goodMan Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Ειχα κλεισει το πακετο standard αρχικα αλλα επειδη θελω να κλεισω και αλλα ονοματα τελικα δεν μπορω με το πακετο αυτο.Ετσι λοιπον αναγκαστικα μεταφερομαι στο πακετο unmetered http://servers.phox.gr/web-hosting/shared-hosting ( οπως μου ειπε η εταιρια ) αλλα θα ηθελα να ρωτησω κατω χαμηλα που λεει για Δωρεαν .COM Domains τι ειναι ?
trilos021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 εκτός από το hosting η εν λόγω εταιρία θα σ δώσει και δωρεάν λογικά και κάποιο όνομα δηλ το http://www.tositesou.com (κανονικά στοιχιζει κανενα 25ευρω τα 2 χρόνια).
goodMan Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 εκτός από το hosting η εν λόγω εταιρία θα σ δώσει και δωρεάν λογικά και κάποιο όνομα δηλ το http://www.tositesou.com (κανονικά στοιχιζει κανενα 25ευρω τα 2 χρόνια). εγω ειχα κλεισει και domain name π.χ mysite.gr και τωρα θελω να κλεισω και το mysite.com.Ομως μου ζητανε χρηματα απο την στιγμη που λογικα οπως λεει παρεχει δωρεαν domain!!
trilos021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 έχεις ένα site και θές να βγαίνει σε πολλά domains ή έχεις διαφορετικά sites?αν ισχύει το πρώτο και στο standard πακέτο γίνονταν
goodMan Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 έχεις ένα site και θές να βγαίνει σε πολλά domains ή έχεις διαφορετικά sites?αν ισχύει το πρώτο και στο standard πακέτο γίνονταν Ακριβως! Εχω το mysite.gr και θελω να κλεισω και το mysite.com.Ενα ειναι το site απλα οταν κποιος πατησει mysite.com να τον μεταφερει στο mysite.gr.Αυτο θελω να κανω...
trilos021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 δε νομίζω να χρειάζεσαι άλλο πακέτο.Το μόνο που θες είναι να κλείσεις και το άλλο domain και μετά μέσω του cpanel σου να κάνεις parked σε 2ο domain.Έτσι ο χρήστης ότι και να πληκτρολογίσει θα βλέπει το site σου.
goodMan Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 δε νομίζω να χρειάζεσαι άλλο πακέτο.Το μόνο που θες είναι να κλείσεις και το άλλο domain και μετά μέσω του cpanel σου να κάνεις parked σε 2ο domain.Έτσι ο χρήστης ότι και να πληκτρολογίσει θα βλέπει το site σου. Προσεξε ομως στις πληροφοριες του standard πακετου οτι μιλαει για 1 μονο domain ενω στα αλλα εχει απεριοριστα.Εγω βασικα αυτο το .COM Domain προσπαθω να καταλαβω τι ειναι! Καλο ειναι και αλλοι να μας πουν την γνωμη τους.
trilos021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 κάνε ένα τηλ το πρωί αν είναι και πές μας....
orotoi Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 σου λένε οτι με την αγορά του τάδε πακέτου σου κάνουν δώρο και μια καταχώρηση για ενα χρόνο για ενα .com domain. (το κόστος αν το κανες μόνος σου είναι περίπου 10ευρω το χρόνο) Γι αυτο που θες σε καλύπτει και το δεύτερο πακέτο (professional) και ίσως και το πρώτο με τον τρόπο που σου λέει ο trilos. Αν μείνεις στο πρώτο πακέτο κερδίζεις 30 (-10 για το .com) euro ενω με το δευτερο 18 (-10 για το .com)..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.