pano Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Α ναι? Εγω απλα οταν πηρα την καρτα το παρατηρησα οτι το εγραφε πανω (εχω 750αρι δεν κοιταξα δλδ απο κει να παρω τροφοδοτικο απλα το ειδα που το εγραφε). Τωρα για το οτι μπορει ενα 400αρι να ανταποκρινεται καλυτερα απο ενα αλλο 400αρι δεν το ηξερα φιλε μου. Παντως γιατι να ειναι μπακαλιστικος τροπος αφου το λεει η εταιρια? Και στην τελικη αμα σου λεει απο 450 και πανω πχ μια καρτα αμα εσυ εχεις ενα σαπιο 450 υπαρχει περιπτωση να μην στη σηκωσει την καρτα? Ενω στην προκειμενη μπορει να θελει 500 και εχει 450. Στρατιώτης πυροβολικού pano 92 'Ε ΕΣΟ,Στρατηγέ μου ευπειθώς σας αναφέρω ότι χρειάζεσται λίγο διάβασμα περί των τροφοδοτικών...
dspug7 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 τροφοδοτικο τελικα.το αλλαξα το πρωι με ενα 550w powersonic και δουλευει μια χαρα. απο οτι καταλαβα στο σημειο που εσβινε το pc πηγαινε να ανεβασει στροφες ο ανεμιστηρας της καρτας και δεν του εφτανε το ρευμα. μεχρι στιγμης ολα καλα λοιπον!
Neo106 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Α ναι? Εγω απλα οταν πηρα την καρτα το παρατηρησα οτι το εγραφε πανω (εχω 750αρι δεν κοιταξα δλδ απο κει να παρω τροφοδοτικο απλα το ειδα που το εγραφε). Τωρα για το οτι μπορει ενα 400αρι να ανταποκρινεται καλυτερα απο ενα αλλο 400αρι δεν το ηξερα φιλε μου. Παντως γιατι να ειναι μπακαλιστικος τροπος αφου το λεει η εταιρια? Και στην τελικη αμα σου λεει απο 450 και πανω πχ μια καρτα αμα εσυ εχεις ενα σαπιο 450 υπαρχει περιπτωση να μην στη σηκωσει την καρτα? Ενω στην προκειμενη μπορει να θελει 500 και εχει 450. Τι μαρκα ειναι το τροφοδοτικο που εχεις και ποσο καιρο το εχεις? EDIT: Τωρα ειδα οτι λυθηκε το προβλημα, με γειες.
pano Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 τροφοδοτικο τελικα.το αλλαξα το πρωι με ενα 550w powersonic και δουλευει μια χαρα. απο οτι καταλαβα στο σημειο που εσβινε το pc πηγαινε να ανεβασει στροφες ο ανεμιστηρας της καρτας και δεν του εφτανε το ρευμα.μεχρι στιγμης ολα καλα λοιπον! Άχ ρε dspug7 πές μου ότι σου το χάρισαν το powersonic και δεν το αγόρασες...
dspug7 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Άχ ρε dspug7 πές μου ότι σου το χάρισαν το powersonic και δεν το αγόρασες... κι ομως το αγορασα...ειχαμε φαει μιση ωρα εκει μεσα ψαχνοντας και δοκιμαζοντας που ντραπηκα να του πω βγαλτο...δεν πειραζει αφου δουλευει.
stratigos24 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Στρατιώτης πυροβολικού pano 92 'Ε ΕΣΟ,Στρατηγέ μου ευπειθώς σας αναφέρω ότι χρειάζεσται λίγο διάβασμα περί των τροφοδοτικών... χαχαχα παντως επεσα μεσα τροφοδοτικο ηθελε !!!
Teisos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 κι ομως το αγορασα...ειχαμε φαει μιση ωρα εκει μεσα ψαχνοντας και δοκιμαζοντας που ντραπηκα να του πω βγαλτο...δεν πειραζει αφου δουλευει. Dear god.. Πόσο πλήρωσες, παρεπιπτόντως;
dspug7 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Dear god.. Πόσο πλήρωσες, παρεπιπτόντως; 45 γιουργια...παντως χειροτερο απο το προηγουμενο αποκλειεται να ειναι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.