Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με καπάκι σε MB Pro 13,3

darklordvader77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα συνφορουμίτες!

Έχω ανακαλύψει εδώ και 2 μέρες, πως όταν κλείνω το καπάκι του MB Pro μου κανει τα γνωστα "κρακ" που έκαναν αν θυμαμαι καλα μερικά μοντελα 2009. Τι μπορω να κάνω? Δυστηχως βρισκομαι στην επαρχια και δεν μπορω να το παω αμεσα στο Service. Λετε να μου αλλαξουν τον μηχανισμο της οθονης ή θα μου δωσουν αλλο? (να ξερω να παρω backup, 1.5 μηνα το χω)

Θα κατεβω για εκλογες Αθηνα, οποτε θα ηθελα να μου προτεινατε σε ποιον να παω (Document,ή καποια αλλη) και τι θα χρειαστω ως παραστατικο.

Το μηχανημα το χω κανει δηλωση στο επισημο Site της Apple παντως και απο κει μπορουν να δουν πως ειμαι ο κατοχος του και οτι ισχυει η εγγυηση.

Δημοσ.

Κούνα λίγο δεξιά η αριστερά με το χέρι σου το μαύρο πλαστικό που βρίσκετε στην ένωση (μέσα μεριά της οθόνης).

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γεια σας κ πάλι, τελικά το έστειλα στο Service της iSquare και μου αντικατεστησαν ολη την οθονη και τον μηχανισμο της!! :D

Δε μπορω να πω παντως πως αργησαν,1 βδομαδα μολις τους πήρε!!

Δημοσ.

Λετε να μου αλλαξουν τον μηχανισμο της οθονης ή θα μου δωσουν αλλο? (να ξερω να παρω backup, 1.5 μηνα το χω)

Χάρηκα που λύθηκε το πρόβλημά σου αλλά θα ήθελα να κάνω ένα σχόλιο. Το πιο πάνω κομμάτι της ερώτησής σου είναι λάθος. Για οποιοδήποτε λόγο και να φύγει το μηχάνημα στο service, backup πρέπει να πάρεις οπωσδήποτε!

Δημοσ.

Ναι βρε, έκανα τελικά backup με Time Machine. Και μετά φορμάρισμα με Writing Zeros. Σιγά μην αφήσω τα δεδομένα μου για τον οποιονδήποτε να τα δει! Απλά περίμενα από Ελληνικό Service να μην το αναγνώριζαν ως πρόβλημα. Ευτυχώς όλα καλα τώρα! :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...