Cuore_Sportivo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα! Έχω ένα προβληματάκι, το οποίο έχω την εντύπωση ότι είναι θέμα του flash plugin της adobe. Πως έχει η κατάσταση. Σχετικά με τα embedded videos... Δεν μπορώ να δω κανένα embedded video, σε καμμία σελίδα. Πρέπει υποχρεωτικά να κάνω δεξι κλικ στο video και στη συνέχεια "Watch on Youtube"... Σχετικά με τα video στο youtube.com Αν το video έχει τον παλιό (κλασσικό) player, δεν μπορώ να πατήσω σχεδόν τίποτα. Τί εννοώ... Δεν μπορώ ούτε να αλλάξω την ένταση, ούτε pause/play ούτε maximize. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να αλλάξω την ανάλυση του video (360p, 480p κτλ)... Αν πάλι έχει τον νέο (ανανεομένο) player, συμβαίνει το ακριβώς ανάποδο... Δηλαδή ενώ μπορώ να αλλάξω την ένταση κτλ, δεν μπορώ να αλλάξω την ανάλυση του video... Αυτό το πρόβλημα το έχω και στα τρια PC's στα οποία έχω εγκαταστήσει το Ubuntu 10.04 64bit (πλήρως ενημερωμένο), με Firefox 3.6.8. Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή, καθώς δυστυχώς τα παραπάνω προβλήματα κάνουν την προβολή video σχεδόν αδύνατη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Αν το προβλημα σου ειναι μονο το youtube, βαλε το minitube να ησυχασεις. Στο δια ταυτα του flash. Επειδη εισαι με 64bit και το flash ειναι 32αρι, εχεις αναγκαστικα και τον nspluginwrapper και ισως εκει να εντοπιζεται το προβλημα σου. Μπορεις παντα να το βγαλεις, να κατεβασεις το 10.0.x 64αρι flash και να το βαλεις δοκιμαστικα στο ~/.mozilla/plugins. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cuore_Sportivo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μπορεις παντα να το βγαλεις, να κατεβασεις το 10.0.x 64αρι flash και να το βαλεις δοκιμαστικα στο ~/.mozilla/plugins. Έχεις κάποιο link για download; Γιατί δυστυχώς το έχουν κατεβάσει απο το site της adobe και η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να το δοκιμάσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 http://download.macromedia.com/pub/labs/flashplayer10/libflashplayer-10.0.45.2.linux-x86_64.so.tar.gz Νομιζω η 10.0.45 ειναι η τελευταια 64αρα εκδοση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cuore_Sportivo Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Είσαι ωραίος! Η αλήθεια είναι ότι έχω προβληματάκι, καθώς όταν πάω να κάνω επικόλληση του αρχείου στο /.mozilla/plugins, τρώω άκυρο καθώς δεν έχω administrative rights... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Καντο τοτε απο τερματικο γραφωντας:sudo cp to_path_tou_arxeiou /.mozilla/plugins Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 ΠΡΟΣΟΧΗ! Το path δεν ειναι /.mozilla/plugins, δηλαδη καπου μεσα στο /, αλλα ~/.mozilla/plugins, δηλαδη καπου μεσα στο /home σου. Αν θες αλλαξε το ~ με το σωστο /home/username που εχεις στο συστημα σου. Αν το γραψεις σε εκεινο το φακελο (/.mozilla/plugins), που κανονικα δεν υπαρχει και θα δημιουργηθει, δεν θα εχεις καποιο προβλημα, απλα δεν θα το βλεπει ο firefox εκει που ειναι. Στην αναγκη, ανοιξε κανονικα το /home σου, πατα ctrl+h για να φαινονται τα κρυφα αρχεια, βρες τον .mozilla/plugins και τελος ριξτο μεσα εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cuore_Sportivo Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Τελικά το πρόβλημα ήταν όντως ο flash player, μιάς και με το που πέρασα τον 64bit επιλύθηκε... Ευχαριστώ για ακόμη μία φορά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Τελικά τι θα γίνει με το θέμα του 64αρη θα μείνουμε σε τόσο παλιά έκδοση η υπάρχει πιθανότητα να δούμε νέα έκδοση από την adobe. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Blitz Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Η Adobe ανακοίνωσε (νομίζω) πως δεν θα συνεχίσει το support του 64bit flash για linux λόγω προβλημάτων και θα ξαναξεκινήσει την ανάπτυξη από την αρχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Caret Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Αν δεν μπορείς να πατήσεις τα κουμπιά σε embedded videos δοκίμασε να έχεις κρατημένο το ctrl και να κάνεις κλικ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Η Adobe ανακοίνωσε (νομίζω) πως δεν θα συνεχίσει το support του 64bit flash για linux λόγω προβλημάτων και θα ξαναξεκινήσει την ανάπτυξη από την αρχή. υπεροχα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.