Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για τύπου vlite

alfas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδα στο forum μια συζήτηση για το vlite πως δουλευει και με τα 7... απλά πρέπει να κατεβάσεις μια προηγούμενη έκδοση και μετα να εγκαταστήσεις την τωρινή του vlite για να κάνεις δουλειά...

Επίσης είδα να γίνεται πρόταση για το RT Seven Lite... που κάνει την ίδια δουλεία!!

Ήθελα απλά να ρωτήσω αν κάποιος έχει καταφέρει να κάνει τη δουλειά του με το vlite χωρίς προβλήματα...

Και αν έχετε χρησιμοποιήσει το RT Seven Lite... Ευχαριστώ και περιμένω τις απαντήσεις σας!!!!

Δημοσ.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κανονικά το vlite για τα windows 7. Κάποια πραγματάκια δε λειτουργουν αλλά γενικά δε θα έχεις πρόβλημα (νομίζω ότι το unattended setup δεν παίζει καθόλου). Καλύτερα δες το forum του vlite για σιγουριά.

Χρειάζεται να εγκαταστήσεις πρώτα την παλιά έκδοση γιατί κάποια απαραίτητα αρχεία για να διαβάσει το image των windows 7 δεν συμπεριλαμβάνονται στην τελικη έκδοση. Αλλιώς πρέπει να εγκαταστήσεις το windows automated installation kit που είναι σχεδόν ένα γίγα.

Με το rt 7lite έχω ασχοληθεί αρκετά τελευταία. Μοιάζει πιο σύνθετο γιατί έχει πολλές ρυθμίσεις αλλά λειτουργεί πολύ καλά. Μου φαίνεται μόνο ότι αργεί περισσότερο για όλη τη διαδικασία αλλά πάλι δε θυμάμαι πόσο χρόνο έκανε το vlite. Το rt 7lite επίσης συνεχίζει να βελτιώνεται.

Μπορείς να κάνεις μια δοκιμή με το καθένα για να δεις ποιο σου αρέσει. Τουλάχιστον στο rt 7lite που τα έχω φρέσκα μπορώ να βοηθήσω αν κάτι σε δυσκολέψει.

Δημοσ.

Βασικά ξεκίνησα και ασχολούμαι με το rt για τα 7αρια kai to nlite για το χp που το ξέρω... Αν κολλήσω κάπου θα σε ρωτήσω m8!! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...