.

Παιδια, καλησπερα. Εχω μια Nvidia 9600 GT. Η μητρικη μου δεχεται SLI, οποτε σκεφτομαι αυτη την επιλογη. Αξιζει λετε; Αν κανω , σε επιδοσεις ποια καρτα θα ακουμπησω; Ευχαριστω :-)

Δημοσ.

απορώ όσοι λένε όλα αυτά τα αρνητικά για το crossfire έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ τους..?? προβλήματα με drivers... "λίγα" θετικά... μικρές διαφορές σε επιδόσεις... wtf..? :mad:

έχω τόσους μήνες crossfire δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα .... παίζω τα παιχνίδια άνετα σε 1920χ1080 ...μερικά με max details.. διαβάζω οτι πρέπει να είσαι χρήστης με πείρα στους υπολογιστές.. wtf :mad: ένα κουμπάκι που λέει "Enable Crossfire" πρέπει να πατήσεις...

και ένας δεν βγήκε να πεί το μοναδικό μειονεκτημα ενός crossfire... την κατανάλωση..

Δημοσ.
Παιδια, καλησπερα. Εχω μια Nvidia 9600 GT. Η μητρικη μου δεχεται SLI, οποτε σκεφτομαι αυτη την επιλογη. Αξιζει λετε; Αν κανω , σε επιδοσεις ποια καρτα θα ακουμπησω; Ευχαριστω :-)

πιστευω δεν αξιζει...

η 9600gt δεν εχει καλο scaling

δες και εδω

http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/palit9600gtsonic/

με τα λεφτα που θα επερνες μια δευτερη 9600 συμφερει πιο πολυ να παρεις μια 4850 που εχει ουτως η αλλως καλυτερες επιδοσεις απο 9600gt sli ;)

Δημοσ.
πιστευω δεν αξιζει...

η 9600gt δεν εχει καλο scaling

δες και εδω

http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/palit9600gtsonic/

με τα λεφτα που θα επερνες μια δευτερη 9600 συμφερει πιο πολυ να παρεις μια 4850 που εχει ουτως η αλλως καλυτερες επιδοσεις απο 9600gt sli ;)

Μαλιστα, ευχαριστω.

Δημοσ.

9600GT βρίσκεις με ~20€ όμως :-)

Δημοσ.

Δεν είναι που δεν έχει καλό scaling μόνο, είναι που δεν έχει και "ψαχνό"!

SLI με τέτοιες κάρτες, μόνο για την εμπειρία και μόνο με αστεία ποσά, imho...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...