djjojo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Θελω να ρωτησω αν ξερει καποιος αν επισκευαζεται το συγκεκριμενο ηχειο αυτοκινητου,αν ναι που και ποσο θα κοστισει?Ειναι μαρκας infinity perfect Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Όλα επισκευάζονται. Το πόσο θα κοστίσει βέβαια, δεν το ξέρω, αλλά μπορείς να αποτανθείς ή στον Πανταζόπουλο (Αθήνα) ή στον Γουσέτη (Καλλιθέα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 επειδη εχω επισκευασει ηχειο (στον πανταζοπουλο) αυτο που μπορω να σου πω ειναι πως (προσωπικη αποψη) δε θα ειναι οπως το αγορασες. επισκευασα το ενα mid μου και οταν καποια στιγμη εδωσα δυναμη σε χαμηλες συχνοτητες παλι το ιδιο Mid εκαψε, οχι το αλλο.. παρολαυτα ο πανταζοπουλος με ειχε διαβεβαιωσει πως θα ειναι εξισου καλο οπως το εφτιαξε το εργοστασιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 τιμη..........γιατι αν ειναι κανα 50ε τοσο εχει και new Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 50 δεν θα είναι, αλλά το πρόβλημα είναι αν υπάρχει original ανταλλακτικό, γιατί τότε θα έχει διαφορετικό μεγάφωνο οπτικά (και όχι μόνο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Παίδες δώστε κανένα τηλέφωνο είτε εδώ, είτε με πμ. Thx! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Aπό τηλέφωνο τι να κάνεις; Πρέπει να το πας να το δουν. Γουσέτης, Δημοτικου σταδιου 19, Καλλιθεα Πανταζόπουλος, Σολωμου 54.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Aπό τηλέφωνο τι να κάνεις;Πρέπει να το πας να το δουν. Γουσέτης, Δημοτικου σταδιου 19, Καλλιθεα Πανταζόπουλος, Σολωμου 54.. Εννοείται ρε συ! Thx... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.