Προς το περιεχόμενο

Πανελλήνιες ξανά!

nik324

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mετά απο μία τόσο δύσκολη χρονιά σε επίπεδο θεμάτων κατάφερα να βγάλω 14400 μόρια,όχι και τόσο λίγα...Αν και σε σχεδόν οποιδήσποτε αλλη χρονιά θα περνούσα στην δευτερη μου επιλογη,τα εφαρμοσμένα μαθηματικά,η απότομη και απρόσμενη άνοδος των βάσεων δεν μου το επέτρεψε... Βρισκομαι τώρα στο σημείο να ξανά δωσω....:eek::cry:

Μιάς και ειμαι από τα άτομα που διαβάζουν μόνα τους και δεν χρειάζονται τον καθηγητή από πάνω τους σκέυτικα να διαμωρφώσω το πρόγραμμα μου ως εξής:

μία ώρα φυσική,δύο ώρες μαθηματική,και μία ωρα έκθεση.(όλα σε ιδιαίτερο)Μετά τα Χριστούγεννα θα ξεκινήσω και προγραμματισμό...Ποιά είναι η αποψη σας πάνω σε αυτο?(Δεδομένου ότι την φυσική την κατέχω σε βάθος και τον προγραμματισμό)

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μια χαρα ειναι το προγραμμα δεδομενου οτι εκανες και περσυ και με βαση τα μορια που εβγαλες φαινεται οτι τα βασικα τα ξερεις:-)......μονο μην κανεις το λαθος να πεις αφου ειναι λιγες οι ωρες και τα καταφερνω ας κοψω εντελως τα ιδιαιτερα να μην ξοδευω,το εκανε μια φιλη μου και τα αποτελεσματα τραγικα δυστυχως:cry:.........παντως συγχαριτηρια για την αποφαση που πηρες:-Dδεν ειναι και λιγο(εγω δε το κανα που να με πληρωνανε).ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

Δημοσ.

Δυσκολεύτικα να την πάρω την απόφσαση...Ακόμα δεν μου παεί καλα αλλά τι να κάνω??Θέλω πολύ το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών...

Δημοσ.

είμαι της αποψης να ξεκινησεις απο Νοεμβριο μηνα,2 ωρες φυσικη

2 μαθηματικα,1 ΑΕΠ,1 εκθεση

εδινα και εφω φετος..

---------- Προσθήκη στις 23:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:11 ----------

μην νομίζεις δεν εγινε τιποτα,προκειται για το μελλον σου τι ειναι 1 χρονος μπροστα σε τοσα αλλα...

---------- Προσθήκη στις 23:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:12 ----------

λογω οτι θα εχει αρκετο χρονο χωρις σχολειο..πολλα διαγωνισματα 3ωρα

Δημοσ.

μπορείς να δώσεις δεν θα είναι τοσο δύσκολο όσο θεωρείς πως ήταν τώρα μιας και ο βαθμός σου δείχνει πως έχεις κάτι πάνω από τις βάσεις

Δημοσ.

Ναι marduc812,έχεις δίκιο αλλά δεν μπορούμε να θεωρήσουμε τίποτα δεδομένο μιας και πολλοί άλλοι την δεύτερη φορά έβγαλαν λιγότερα μόρια...Μόνο αυτό είν αι που φοβάμαι...

Το άλλο που με τον καιρό σίγουρα θα ξεπεραστεί έιναι ότι όλοι σχεδόν οι γνωστοί θα είναι σε κάποια πόλη και θα περνάνε πολύ καλύτερα...Αυτό που μου δίνει θάρρος εναι ότι σχεδόν όλοι είναι σε κάπως κατώτερες σχολές

Δημοσ.

άσε τι κάνουν οι άλλοι , αν διασκεδάζουν , αν είναι σε κατώτερες σχολές ,αν θα ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα, και επικεντρώσου στους στόχους σου και το τι θες εσύ για σένα.

Anyway για ένα χρόνο ΜΟΝΟ από την ζωη σου μιλάμε μόνο , που "θυσιάζεις" για κάτι καλύτερο . Δεν θα σπαταλήσεις και τα νιάτα σου.

Από κει και πέρα είτε τα καταφέρεις ,είτε δεν τα καταφέρεις εσύ θα τα έχεις εντάξει με τον εαυτό σου.Και καμία αποτυχία δεν ειναι το τέλος του χρόνου .

Δημοσ.
κ σου δινει θαρρος εσενα αυτο το πραγμα δλδ για να συνεχισεις?

Σαθρες οι βασεις φιλαρακο

Δεν σε καταλαβαίνω....

---------- Προσθήκη στις 12:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:51 ----------

άσε τι κάνουν οι άλλοι , αν διασκεδάζουν , αν είναι σε κατώτερες σχολές ,αν θα ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα, και επικεντρώσου στους στόχους σου και το τι θες εσύ για σένα.

Anyway για ένα χρόνο ΜΟΝΟ από την ζωη σου μιλάμε μόνο , που "θυσιάζεις" για κάτι καλύτερο . Δεν θα σπαταλήσεις και τα νιάτα σου.

Από κει και πέρα είτε τα καταφέρεις ,είτε δεν τα καταφέρεις εσύ θα τα έχεις εντάξει με τον εαυτό σου.Και καμία αποτυχία δεν ειναι το τέλος του χρόνου .

Aκριβώς όπως τα λες είναι τα πράγματα...Ετσι και αλλιώς δεν θα είναι όπως την πρώτη φορά που πραγματικά η χρονιά ηταν έντελως αφιερωμένη στο σχολείο και στο διάβασμα

Δημοσ.
Ναι marduc812,έχεις δίκιο αλλά δεν μπορούμε να θεωρήσουμε τίποτα δεδομένο μιας και πολλοί άλλοι την δεύτερη φορά έβγαλαν λιγότερα μόρια...Μόνο αυτό είν αι που φοβάμαι...

Το άλλο που με τον καιρό σίγουρα θα ξεπεραστεί έιναι ότι όλοι σχεδόν οι γνωστοί θα είναι σε κάποια πόλη και θα περνάνε πολύ καλύτερα...Αυτό που μου δίνει θάρρος εναι ότι σχεδόν όλοι είναι σε κάπως κατώτερες σχολές

γραψε και αν δεις οτι εβγαλες λιγοτερα μορια χρησιμοποιησε το 10%με τα φετια σου......αλλα μην ξεκινας με τετοια ψυχολογια σκεψου οτι ηδη ξερεις αυτα που επρεπε να ξερεις και απλως θα καεις καποια πραγματα παραπανω αρα θα τα μαθεις ολα καλυτερα........μια φιλη μου που εδινε φετος 2η φορα και αακαλυψε οτι διαβαζε πραγματα που δεν τα ειχε ξαναδει(τελικα περασε στην πρωτη της επιλογη).

μη δινεις σημασια στους αλλους δεν εχει και μεγαλη διαφορα να εισαι σε σχολη απο οτι στο λυκειο ειδικα αν εχεις παρει αποφαση να παρακολουθεις ολα τα μαθηματα.......οπως και να εχει οσο καλα και να περνανε σιγουρα θα υπερβαλουν εισαι τοσο βεβαιος οτι δε περασαν καπου που δεν ηθελαν και απλως δε μπορουν να ξαναδωσουν πανελληνιες και απλως τη σπανε σε σενα που μπορεις???

Δημοσ.

Καλα κανεις και ξαναδινεις μπραβο σου γιατι ειναι δυσκολη αποφαση ;) και εγω την πρωτη χρονια ειχα βγαλει 14150 και τη δευτερη χωρις να "λιωσω" αλλα με καθημερινο διαβασμα εβγαλα 16850 .Απλα μην αφησεις αλλους φιλους σου που εχουν περασει σε σχολη να σε παρασυρουν γιατι αυτοι θα βγαινουν συνεχεια να τελειωνεις πρωτα το διαβασμα σου..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...