telis_petsotis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 εβαλα να κανει καποια update αλλα μετα το ρεσταρτ, στο 75% κολλαει κ μενει εκει. καμια φορα μετα τα πολλα esc πιανει κ λεει reverting changes (εχω αγγλικη εκδοση ultimate 7) αλλα επισης μενει εκει κ δε γινεται τιποτα αλλο. τωρα καταφερα να το παρακαμψω μπαινοντας με safe mode k networking. ερωτω λοιπον πως ειναι δυνατον να το παρακαμψω οταν κανω start normally?
preskos7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 εβαλα να κανει καποια update αλλα μετα το ρεσταρτ, στο 75% κολλαει κ μενει εκει. καμια φορα μετα τα πολλα esc πιανει κ λεει reverting changes (εχω αγγλικη εκδοση ultimate 7) αλλα επισης μενει εκει κ δε γινεται τιποτα αλλο. τωρα καταφερα να το παρακαμψω μπαινοντας με safe mode k networking. ερωτω λοιπον πως ειναι δυνατον να το παρακαμψω οταν κανω start normally? Μπες στα win απο safe mode και κανε επαναφορα συστηματος στο σημειο οπου δεν ειχες κανει τα update. Λογικα θα εισαι ενταξει...
telis_petsotis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μπες στα win απο safe mode και κανε επαναφορα συστηματος στο σημειο οπου δεν ειχες κανει τα update. Λογικα θα εισαι ενταξει... δεν εχω κανει καποιο back up ομως ωστε να το επαναφερω καθως δε χρειαστηκε γιατι ποτε δεν ειχα τετοιο προβλημα...
preskos7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 δεν εχω κανει καποιο back up ομως ωστε να το επαναφερω καθως δε χρειαστηκε γιατι ποτε δεν ειχα τετοιο προβλημα... Καθε φορα που κανεις τα update δημιουργει ενα restore point . Δοκιμασε να δεις βασικα εαν θα σου δωσει την επιλογη να πας καποιες μερες πισω...
telis_petsotis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Καθε φορα που κανεις τα update δημιουργει ενα restore point . Δοκιμασε να δεις βασικα εαν θα σου δωσει την επιλογη να πας καποιες μερες πισω... δε με βαζει στο backup and restore ουτε στο windows update.
preskos7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 δε με βαζει στο backup and restore ουτε στο windows update. Δοκιμασε να μπουταρεις απο το dvd των windows και υπαρχει επιλογη για επιδιορθωση εαν δεν κανω λαθος. Εκει εχεις επιλογες για επαναφορα συστηματος.
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Τι εκανα πριν απο λιγες μερες σε αντιστοιχο προβλημα(windows 7 ultimate x64). 1.Βoot σε safe mode και απεγκατασταση των updates που μολις ειχα κανει(αν υπαρxουν εγκατεστημενα)απο τον control panel. 2.Delete τα περιεχομενα του c:\Windows\SoftwareDistribution\Download\ οπως και αυτα του c:\Windows\SoftwareDistribution\PostRebootEventCache\. 3.Reboot σε κανονικη κατασταση και ξανα κατεβασμα και εγκατασταση των updates απο το windows update,η οποια εγινε κανονικα(κατι ειχε παει στραβα την πρωτη φορα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.