johnykim Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα. Τελευταία ασχολούμαι αρκετά με τις φωτογραφίες, και γενικά με τις ψηφιακές μηχανές.Λίγα βέβαια ακόμα, όχι πολλά πράματα. Το forum έχω κοιτάξει ότι δεν έχει σχετικά θέματα.Τι θα λέγατε να δημιουργιόταν ένα τέτοιο θέμα; Αν η επικέντρωση του forum είναι σε άλλους τεχνολογικούς τομείς ,οκ ,δεν πειράζει
strat92man Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα. Τελευταία ασχολούμαι αρκετά με τις φωτογραφίες, και γενικά με τις ψηφιακές μηχανές.Λίγα βέβαια ακόμα, όχι πολλά πράματα. Το forum έχω κοιτάξει ότι δεν έχει σχετικά θέματα.Τι θα λέγατε να δημιουργιόταν ένα τέτοιο θέμα; Αν η επικέντρωση του forum είναι σε άλλους τεχνολογικούς τομείς ,οκ ,δεν πειράζει και εγω μεσα ειμαι καλη ιδεα
ellilili Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Me too... Και γω ψιλοασχολούμαι και πιστεύω θα ήταν καλό να παίρνουμε και να δίνουμε βοήθεια ο ενας στον άλλον. Θα μας βοηθήσει όλους. Και το λέω γιατί στα φόρουμ που ειναι αποκλειστικά για φωτογραφία δεν είναι και τόσο... διατεθειμένοι να βοηθήσουν τους αρχάριους.
damastes Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 βασικά υπάρχει χώρος για να ανοίξετε το θέμα σας. Home Cinema & Gadgets Home Cinema, Ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, βιντεοκάμερες, DVD/mp3 players και άλλα ηλεκτρονικά προϊόντα που δεν έχουν θέση συζήτησης στα υπόλοιπα forum Ξεκινήστε νέο θέμα και μπορείτε να ζητήσετε σε κάποιο Mod να το κάνει sticky
johnykim Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 βασικά υπάρχει χώρος για να ανοίξετε το θέμα σας. Ξεκινήστε νέο θέμα και μπορείτε να ζητήσετε σε κάποιο Mod να το κάνει sticky Οκ.Δεν την είχα προσέξει την κατηγορία.. Αν και βέβαια συζητήσεις έψαχνα, αλλά δεν έχει γράψει κανένας για ψηφιακές φωτογραφίες.. Βασικά νομίζω ότι το παραπάνω θέμα είναι για αγορές, και πιο πολύ για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των μηχανών μόνο σαν υλικό.Πιο πολύ ψάχνω όμως τα αποτελέσματα των μηχανών, δηλαδή οι φωτογραφίες.Με λίγα λόγια συμβουλές για καλύτερους τρόπους λήψεων ανάλογα με τις εξωτερικές συνθήκες. Δεν ξέρω αν με καταλάβατε..
damastes Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 νομίζω αν ανοίξεις ενα τέτοιο θέμα εκεί δεν θα υπάρχει πρόβλημα και το ιδανικό θα ήταν να γίνει sticky
ariadgr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Καλως σας βρήκα... Ωραία ιδέα Θα μπορούσαμε να βάζουμε και τις δικές μας που έχουμε τραβήξει...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=112432 υπάρχει στο Μπλα Μπλα topic για photos που έχουν τραβήξει μέλη με τις φωτογραφικές τους...
damastes Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 βασικά thresh δεν νομίζω να κάνει το συγκεκριμένο, τα παιδιά δεν θέλουν να ποστάρουν φωτό μόνο, αλλά αν κατάλαβα γενικά τεχνικές και ρυθμίσεις για φωτογράφιση
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 ναι ok, ανοίξτε topic τότε, τι κάθεστε και το συζητάτε?
johnykim Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Ok, άνοιξα ένα εδώ : http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=401031
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.