slipknot Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι είμαι σίγουρος ότι τα 6 άτομα αυτά δεν θα έχουν παλύ παραπάνω μόρια γιατί αλλιώς θα περνούσαν στο csd Η σε κάποια άλλη πανεπιστημιακή σχολή... Επιβεβαιώνεις αυτό που υποψιαζόμουν διαβάζοντας τα προηγούμενα σου posts. Κλασσική λογική φροντιστηρίου και συμπλεγματικών γονέων. Σιγουρα οι περισσότεροι μαθητές που έχουν γράψει 3αράκια και 5αράκια μόνο για την σχολή τους δεν πάνε εκει αλλά για την γνωστή σε όλους μας ''φοιτητική ζωή''... Υπάρχει φοιτητής που να μην ονειρεύεται αυτή την πολυπόθητη φοιτητική ζωή; Αφού χρόνια πριν τις εξετάσεις πιπιλάνε το μυαλό των παιδιών με μπούρδες. "Διάβασε παιδάκι μου να περάσεις σε μια σχολή και μετά κάθεσαι". Φυσικά αν είχα γράψει 3 κ 5 θα πήγαινα στο ΕΠΠ...Και αν του χρόνου με το καλό βγάλω παραπάνω μόρια εννοείται ότι θα έχω πρώτη επιλογή το csd! Ο πρώτος φέτος μπήκε με 19200 μόρια και ο τελευτέος είχε γύρο στα 15250...Αυτή η διαφόρά των 4 χιλάδων μορίων έιναι πολύ πιο μικρή από την διαφορά υποψήφιων με 10000 και 14000... Αν του χρόνου, εκτός από σένα, μόνο μαθητές με κάτω από 10,000 μόρια δηλώσουν ως 1η επιλογή το τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών, η βάση θα διαμορφωθεί εκεί, δεν πα να έχεις βγάλει 20,000 εσύ. To kενό που έχει ο καθένα φυσικά και δεν με νοιάζει πως θα το καλύψει...Με νοιάζει όμως αυτο που έχω διαβασει σε άλλα forum...Δηλάδή το επίπεδο της σχολής,ότι είναι πολύ καλύτερη από πάρα πολλά άλλα πανεπιστήμια ...Επισης για το επίπεδο των μαθητών έχω ακούσει πολλά,δλδ για την αδιαφορία που έχουν όλοι εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων και οι οποίες αυτές εξαιρέσεις προσπαθούν να πάρουν μεταγραφή η και ακόμα να ξανα δώσουν πανελλήνιες.... Το συγκεκριμένο τμήμα θεωρείται πράγματι πολύ δυνατό. Εγώ προτείνω πάντως να κρατάς μικρό καλάθι, όταν θα πας να γραφτείς -αν πας- και σε πιάσουν απ' το χεράκι, ενδέχεται να απογοητευτείς. Εδώ στα παν/μια υπάρχοπυν φορές που τα μαθήματα τα παρακολουθούν 15 άτομα φαντασομαι στα ΤΕΙ ποιος είναι ο αριθμός των ενδιαφερόντων.... Άκυρο επιχείρημα, σε πολλές σχολές συμβαίνει αυτό. Τα πρώτα δειγματα που ανέφερα ότι έχω δει: βρήκα σπίτι,δεν θα μπορούσα να ξανα έδινα παν/ες με τίποτα δεν θα το άντεχα,αντε να παω στην σχολή να βγαίνω να πίνω και να περνάω καλα... και άλλα σχετικά...Μήπως θες να σου πω και άλλα?? Μάλλον στην προσπάθεια σου να παρηγορήσεις/δικαιολογήσεις τον εαυτό σου, προσπαθείς να κατηγορήσεις αδίκως τρίτα πρόσωπα.
nik324 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Ποια φροντιστίρια και ποιοι συμπλεγματικοί γονείς??Καλά θα με τρελάνεις? Δηλαδη το φυσιολογικό σύμφωνα με αυτά που λες εσύ είναι κάποιος να έχει στόχο να βγάλει 16000+ για να περάσει σε μια σχολη με 10000.... Η βάση κάθε σχολής κάθε χρονιά καθρευτίζει 100% το επίπεδο των πρωτοετών!Αν του χρόνου πάει στα 10000 τότε το επίπεδο θα είαι πολύ χαμηλότερο από ότι τις προηγούμενες χρονιές...Δεν νομίζω να το αμφησβητείς τώρα και αυτό...Εκτός βέβαια σαν πρώτη επιλογη την βάλουν 30 άτομα αντι για 100 που ήταν τις προηγούμενες χρονιές... Τι εννοιεις με αυτό που λες: ''Εγώ προτείνω πάντως να κρατάς μικρό καλάθι, όταν θα πας να γραφτείς -αν πας- και σε πιάσουν απ' το χεράκι, ενδέχεται να απογοητευτείς.''??? Ακυρο επιείρημα δεν είναι γιατί όσο καλή είναι μία σχολή τόσο περισσο΄τερα άτομα την παρακολουθουν...Δεν νομίζω για παράδειγμα στο ΕΜΠ να γίνεται ποτέ μάθημα με 15 άτομα...χωρίς να ξέρω βέβαια... Ποιά προπάθεια για μου να παρηγορηθώ?Εχω περάσει πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις από αυτήν των πανελληνίων, στο χώρο του αθλητισμού πληροφοριακά,και αλήθεια σου λέω δεν με πειράζει όσο φανταζεσε εσυ και όσο τους πειράζει άλλους...Και ακόμα ένας λόγος είναι ότι αυτά τα μόρια που εβγαλα ,λίγα η πολλά δε ξέρω, τα έβγαλα με 4 ώρες μάθημα ως τα χριστουγεννα και 6 ώρες από εκεί και μετά αντίθετα με αλλους που έκαναν 24,ίσως και παραπάνω, ώρες μάθημα!Οπότε φίλε μου μόνο παρηγοριά δεν χρειάζομαι.... Αν θέλω να δικαιολογηθώ φίλε μου για τα μόρια μου που ήταν χαμηλά μπορώ να το κάνω...Πιστεψε με έχω φοβερες δικαιολογίες....
slipknot Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Ποια φροντιστίρια και ποιοι συμπλεγματικοί γονείς??Καλά θα με τρελάνεις? Δηλαδη το φυσιολογικό σύμφωνα με αυτά που λες εσύ είναι κάποιος να έχει στόχο να βγάλει 16000+ για να περάσει σε μια σχολη με 10000.... Κατά τη γνώμη μου, το φυσιολογικό είναι, όταν ένας μαθητής δίνει εξετάσεις και θέτει στόχους, να έχει κατά νου το που θέλει να περάσει και όχι το πόσα μόρια πρέπει να βγάλει. Από 'κει και πέρα, μπορώ με σιγουριά να πω, ότι το να θέλει κάποιος να περάσει σε συγκεκριμένη σχολή, να βγάζει πολλά μόρια και να αλλάζει προτίμηση -επηρεασμένος πολλές φορές και από τον περίγυρο του- απλά για να μην τα χαραμίσει, δεν είναι ακριβώς φυσιολογικό. Η βάση κάθε σχολής κάθε χρονιά καθρευτίζει 100% το επίπεδο των πρωτοετών!Αν του χρόνου πάει στα 10000 τότε το επίπεδο θα είαι πολύ χαμηλότερο από ότι τις προηγούμενες χρονιές...Δεν νομίζω να το αμφησβητείς τώρα και αυτό...Εκτός βέβαια σαν πρώτη επιλογη την βάλουν 30 άτομα αντι για 100 που ήταν τις προηγούμενες χρονιές... Γενικεύσεις... Λέω ξανά, πως η βάση της σχολής είναι ο βαθμός του τελευταίου εισακτέου. Εσύ υποστηρίζεις πως το νουμεράκι αυτό, δίνει μια πλήρη εικόνα για ΟΛΟΥΣ τους πρωτοετείς, ενώ αγνοείς παράλληλα τους βαθμούς των υπολοίπων εισαχθέντων. Και λέω για βαθμούς γιατί αυτό είναι που σε καίει, αυτό και το επίπεδο. Είναι ολοφάνερο πως για σένα, είναι καθαρά θέμα πρεστίζ. Τι εννοιεις με αυτό που λες: ''Εγώ προτείνω πάντως να κρατάς μικρό καλάθι, όταν θα πας να γραφτείς -αν πας- και σε πιάσουν απ' το χεράκι, ενδέχεται να απογοητευτείς.''??? Πήγαινε στα forums που ενημερώνεσαι για την ποιότητα ενός τμήματος, τα μαθήματα και τους γαλαζοαίματους μελλοντικούς συμφοιτητές σου και ρώτα. Αν δε σου απαντήσουν και αν δεν σου έχει απαντήσει κανένας από εδώ, θα σου πω. Ακυρο επιείρημα δεν είναι γιατί όσο καλή είναι μία σχολή τόσο περισσο΄τερα άτομα την παρακολουθουν...Δεν νομίζω για παράδειγμα στο ΕΜΠ να γίνεται ποτέ μάθημα με 15 άτομα...χωρίς να ξέρω βέβαια... Πέρα από τυχών υποχρεωτικά εργαστήρια, η παρακολούθηση είναι θέμα φοιτητή. Και όχι, δεν μιλάω για βαθμούς και επίπεδο αλλά για καθαρό ενδιαφέρον. Ποιά προπάθεια για μου να παρηγορηθώ?Εχω περάσει πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις από αυτήν των πανελληνίων, στο χώρο του αθλητισμού πληροφοριακά,και αλήθεια σου λέω δεν με πειράζει όσο φανταζεσε εσυ και όσο τους πειράζει άλλους...Και ακόμα ένας λόγος είναι ότι αυτά τα μόρια που εβγαλα ,λίγα η πολλά δε ξέρω, τα έβγαλα με 4 ώρες μάθημα ως τα χριστουγεννα και 6 ώρες από εκεί και μετά αντίθετα με αλλους που έκαναν 24,ίσως και παραπάνω, ώρες μάθημα!Οπότε φίλε μου μόνο παρηγοριά δεν χρειάζομαι.... Αν θέλω να δικαιολογηθώ φίλε μου για τα μόρια μου που ήταν χαμηλά μπορώ να το κάνω...Πιστεψε με έχω φοβερες δικαιολογίες.... Θα μπορούσες, για να μην το κουράσεις το θέμα, αντί να δώσεις ξανά εξετάσεις, να πας να σπουδάσεις σε κάποια ευρωπαϊκή χώρα. Ή Αμερική, ακόμα καλύτερα.
Anubis13 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Ποια φροντιστίρια και ποιοι συμπλεγματικοί γονείς??Καλά θα με τρελάνεις? Δηλαδη το φυσιολογικό σύμφωνα με αυτά που λες εσύ είναι κάποιος να έχει στόχο να βγάλει 16000+ για να περάσει σε μια σχολη με 10000.... Η βάση κάθε σχολής κάθε χρονιά καθρευτίζει 100% το επίπεδο των πρωτοετών!Αν του χρόνου πάει στα 10000 τότε το επίπεδο θα είαι πολύ χαμηλότερο από ότι τις προηγούμενες χρονιές...Δεν νομίζω να το αμφησβητείς τώρα και αυτό...Εκτός βέβαια σαν πρώτη επιλογη την βάλουν 30 άτομα αντι για 100 που ήταν τις προηγούμενες χρονιές... Τι εννοιεις με αυτό που λες: ''Εγώ προτείνω πάντως να κρατάς μικρό καλάθι, όταν θα πας να γραφτείς -αν πας- και σε πιάσουν απ' το χεράκι, ενδέχεται να απογοητευτείς.''??? Ακυρο επιείρημα δεν είναι γιατί όσο καλή είναι μία σχολή τόσο περισσο΄τερα άτομα την παρακολουθουν...Δεν νομίζω για παράδειγμα στο ΕΜΠ να γίνεται ποτέ μάθημα με 15 άτομα...χωρίς να ξέρω βέβαια... Ποιά προπάθεια για μου να παρηγορηθώ?Εχω περάσει πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις από αυτήν των πανελληνίων, στο χώρο του αθλητισμού πληροφοριακά,και αλήθεια σου λέω δεν με πειράζει όσο φανταζεσε εσυ και όσο τους πειράζει άλλους...Και ακόμα ένας λόγος είναι ότι αυτά τα μόρια που εβγαλα ,λίγα η πολλά δε ξέρω, τα έβγαλα με 4 ώρες μάθημα ως τα χριστουγεννα και 6 ώρες από εκεί και μετά αντίθετα με αλλους που έκαναν 24,ίσως και παραπάνω, ώρες μάθημα!Οπότε φίλε μου μόνο παρηγοριά δεν χρειάζομαι.... Αν θέλω να δικαιολογηθώ φίλε μου για τα μόρια μου που ήταν χαμηλά μπορώ να το κάνω...Πιστεψε με έχω φοβερες δικαιολογίες.... Μεγα λαθος το bold...μεγα
margaritagr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 οντως δεν ισυχει αυτο που λες.. και στο ΓΠΑ καμια φορα γινεται με 5 ατομα..
nik324 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Οκ παιδιά για αυτο είπα δεν ξέρω... Δεν υπαρχει καμία περίπτωση να πάω στο εξωτερικό...Και για το άλλο που λες slipknot περιμένω να μου πεις γτ δεν καταλαβαίνω αυτό που θες να πεις και δεν έχω τον χρόνο να ψάξου σε άλλα forums Kaι επίσης EΝΙΑΦΕΡΟΝ=ΕΠΙΠΕΔΟ κατά την γνήμη μου... Και επίσης τοσες φορές προσπαθώ να πω ότι το επίπεδο του csd δεν είναι ίδιο με το EΠΠ...Πως να το κάνουμε αφού΄έτσι είναι... Ακόμα χωρίς να θέλω να υποτημήσω κανέναν και το επίπεδο των καθηγητων δεν είναι το ίδιο... Τέλος, δεν μπαίνω καν στον κόπο να πω για τα παιδιά που στην τρίτη γυμνασίου δεν συνέχισαν σε γενικό λύκειο, διότι δεν θα το τελείωναν ποτέ,πήγαν σε ΕΠΑΛ και κατάφεραν με μία γελία ύλη πάνω στην οποία εξετάζωνται να μπούν σε αυτό το ΤΕΙ...Μην μου πεις ότι αυτό δεν υποβαθμίζει το επίπεδο των ΤΕΙ?!?!?!
pipiris Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Τέλος, δεν μπαίνω καν στον κόπο να πω για τα παιδιά που στην τρίτη γυμνασίου δεν συνέχισαν σε γενικό λύκειο, διότι δεν θα το τελείωναν ποτέ,πήγαν σε ΕΠΑΛ και κατάφεραν με μία γελία ύλη πάνω στην οποία εξετάζωνται να μπούν σε αυτό το ΤΕΙ...Μην μου πεις ότι αυτό δεν υποβαθμίζει το επίπεδο των ΤΕΙ?!?!?! Και πως μπορείς εσύ να ξέρεις για πιο λόγο δεν συνέχισαν σε γενικό λύκειο και τους υποτιμάς έτσι? Και γιατί να υποβαθμίζει το επίπεδο των ΤΕΙ? Σε εμποδίζουν να πάρεις τις γνώσεις που σου προσφέρονται?
Finn Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 petrossze πρέπει να καταλάβεις ότι τα 18αρια και τα 19αρια που παίρνεις στο λύκειο θα τα βάλεις....στη ντουλάπα όταν θα περάσεις την πόρτα της ανώτατης εκπαίδευσης. Κακώς για μένα οι βαθμοί του λυκείου καθορίζουν ποιος θα σπουδάσει τι και που.Χάνεται το νόημα.Ο μαθητής δε θα μάθει ιστορία,φυσική,χημεία,λατινικά... γιατί το θέλει αλλά γιατί πολύ απλά αυτό θα του παρέχει μια θέση στην ανώτατη εκπαίδευση.Αρχίδια βροντόσαυρου δηλαδή η "γενική παιδεία" που δέχεσαι στο λύκειο. Εχω παραδείγματα συμφοιτητών μου στο ΤΕΙ Κρήτης,Τμήμα Ηλεκτρονικής που μπορεί να πέρασαν με 11.000 μόρια αλλά αρίστευσαν στην σχολή γιατί αυτό πραγματικά ήθελαν. Όπως είπε κι ο slipknot κλασσική περίπτωση κόμπλεξ.Η κατώτερη εκπαίδευση των ΤΕΙ και η ανώτερη των πανεπιστημίων.Έχω ένα φίλο που πέρασε στο τμήμα Βαλκανικών σπουδών(φοβερό τμήμα κατ εμέ) του ΑΠΘ.δεν ήθελε να περάσει εκεί παρολαυτά πήγε γιατί είναι "πανεπιστήμιο".Ποτέ δε τέλειωσε φυσικά. Μάθε τι πραγματικά θες να σπουδάσεις κι ασε τις βάσεις και τους βαθμούς.Είναι απλά νούμερα κι εσύ γίνεσαι θύμα τους.
nik324 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Τι πως ξέρω γιατί πήγαν σε ΕΠΑΛ? Καλά θα με τρελάνετε?Γιατί ένας μαθητής αφήνει το γενικό και πάει στο ΕΠΑΛ??Την απάντηση όλη η Ελλάδα την ξέρει...Και εσύ κάθεσαι και ρωτάς το γιατί?.Μάλλον δεν πρέπει να γράφω την σκέψη μου διότη δεν βρίσκομαι στο κατάληλο forum...
pipiris Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Τι πως ξέρω γιατί πήγαν σε ΕΠΑΛ? Καλά θα με τρελάνετε?Γιατί ένας μαθητής αφήνει το γενικό και πάει στο ΕΠΑΛ??Την απάντηση όλη η Ελλάδα την ξέρει...Και εσύ κάθεσαι και ρωτάς το γιατί?.Μάλλον δεν πρέπει να γράφω την σκέψη μου διότη δεν βρίσκομαι στο κατάληλο forum... Ναι οκ όλα τα ξέρεις.Τεσπα Εσένα τι σε ενοχλεί ο άλλος? Πως θα εμποδίσει την φοίτηση σου?
Finn Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Αν ηξερα κι γω όταν ήμουν 18 ότι θέλω να σπουδάσω πληροφορική και τηλεπικοινωνίες πίστεψε με θα πήγαινα στα τεε ώστε η πρόσβαση μου στο τει που θέλω βα είναι πιο εύκολη. Αλλά δυστυχώς η κλειστή κοινωνία στην οποία ζω στηρίζει μόνο γιατρούς και δικηγόρους. Sent from my HTC Desire using Tapatalk
slipknot Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Και για το άλλο που λες slipknot περιμένω να μου πεις γτ δεν καταλαβαίνω αυτό που θες να πεις και δεν έχω τον χρόνο να ψάξου σε άλλα forums Καλώς ή κακώς, η τριτοβάθμια εκπαίδευση στην Ελλάδα δεν είναι μόνο το τμήμα σου, τα μαθήματα, οι συμφοιτητές και οι καθηγητές. Όταν πας και σε πιάσουν απ' το χεράκι διάφοροι χρωματιστοί με συμφέροντα, σου τάξουν και σε κάνουν μάγκα, όταν δεις ότι από πίσω παίζουν διάφορα, ενδέχεται να απογοητευτείς. Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα του να μη νιώσεις, αφού για σένα το επίπεδο κάποιου περιορίζεται στους βαθμούς και όχι στη γενικότερη ποιότητα του. Kaι επίσης EΝΙΑΦΕΡΟΝ=ΕΠΙΠΕΔΟ κατά την γνήμη μου... Άρα το ΕΜΠ και το Γεωπονικό για το οποίο μίλησαν τα παιδιά, αλλά και η συντριπτική πλειοψηφία τμημάτων, δεν έχουν επίπεδο... Και επίσης τοσες φορές προσπαθώ να πω ότι το επίπεδο του csd δεν είναι ίδιο με το EΠΠ...Πως να το κάνουμε αφού΄έτσι είναι... Έχεις δίκιο, το τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών είναι τόσο όμοιο με το τμήμα Εφαρμ. Πληροφ. κ Πολυμέσων, που οι συγκρίσεις γίνονται αβίαστα. Ακόμα χωρίς να θέλω να υποτημήσω κανέναν και το επίπεδο των καθηγητων δεν είναι το ίδιο... Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξες μετά από έρευνα; Κοίταξες βιογραφικά καθηγητών; Δε λέω, υπάρχουν και καθηγητές που θα έπρεπε να αλλάξουν επάγγελμα, λίγο πολύ σε όλες τις σχολές τους συναντάς. Το να κρίνεις όμως εσύ, που προς το παρών το μόνο που έχεις κάνει είναι ένα μεγάλο τίποτα, καθηγητές τριτοβάθμιας, με τους οποίος δεν έχεις την παραμικρή εμπειρία, φαίνεται κάπως. Τέλος, δεν μπαίνω καν στον κόπο να πω για τα παιδιά που στην τρίτη γυμνασίου δεν συνέχισαν σε γενικό λύκειο, διότι δεν θα το τελείωναν ποτέ,πήγαν σε ΕΠΑΛ και κατάφεραν με μία γελία ύλη πάνω στην οποία εξετάζωνται να μπούν σε αυτό το ΤΕΙ...Μην μου πεις ότι αυτό δεν υποβαθμίζει το επίπεδο των ΤΕΙ?!?!?! Δεν μπαίνεις καν στον κόπο να πεις για τα παιδιά, αλλά τελικά λες. "Γελοία" ύλη και μειωμένος αριθμός θέσεων προσθέτω εγώ. Δεν μπαίνουν όλοι απ' τα ΕΠΑΛ σε ΤΕΙ. Όσο για το επίπεδο, θα μπορούσα να γράψω πολλά πάλι, τα είπε μια χαρά ο Finn όμως. Κάτσε σκέψου κάποια πράγματα διότι ασπάζεσαι μια αρρωστημένη λογική, που καλλιεργείται εδώ και αρκετό καιρό στην ελληνική κοινωνία. Και κάτι τελευταίο: Δυστηχώς Σκευτομαι Δεν πέρνω ουτε καν υποτροφία θεωρήται κορυφαίο.... θα αναίβοουν οι βάσεις το αντοίστιχο τμήμα έχουν συμβηβαστεί κα θεωρό πιο μαγκιά με φοβήζει το περισώτερο αγχος έχουν ισα ισα περάση τη βάση ξεκάθαρο προβάδισμα έναντυ όλων των άλλων εάν είναι τελειώφοιτος ενός ΤΕΙ προτήμω να ξανά δώσω δεν στοχέβω και σε ιατρική είναι καταληλότερο σκέυτικα να διαμωρφώσω το πρόγραμμα θεωρούν πόλυ σημαντικό το κατώρθωμα τους Προτημώ να είμαι εγω ο χειρότερος... και ο τελευτέος είχε γύρο στα 15250 φαντασομαι στα ΤΕΙ ποιος είναι ο αριθμός των ενδιαφερόντων Ποια φροντιστίρια καθρευτίζει 100% το επίπεδο των πρωτοετών Δεν νομίζω να το αμφησβητείς τώρα και αυτό όσο φανταζεσε εσυ χωρίς να θέλω να υποτημήσω κανέναν πάνω στην οποία εξετάζωνται διότη δεν βρίσκομαι στο κατάληλο forum Εχθεση πάντα ήμουν καλός Αν δεν έχεις κάποια μαθησιακή δυσκολία, σύμφωνα με τη λογική σου, αυτή που έχεις εκφράσει στα σχετικά topics, ΔΕΝ έπρεπε να τελειώσεις λύκειο. Και τώρα που πήρες απολυτήριο, ρίχνεις το επίπεδο των τελειόφοιτων μαθητών.
nik324 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Φίλε slipknot να σε ρωτήσω τι σπουδάζεις??Αν και να σου πω υποψιάζομαι λίγο...
Τάσος_Δ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Φίλε slipknot να σε ρωτήσω τι σπουδάζεις??Αν και να σου πω υποψιάζομαι λίγο... Ότι και να σπουδάζει δίκιο έχει. Έτσι έχει η κατάσταση.
slipknot Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Φίλε slipknot να σε ρωτήσω τι σπουδάζεις??Αν και να σου πω υποψιάζομαι λίγο... Θεωρητικά, πληροφορική σε ΤΕΙ. Έπεσες μέσα να φανταστώ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.