Προς το περιεχόμενο

nvidia gts 250

Theos_Gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

sorry που χαλαω το θεμα αλλα το benchmark πως να το κανω( εκει στο πριξημο!! χαχ)! Στο mafia 2 μου λεει πανω συνεχεια physix-cpu, Φευγει αν θελω? Ελεος!

Δημοσ.
νικο για πιο λογο να τις αποφευγω?αν θελεις να μου δωσεις καποια περισοτερα στοιχεια...??

λογω παραλληλου διαβασματος(Μαθηματικος Λογισμος) αδυνατω να ποσταρω γοογλη..

ενα search εδω και θα δεις..

-μερικη υποστηριξη παιχνιδιων

-καποια θεματα στα profiles

-drivers

-καταναλωση

-θερμοκρασιες

Δημοσ.
νικο για πιο λογο να τις αποφευγω?αν θελεις να μου δωσεις καποια περισοτερα στοιχεια...??

Πολλα προβληματα

Drivers

Micro-Stuttering(εχεις 30 fps π.χ αλλα η αισθηση ειναι αντιστοιχη των 15)

High-Temps

High-Consumption

Βεβαια αν μιλαμε για αναλυσεις 2560χ1600 η για eyefinity αναγκαστικα θα σκεφτεις διπλη λυση.

Δημοσ.

δεν αμφιβαλω αλλα στις επιδοσεις?περα οτι πολλα παιχνιδια δεν υποστοιριζουν ακομα..αλλα συντομα τα πιο καινουργια....anyway θα το κοιταξω....

Δημοσ.

Σου ειπα,για αναλυσεις 2560χ1600 η για eyefinity δεχομαι διπλες λυσεις.Αλλα για αναλυσεις μεχρι και 1920χ1200 μια 5870/GTX470 ειναι οτι πρεπει.H 5870 εχει ενα θεματακι βεβαια οταν βαζεις AA σε τετοια αναλυση σε μερικα παιχνιδια λογω 1GB μνημης.

Δημοσ.

Psycho_Warhead ξερεις μηπως εσυ αν μπορει να φυγει αυτο το physx cpu που μου λεει στο mafia 2 και σε ολα τα games με physx που αναφερω πιο πανω?

---------- Προσθήκη στις 03:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:54 ----------

mafia 2 :

Frames Time (ms) Min Max Avg

1697 51640 27 39 32862

---------- Προσθήκη στις 03:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:59 ----------

εβαλα και ενα benchmark οπως το καταφερα δεν ξερω αν ειναι σωστο ετσι.... απο το fraps!

---------- Προσθήκη στις 04:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:59 ----------

Frames

1697

Time (ms)

51640

Min

27

Max

39

Avg

32862

Δημοσ.

τι βλεπεις??

---------- Προσθήκη στις 03:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:10 ----------

σε σχεση με αυτη κα 50 ευρο διαφορα δεν λεει η ατι....http://www.skroutz.gr/s/54164/Sapphire-Radeon-HD-4870-1GB.html

για 2fps...

Δημοσ.

1ον

4870 βρικσεις και με 100ε

2ον

μην βλεπεις μονο ενα παιχνιδι

και 3ον

η 4870 σε γενικες γραμμες ειναι αρκετα καλυτερη απο την gts250

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...