Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 και για την αναβολή ίσως...
nik324 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Το μηχανογραφικό το συμπληρώνεις μόνος σου.Μπορείς να δηλώσεις όσες σχολές θες.Αν δεν σου αρέσουν κάποιες "κατώτερες" σχολές τότε γιατί τις δηλώνεις; Α ναι ξέχασα,για να λες στο σόι ότι τουλάχιστον πέρασες κάπου και να καμαρώνουν και φυσικά για να έχεις το φοιτητικό πάσο. για το φοιτητικό πάσο που λες, αν δεν κάνω λάθως όλη η Ελλάδα το κάνει αυτό και εκμεταλεύεται το πάσο... Για να καμαρώνουν?? Μπα..Δεν έχω ανάγκη από τέτοια....Με τα μόρια που εβγαλα έμπαινα και στο Πολυτεχνείο αν το είχα δηλώσει και ήθελα να με καμαρώνουν.......
Finn Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Πες μου σε παρακαλώ γιατί δήλωσες κι άλλες σχολές στο μηχανογραφικό σου απο τη στιγμή που δε σ ενδιαφέρουν ή τις θεωρείς κατώτερες;
nik324 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 και για την αναβολή ίσως... Αναβολή??? Οχι... πληροφοριακά σου λέω αν περνούσα την επόμενη μέρα θα έκανα τα χαρτιά μου για να τελείωνα την θητεία μου πριν πάω για σπουδές... Ο καθένας εδω μέσα λέει ότι του κατέβει...... ---------- Προσθήκη στις 18:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:42 ---------- Πες μου σε παρακαλώ γιατί δήλωσες κι άλλες σχολές στο μηχανογραφικό σου απο τη στιγμή που δε σ ενδιαφέρουν ή τις θεωρείς κατώτερες; Γιατί είχα 520 μόρια παραπάνω από την δεύτερη μου επιλογή,τα εφαρμοσμένα μαθηματικα,και ημουν σιγουρος ότι περνούσα εκεί στην χειρότερη περίπτωση...Ελα όμως που ανέβηκαν 700 μόρια... Η επόμενες σχολές μπήκαν καθάρά από θέμα πίεσης από γονεις/καθηγητές.Σε κάλυψα?
Finn Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Απόλυτα.Οπότε μη κλαίγεσαι.Καλύτερα πάνε κράξε γονεις/καθηγητές που σε πίεσαν να δηλώσεις σχολές χαμηλωτέρου επιπέδου.
nik324 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Κλαίγομαι??Να κράξω?? Οτι να'ναι.........................
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.