Sadako Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπόν.. Το θέμα ίσως έχει θιχτεί, αλλά με μια σύντομη αναζήτηση δεν βρήκα τίποτα. Ακόμα και να έχει θιχτεί όμως, ίσως τα πράγματα έχουν αλλάξει με τον ερχομό των Windows 7 κλπ.. Θέλω να ξέρω αν μπορώ να περάσω κάποιο Mac OS λειτουργικό στο pc μου. Κάποια google searches με έβγαλαν σε κάποιες σελίδες, άλλες παλιές και άλλες καινούριες. αλλά πριν δοκιμάσω τίποτα, θέλω να ξέρω αν υπάρχει κανείς εδώ μέσα που το έχει κάνει στην πραγματικότητα για να μου πει πως πάει.. Απ'ό,τι έχω καταλάβει, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό και από το συγκεκριμένο hardware που έχω στο pc μου. Αυτή την στιγμή, το καλό μου pc αποτελείται από: Mobo: MSI P55-GD65 CPU: i7-860 GPU: ATI (Powercolor) HD5770 RAM: 8GB 1333Mhz Από κάποια posts στα οποία έπεσα στο internet search, με κάνει κάπως απαισιόδοξο η ΑΤΙ, μιας και η Nvidia δείχνουν να έχουν πολύ λιγότερα προβλήματα.. Α, και βασικά, ήθελα να ξέρω αν θα μπορούσα να το περάσω σε κάποιο VM όπως το VirtualBox που το έχω ήδη εγκατεστημένο και το δουλεύω και είναι πολύ απλό.. Αυτό, επειδή λόγω διαφορετικού συστήματος αρχείων (FAT32) έπεσα πάνω σε άτομα που είχαν αρκετά προβλήματα μετά με τον Boot Loader.. Δεν θέλω να του δουλεύω σαν κύριο OS, δηλαδή δεν με ενδιαφέρει να δουλεύει σε φουλ επιδόσεις.. Απλά να παίξω λίγο με το interface..
preskos7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπόν.. Το θέμα ίσως έχει θιχτεί, αλλά με μια σύντομη αναζήτηση δεν βρήκα τίποτα. Ακόμα και να έχει θιχτεί όμως, ίσως τα πράγματα έχουν αλλάξει με τον ερχομό των Windows 7 κλπ.. Θέλω να ξέρω αν μπορώ να περάσω κάποιο Mac OS λειτουργικό στο pc μου. Κάποια google searches με έβγαλαν σε κάποιες σελίδες, άλλες παλιές και άλλες καινούριες. αλλά πριν δοκιμάσω τίποτα, θέλω να ξέρω αν υπάρχει κανείς εδώ μέσα που το έχει κάνει στην πραγματικότητα για να μου πει πως πάει.. Απ'ό,τι έχω καταλάβει, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό και από το συγκεκριμένο hardware που έχω στο pc μου. Αυτή την στιγμή, το καλό μου pc αποτελείται από: Mobo: MSI P55-GD65 CPU: i7-860 GPU: ATI (Powercolor) HD5770 RAM: 8GB 1333Mhz Από κάποια posts στα οποία έπεσα στο internet search, με κάνει κάπως απαισιόδοξο η ΑΤΙ, μιας και η Nvidia δείχνουν να έχουν πολύ λιγότερα προβλήματα.. Α, και βασικά, ήθελα να ξέρω αν θα μπορούσα να το περάσω σε κάποιο VM όπως το VirtualBox που το έχω ήδη εγκατεστημένο και το δουλεύω και είναι πολύ απλό.. Αυτό, επειδή λόγω διαφορετικού συστήματος αρχείων (FAT32) έπεσα πάνω σε άτομα που είχαν αρκετά προβλήματα μετά με τον Boot Loader.. Δεν θέλω να του δουλεύω σαν κύριο OS, δηλαδή δεν με ενδιαφέρει να δουλεύει σε φουλ επιδόσεις.. Απλά να παίξω λίγο με το interface.. Eδω μπορεις να βρεις αρκετες πληροφοριες για αυτο που ψαχνεις.. http://lifehacker.com/348653/install-os-x-on-your-hackintosh-pc-no-hacking-required
TheELF Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Ψάξε για έτοιμοι εικόνα έκδοση Tiger ,υπάρχει, την έχω περασμένη ,πάει παναργα,σε μένα τουλάχιστον,και χρειάζεται VMware για να δουλέψει.Είναι και AMDfix.
zoeeeee Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Καλημέρα παιδιά Εγω μολις χτες εγκατεστησα σε VirtualBox MAc OS, Ubuntu 9.04 kai Win7 . Οποτε ναι γινεται κανονικά και αρκετά ευκολα μπορώ να πω. Για οτι πληροφορίες χρειαστείτε, εδω ειμαι
userghost Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 ΠΙΑ ΕΚΔΟΣΗ MAC ΕΒΑΛΕΣ; ΨΑΧΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ MAC ΜΕ ΤΟ VIRTUAL BOX ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΗΣΚΩ MAC ΣΕ ISO ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΩ... ΕΧΩ WINDOWS7 x64, AMD PHENOM 9950 x4, 4GB RAM, GPU NVIDIA 9600GT, MOTHERBOARD MSI K9A2CF....
shkreliand Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπερα, εβαλα xp μεσα απο το virtualbox. Στα xp μπορω να περασω οδηγους ή οχι;
MoviemakerGr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπόν.. Το θέμα ίσως έχει θιχτεί, αλλά με μια σύντομη αναζήτηση δεν βρήκα τίποτα. Ακόμα και να έχει θιχτεί όμως, ίσως τα πράγματα έχουν αλλάξει με τον ερχομό των Windows 7 κλπ.. Θέλω να ξέρω αν μπορώ να περάσω κάποιο Mac OS λειτουργικό στο pc μου. Κάποια google searches με έβγαλαν σε κάποιες σελίδες, άλλες παλιές και άλλες καινούριες. αλλά πριν δοκιμάσω τίποτα, θέλω να ξέρω αν υπάρχει κανείς εδώ μέσα που το έχει κάνει στην πραγματικότητα για να μου πει πως πάει.. Απ'ό,τι έχω καταλάβει, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό και από το συγκεκριμένο hardware που έχω στο pc μου. Αυτή την στιγμή, το καλό μου pc αποτελείται από: Mobo: MSI P55-GD65 CPU: i7-860 GPU: ATI (Powercolor) HD5770 RAM: 8GB 1333Mhz Από κάποια posts στα οποία έπεσα στο internet search, με κάνει κάπως απαισιόδοξο η ΑΤΙ, μιας και η Nvidia δείχνουν να έχουν πολύ λιγότερα προβλήματα.. Α, και βασικά, ήθελα να ξέρω αν θα μπορούσα να το περάσω σε κάποιο VM όπως το VirtualBox που το έχω ήδη εγκατεστημένο και το δουλεύω και είναι πολύ απλό.. Αυτό, επειδή λόγω διαφορετικού συστήματος αρχείων (FAT32) έπεσα πάνω σε άτομα που είχαν αρκετά προβλήματα μετά με τον Boot Loader.. Δεν θέλω να του δουλεύω σαν κύριο OS, δηλαδή δεν με ενδιαφέρει να δουλεύει σε φουλ επιδόσεις.. Απλά να παίξω λίγο με το interface.. Με πολυ ψάξιμο - διάβασμα απο εσενα η απο έμπειρο hackint0ther μπαίνει κανονικά σε δεύτερο δισκο .. εχεις πολυ καλή (συμβατή) κάρτα γραφικών, δεν ξέρω την msi σαν υλοποίηση πως θα συμπεριφερθεί το chipset ειναι οκ με τον επεξεργαστή (έφτιαξα ενα πρόσφατα).. οτι δοκιμάσεις αρχικα δοκίμασε το σε snow η σε lion μην πας στα αμιγώς 64bita mountain.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα