Προς το περιεχόμενο

Αγορα GPU

dspug7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@bloodrage δεν εχει σιγουρα. η καρτα που εχω τωρα ειναι silent.εστειλα email να μου πουν τι περιεχει η συσκευασια,μηπως το εχει το 6-πινο ανταπτορα.

@cabdik σκεφτομουν μηπως εχει καποιο προβλημα γιατι ειναι σιγουρο οτι αλλο τα 450w ενος chieftec η fortron που αναφερατε και αλλο του innovator.το προγραμμα εχει gpu τωρα, cpu αργοτερα και μετα οθονη και τροφοδοτικο.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το ξερω. αλλωστε γι αυτο σου ανεφερα για αλλαγη τροφοδοτικου. κι αν θελεις, θα σου ελεγα, αμεσως μετα την καρτα γραφικων, να βαλεις το τροφοδοτικο στη λιστα σου...!!

Δημοσ.

καλησπερα φιλοι.αφου σκεφτηκα και εψαξα αρκετα επανερχομαι στο θεμα εχοντας αυτη τη στιγμη 2 επιλογες. στα 100 ευρω εχω βρει μια pny gts 250 1gb ddr3.να καταληξω στην hd 4850 η να παρω την gts 250? o cabdik ανεφερε οτι ειναι στο ιδιο επιπεδο οι δυο καρτες.

Δημοσ.

καλησπερα!

το πρωι παρελαβα την gts 250. την συνδεσα και δουλευει τελεια!η διαφορα ειναι χαοτικη απο την προηγουμενη καρτα. επισης αφησα και την παλια καρτα γραφικων πανω και την ρυθμισα να δουλευει μονο το physix!

επαιξα mafia 2 με αναλυση 1280Χ1024,με τα παντα στο τερμα και aa X4 συν τα physix ενεργοποιημενα και εμεινα μα....ας!!!

εχω ομως ενα μικρο προβληματακι που με παιδευει εδω και κατι ωρες και δεν μπορω να βρω λυση.

κατα το post δεν εχω καθολου εικονα,δεν αναβει καν η οθονη.μολις ομως κανουν boot τα windows 7 δουλευουν ολα κανονικα.οταν συνδεω το καλωδιο στην παλια καρτα εχω κανονικα εικονα στο post και στο bios. η παλια καρτα εχει εξοδο vga ενω η καινουργια μονο dvi, και την συνδεω με ανταπτορα dvi to vga.

τι μπορει να φταιει?

Δημοσ.
μηπως πρπει να ορισεις στο βιος primary graphics?

η πρωτη μου σκεψη ηταν αυτη αλλα δεν εχει καμια παρομοια επιλογη στο bios.

Δημοσ.

πφφφφφφ......δεν γινονται αυτα,φτιαχνω το ενα χαλαει το αλλο...

εκει που επαιζα ωραια και καλα,κανα μισαωρο περιπου,ξαφνικα σβηνει το pc.οχι ακριβως σβισιμο,εκλεισε η οθονη και νεκρωσε το pc αλλα η μουσικη απο το παιχνιδι ακουγοταν.

το εκανε δυο τρεις φορες αυτο και αφαιρεσα την παλια καρτα γραφικων μηπως ειχε καποιο conflict με την καινουργια,αλλα τζιφος,μετα απο 10 λεπτα παιχνιδιου εκανε τα ιδια.

τρεχω το benchmark του occt και βλεπω την θερμοκρασια της καρτας να ανεβαινει απιστευτα γρηγορα και μεσα σε 3-4 δευτερολεπτα φτανει τους 80 βαθμους απο 48 και εκει νεκρωνει παλι το pc.ανοιξα τελειως το κουτι,εβαλα και διπλα ενα δυνατο ανεμιστηρα να ριχνει αλλα τιποτα.

τι γινεται την τυχη μου μεσα???!!!!

Δημοσ.

dspug7 μπορεί να κάνω λάθος αλλά κάτι μου λέει ότι το τροφοδοτικό σου κάνει την ζημιά.

Για δοκίμασε να βγάλεις την gts250 και να αφήσεις μόνο την παλιά κάρτα και πές μας.

Δημοσ.
dspug7 μπορεί να κάνω λάθος αλλά κάτι μου λέει ότι το τροφοδοτικό σου κάνει την ζημιά.

Για δοκίμασε να βγάλεις την gts250 και να αφήσεις μόνο την παλιά κάρτα και πές μας.

η παλια καρτα δουλευει μια χαρα,και περναει και το benchmark του occt οση ωρα το αφησω.η θερμοκρασια της σταθεροποιειται στους 75-80 βαθμους αλλα ανεβαινει σταδιακα 2-3 βαθμους καθε φορα.

η gts 250 ξεκιναει απο 48 και παει 60,70 και οταν παει να πιασει τους 80 κανει αυτο που εγραψα παραπανω.και ολα αυτα μεσα σε 3-4 δευτερα.

κι εγω το τροφοδοτικο σκεφτηκα αλλα με βαζει σε σκεψεις ολο αυτο,μηπως εχει προβλημα η καρτα.

Δημοσ.
η παλια καρτα δουλευει μια χαρα,και περναει και το benchmark του occt οση ωρα το αφησω.η θερμοκρασια της σταθεροποιειται στους 75-80 βαθμους αλλα ανεβαινει σταδιακα 2-3 βαθμους καθε φορα.

η gts 250 ξεκιναει απο 48 και παει 60,70 και οταν παει να πιασει τους 80 κανει αυτο που εγραψα παραπανω.και ολα αυτα μεσα σε 3-4 δευτερα.

κι εγω το τροφοδοτικο σκεφτηκα αλλα με βαζει σε σκεψεις ολο αυτο,μηπως εχει προβλημα η καρτα.

dspug7 με αυτά που λές όλο και πρός το τροφοδοτικό πάει η δουλειά,κοίτα ούτως ή άλλως το innovator πρέπει να το αλλάξεις ,γι'αυτό πάρε ένα τροφοδοτικό της προκοπής(με 40-50 ευρώ βρίσκεις)

Δημοσ.

Να κοιταξεις πρωτα τι τροφοδοσια θελει η καρτα που πηρες οπως λενε και οι υπολοιποι γιατι εχεις 450watt τροφοδοτικο. Για να καταλαβεις εγω εχω την twintech gts250 xt oc edition και λεει στο κουτι της οτι θελει απο 500watt και πανω.

Δημοσ.
Να κοιταξεις πρωτα τι τροφοδοσια θελει η καρτα που θα παρεις γιατι εχεις 450watt τροφοδοτικο. Για να καταλαβεις εγω εχω την twintech gts250 xt oc edition και λεει στο κουτι της οτι θελει απο 500watt και πανω.

απο 400αρι σε 400αρι υπαρχουν τεραστιες διαφορες

αυτο για το προτεινομενο τροφοδοτικο απο τις καρτες γραφικων ειναι τελειως μπακαλιστικος τροπος...

Δημοσ.
απο 400αρι σε 400αρι υπαρχουν τεραστιες διαφορες

αυτο για το προτεινομενο τροφοδοτικο απο τις καρτες γραφικων ειναι τελειως μπακαλιστικος τροπος...

Α ναι? Εγω απλα οταν πηρα την καρτα το παρατηρησα οτι το εγραφε πανω (εχω 750αρι δεν κοιταξα δλδ απο κει να παρω τροφοδοτικο απλα το ειδα που το εγραφε). Τωρα για το οτι μπορει ενα 400αρι να ανταποκρινεται καλυτερα απο ενα αλλο 400αρι δεν το ηξερα φιλε μου. Παντως γιατι να ειναι μπακαλιστικος τροπος αφου το λεει η εταιρια? Και στην τελικη αμα σου λεει απο 450 και πανω πχ μια καρτα αμα εσυ εχεις ενα σαπιο 450 υπαρχει περιπτωση να μην στη σηκωσει την καρτα? Ενω στην προκειμενη μπορει να θελει 500 και εχει 450.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...