Προς το περιεχόμενο

Πανελλήνιες ξανά!

nik324

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και επίσης συμπληρώνω ο λόγος που ξανά δίνω πανελλήνιες αφού έχω περάσει στο ΕΠΠ είναι ότι το csd είναι ένα από τα καλύτερα ΑΕΙ πληροφορικής στην χώρα μας πόσο μάλλον σε σχέση με το ΕΠΠ(ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΣΑΝ ΤΜΗΜΑ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ)Το ίδια είναι να έχει τελειώσει κάποιος το ΕΠΠ και το ίδιο να έχει τελειώσει το csd?!?!?!?!?! Υπάρχει καμία αφμiσβητηση για αυτό?

Δε μπορείς να πιστέψεις δηλαδή ότι μια μέρα ίσως και να δουλεύεις για κάποιον που τελείωσε το ΕΠΠ;

Πάνω απ΄όλα μετράει το πόσο καλός είσαι, το πόσο σου αρέσει κάτι και τι προσπάθεια κάνεις.

Το 2ο θα σου δώσει ένα "ανώτερο χαρτί" και την ευκαιρία να μάθεις κάτι παραπάνω. Είναι στο χέρι σου να είσαι καλός να εκμεταλευτείς τις ευκαιρίες και να πετύχεις. Κανένα ΤΕΙ ή ΑΕΙ δε θα στο προσφέρει αυτό.

Δημοσ.

Φιλε μου μαλλον δεν εχεις ιδεα απο ελληνικη τριτοβαθμια εκπαιδευση και πως εχουν τα πραγματα.Το αν θα βγαλεις ΤΕΙ η ΑΕΙ δεν παιζει κανενα ρολο για την μετεπειτα εξελιξη και εργασιακη σταδιοδρομια σημασια εχει να γουσταρεις αυτο που κανεις και ναι σε ΑΕΙ σπουδαζω εγω και γνωριζω απο πρωτο χερι οτι το αντιστοιχο τει σε πολλες περιπτωσεις βγαζει πιο σωστους επιστημονες και ανθρωπους που ενδιαφερονται πραγματικα για αυτο που εχουν σπουδασει και κατ΄επεκταση καλυτερους μελλοντικους επαγγελματιες οποτε μην λες οτι θες χωρις να γνωριζεις.

Δημοσ.
Γιατ'ι έχω κόμπλεξ??Επειδή πιστεύω ότι τα ΤΕΙ είναι κατώτερες σε ορισμένες περιπτώσεις?? Τι να κάνουμε αφού έτσι είναι...Αλλος είναι Π.Ε. και άλλος Τ.Ε. .... Πάντως φίλε slipknot και Finn ότι και να κάνεται των ΤΕΙ θα είστε και αν δουλέψετε ποτέ σε κάποια ''καλή'' δουλειά τότε θα σκήβετε το κεφάλι να εκτελήτε εντωλές ...Αν τώρα μου βγάζεται το κόμπλεξ σας πάνω μου για αυτό τον λόγο δεν μπορώ να κάνω τίποτα...Η αλήθεια είναι αυτή και πονάει....ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΕΙΣΤΑΙ

Έχεις λανθασμένη αντίληψη των πραγμάτων γιατί πολύ απλά κάποιος (γονείς, φροντιστήριο, φίλοι, καθηγητές) σου έχει γεμίσει το κεφάλι με ανακρίβειες. Όχι, ο λόγος που το λέω δεν είναι ντε και καλά επειδή θεωρείς τα ΤΕΙ κατώτερα σε ορισμένες περιπτώσεις, αλλά επειδή έχεις το ύφος που έχεις.

Όσο για το ποιος είναι από κάτω, υπάρχουν όντως φορές που οι ΤΕΙτζήδες παίρνουν λιγότερα λεφτά από άλλους, αρχικά. Επειδή θες να σπουδάσεις και computer science, κάνε μια αναζήτηση στο insomnia να δεις διάφορα θέματα σχετικά με πληροφορική. Καλό είναι το να έχεις άποψη για την αγορά εργασίας στην οποία ΘΑ μπεις σε 5 -τουλάχιστον- χρόνια από τώρα, το να διαβάσεις λίγα πράγματα γι' αυτή από άτομα σχετικά είναι καλύτερο though.

Δε βγάζουμε κανένα κόμπλεξ, για το καλό σου γράφουμε. Καλύτερα να φας τη σφαλιάρα εδώ παρά όταν θα πας να δουλέψεις.

Δεν έχω πρόβλημα να είμαι από κάτω, αρκεί ο από πάνω να ξέρει ορθογραφία.

• Super Moderators
Δημοσ.
Οτι πείτε...Εσείς τα ξέρετε όλα...Είστε υπεράνω...Και ξερώλες........

γιατί, έχουν άδικο για την ορθογραφία? :o

Δημοσ.
Μας αποστόμωσες τώρα να υποθέσω;

Όχι απλώς δεν έχει άλλα επιχειρήματα και καταφεύγει σε ολ ταιμ κλασικ ατάκες.:P

Δημοσ.
Το αν θα βγαλεις ΤΕΙ η ΑΕΙ δεν παιζει κανενα ρολο για την μετεπειτα εξελιξη και εργασιακη σταδιοδρομια

ναι ειπαμε, καλα και τα τει, υπαρχουν κ αει χαλια, αλλα μη τα ισοπεδωνουμε ολα

φυσικα και παιζει ρολο σε πολλες περιπτωσεις το τι εχεις τελειωσει.

Δημοσ.
Οτι πείτε...Εσείς τα ξέρετε όλα...Είστε υπεράνω...Και ξερώλες........

Είμαστε κακοί, αφήσαμε την αποψάρα σου να θαφτεί κάτω απ' τα ανακριβή μας posts.

Όταν στο forum υπάρχουν άτομα σε προχωρημένα εξάμηνα, λίγο πριν το πτυχίο, πτυχιούχοι και εργαζόμενοι, επόμενο είναι να ξέρουν καλύτερα από σένα, που δεν έχεις καν γραφτεί καλά καλά στη σχολή σου. Εγώ τ' αναγνωρίζω, εσύ γιατί ζορίζεσαι;

Δημοσ.
Όχι απλώς δεν έχει άλλα επιχειρήματα και καταφεύγει σε ολ ταιμ κλασικ ατάκες.:P

Οτι ήταν να πω το είπα...Αν θες ξανά διάβασε τα...Πήγα και εγώ να ακούσω την γνώμη απο άτομα των TEI...Aν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει...

Δημοσ.

Κανείς μα κανείς δεν μίλησε για την ανωτερώτητα των ΤΕΙ εδώ πέρα.Αντιθέτως εσύ έβγαλες κομπλεξισμους για τα τει αλλά ακόμη και για κάποιες πανεπιστημιακές σχολές.

Λίωσε πάλι στα φροντιστήρια σαν καλό κορόιδο και διατήρησε αυτό το ηλίθιο σύστημα.Υποτίμησε έτσι την νοημοσύνη σου,ζόρισε το κωλαράκι σου και μετά πέρνα όπου θες και πίστευε ότι επειδή απλά πέρασες κάπου έχεις αποκατασταθεί επαγγελματικά.

Ρε ΒΓΕΙΤΕ ΑΠ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ.

Δημοσ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: οποιος θέλει να σπουδάσει μία επιστήμη και δεν καταφέρει να περάσει σε ένα από τα καλύτερα τμήματα της επιστήμης αυτής,ικανοποιήται με μία από της τελευταίες του επιλογές που είναι ένα παρεμφερές τις περισσότερες φορές ΤΕΙ και έχει 5-6 χιλιάδες μόρια διαφορά με την πρώτη του επιλογή...Μπορεί ακόμα να πάει σε ενα ΙΕΚ παρόμοιο με την επιστήμη αυτή...Και ακόμα επειδή υπάρχουν άτομα που δεν μπορούν όσο και να στρωθούν στο διάβασμα να βγάλουν πολλά μόρια,μπορούν να πάνε με τα λεφτά του μπαμπά να σπουδάσουν στο εξωτερικό...Και όλα αυτά επειδή ΤΑ ΠΑΝΤΑ εξαρτώνται από την όρεξη που έχει ο καθένα να μάθει καθ'όλη την διάρκεια της ζωής του....Επομένος όποιος στρώθηκε στο διάβασμα είναι κορόιδο γιατί θα μπορούσε να να πάει σε κατι αντίστοιχο σε ΤΕΙ αφού έτσι και αλλιώς ΟΛΑ ίσα είναι...

ΥΓ:Εσείς που είστε η έχετε τελειώσει σε κάποιο ΑΕΙ,τσάμπα οι κόποι σας και τα ξενύχτια σας...Δεν έχετε κανένα μα κανένα πλεονέκτημα από τους άλλους των ΤΕΙ...

Δημοσ.

Το μηχανογραφικό το συμπληρώνεις μόνος σου.Μπορείς να δηλώσεις όσες σχολές θες.Αν δεν σου αρέσουν κάποιες "κατώτερες" σχολές τότε γιατί τις δηλώνεις;

Α ναι ξέχασα,για να λες στο σόι ότι τουλάχιστον πέρασες κάπου και να καμαρώνουν και φυσικά για να έχεις το φοιτητικό πάσο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...