stratigos24 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Α λετε? Δεν το εχω παρατηρησει σε εκρηξεις sorry. Πως να κανω benchmark?hahaha Πειτε μου να το κανω και να το ανεβασω να δουμε! Εχω περιεργεια......!
Nikosgiann Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 psycho,ελα πες μας,και σενα Νικο σε λενε ετσι?
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Θα σε απογοητευσω αλλα.....δεν εχω αυτη την καταρα πανω μου
stratigos24 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 psycho,ελα πες μας,και σενα Νικο σε λενε ετσι? χαχα φανταζεσαι? οι Νικοι ξενυχτανε με ενα μυστικο Ο ο ο................ ---------- Προσθήκη στις 03:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:24 ---------- Πως να κανω benchmark ?????? Psycho_Warhead???????????????????
Nikosgiann Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Θα σε απογοητευσω αλλα.....δεν εχω αυτη την καταρα πανω μου το ηξερα,λογω του οτι ειχες/εχεις την 5870. αλλα αλλαζοντας το signature σου,λεω δεν μπορει..(ασε που ειχες και μια gtx295 αν θυμαμαι καλα)
stratigos24 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Πειτε μου ρε guys πως να κανω το benchmark.....σας εχω πρηξει αλλα εχω περιεργεια να δω!
Theos_Gr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 λοιπον παιδια.για αρχη,την πηρα πριν απο αρκετο καιρο,αρκετο ομως τοτε εκανε 125 ευρο αλλα εγω την πηρα αρκετα λιγοτερο λογο οτι δουλευα σε μια εταιρια.οπως σας εχω ξαναπει εχω τελειωσει πληροφορικη και εχω αρκετες γνωσεις αλλα καθε μερα μαθαινω καινουργια πραγματα.οσο αφορα την καρτα την θεωρω αρκετα αξιοποιστη και με πολλες δυνατοτες.επισης θελω να καταληξω στο ενδεχομενο που αυτη η καρτα θα γινει sli ....τι δυνατοτητες θα εχει?υπαρχει καποιο site που να το δω σε sli mode?
stratigos24 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Theos δεν ειναι τι εχεις σπουδασει ομως παντα αλλα ειναι και τι εχεις δει και απο οτι καταλαβαινω αλλα παλικαρια οπως αυτα εδω που μιλαμε εμεις εχουν δει πολλα!!! Οσο αναφορα που λες οτι ειναι μια αρκετα αξιοπιστη καρτα και με πολλες δυνατοτητες και εγω αυτο νομιζα αλλα προσγειωθηκα. Ειναι μια καλη καρτα για τη δουλειτσα σου να παιζεις κανα παιχνιδι αλλα οχι και αβιαστα σε βαριες συνθηκες ουτε και χαλαρα να πας να βαλεις τα παντα full! Θα την χαρακτηριζα μετρια σκετο ουτε πανω ουτε κατω απο αυτο.Και εγω το sli σκεφτομαι αλλα αμα ειναι να δοσο αλλα 125 και να εχω δοσει 250 και με μια που εχει 250 να μπορω να εχω καλυτερα αποτελεσματα και απο τις 2 μαζι τι να το κανω.Καλυτερα να την δοσο 70 εωρο να ωαλο και αλλα 170 και να ειμαι κομπλε σχετικα.
Theos_Gr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 stratigos φανταζομαι εσυ εχεις την ιδια...που σε εχει κολησει η καρτα?σε games??
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Ετσι ακριβως η GTS250 ειναι για κανα παιχνιδακι με συντηρητικες ρυθμισεις.
vasilisga Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 λοιπον παιδια.για αρχη,την πηρα πριν απο αρκετο καιρο,αρκετο ομως τοτε εκανε 125 ευρο αλλα εγω την πηρα αρκετα λιγοτερο λογο οτι δουλευα σε μια εταιρια.οπως σας εχω ξαναπει εχω τελειωσει πληροφορικη και εχω αρκετες γνωσεις αλλα καθε μερα μαθαινω καινουργια πραγματα.οσο αφορα την καρτα την θεωρω αρκετα αξιοποιστη και με πολλες δυνατοτες.επισης θελω να καταληξω στο ενδεχομενο που αυτη η καρτα θα γινει sli ....τι δυνατοτητες θα εχει?υπαρχει καποιο site που να το δω σε sli mode? http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=2388&page=1
stratigos24 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Με εχει κολλησει στο οτι στα καινουρια games εκτος του dirt 2 που ειχα 50-55 frames με ολα full, στα αλλα εχω 30 οπως λεω με το ζορι. Βεβαια παιζω και σε 1920χ1080. Αν ριξω λιγο αναλυση θα αλλαξουν τα πραγματα αλλα τι την πηρα την full hd οθονη τοτε???χαχ
Nikosgiann Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 απορω με τις εναλλαγες σου παντως psycho..i bet for μικροβιο αναβαθμισης? φιλε topic starter ,δεν μας εχεις πει και σε τι αναλυση παιζεις.. θα σου ελεγα οσο μπορεις και ειναι εφικτο,να αποφευγεις τις sli/crossfire λυσεις,και τις dual gpu's.. ειχε ο psycho Μια τετοια,αν εχεις αποριες πανω σε αυτο. εδιτ:τωρα ειδα την αναλυση,ναι ειναι πολυ λιγη η καρτα σου
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Σε αυτη τη αναλυση θες τουλαχιστον μια 5770 1GB απορω με τις εναλλαγες σου παντως psycho..i bet for μικροβιο αναβαθμισης? Καπως ετσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.