Προς το περιεχόμενο

Θέμα για ψηφιακή φωτογραφία

johnykim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Τελευταία ασχολούμαι αρκετά με τις φωτογραφίες, και γενικά με τις ψηφιακές μηχανές.Λίγα βέβαια ακόμα, όχι πολλά πράματα.:P

Το forum έχω κοιτάξει ότι δεν έχει σχετικά θέματα.Τι θα λέγατε να δημιουργιόταν ένα τέτοιο θέμα;

Αν η επικέντρωση του forum είναι σε άλλους τεχνολογικούς τομείς ,οκ ,δεν πειράζει :P

Δημοσ.
Καλησπέρα.

Τελευταία ασχολούμαι αρκετά με τις φωτογραφίες, και γενικά με τις ψηφιακές μηχανές.Λίγα βέβαια ακόμα, όχι πολλά πράματα.:P

Το forum έχω κοιτάξει ότι δεν έχει σχετικά θέματα.Τι θα λέγατε να δημιουργιόταν ένα τέτοιο θέμα;

Αν η επικέντρωση του forum είναι σε άλλους τεχνολογικούς τομείς ,οκ ,δεν πειράζει :P

και εγω μεσα ειμαι καλη ιδεα

Δημοσ.

Me too... Και γω ψιλοασχολούμαι και πιστεύω θα ήταν καλό να παίρνουμε και να δίνουμε βοήθεια ο ενας στον άλλον. Θα μας βοηθήσει όλους.

Και το λέω γιατί στα φόρουμ που ειναι αποκλειστικά για φωτογραφία δεν είναι και τόσο... διατεθειμένοι να βοηθήσουν τους αρχάριους.

Δημοσ.

βασικά υπάρχει χώρος για να ανοίξετε το θέμα σας.

Home Cinema & Gadgets Home Cinema, Ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, βιντεοκάμερες, DVD/mp3 players και άλλα ηλεκτρονικά προϊόντα που δεν έχουν θέση συζήτησης στα υπόλοιπα forum

Ξεκινήστε νέο θέμα και μπορείτε να ζητήσετε σε κάποιο Mod να το κάνει sticky

Δημοσ.
βασικά υπάρχει χώρος για να ανοίξετε το θέμα σας.

Ξεκινήστε νέο θέμα και μπορείτε να ζητήσετε σε κάποιο Mod να το κάνει sticky

Οκ.Δεν την είχα προσέξει την κατηγορία..:o

Αν και βέβαια συζητήσεις έψαχνα, αλλά δεν έχει γράψει κανένας για ψηφιακές φωτογραφίες..

Βασικά νομίζω ότι το παραπάνω θέμα είναι για αγορές, και πιο πολύ για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των μηχανών μόνο σαν υλικό.Πιο πολύ ψάχνω όμως τα αποτελέσματα των μηχανών, δηλαδή οι φωτογραφίες.Με λίγα λόγια συμβουλές για καλύτερους τρόπους λήψεων ανάλογα με τις εξωτερικές συνθήκες.

Δεν ξέρω αν με καταλάβατε..:P

Δημοσ.

βασικά thresh δεν νομίζω να κάνει το συγκεκριμένο, τα παιδιά δεν θέλουν να ποστάρουν φωτό μόνο, αλλά αν κατάλαβα γενικά τεχνικές και ρυθμίσεις για φωτογράφιση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...