Προς το περιεχόμενο

stream slicing σε mp3

jsmith6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μερικά MP3 και θέλω να αφαιρέσω κάποια τμήματα τους που δεν μου αρέσουνε.

Μπορώ να τα κάνω edit με το Audacity, όμως αν ξανασώσω το αρχείο σε MP3/OGG θα ξανασυμπιεστεί, με αποτέλεσμα μια περαιτέρω απώλεια ποιότητας (ακόμα και τα ίδια settings να βάλω, είναι διαφορετικοί οι codecs). Μπορώ να το σώσω σε FLAC, αλλά είναι σπατάλη χώρου, δεδομένου οτι το αρχικό δεν έχει την ποιότητα που θα του κατανέμει το FLAC.

Αυτό που χρειάζομαι είναι streaming editing, όπως το VirtualDUB, αλλά για MP3 αντί για AVI.

Καμιά πρόταση;

Δημοσ.

Έχω μερικά MP3 και θέλω να αφαιρέσω κάποια τμήματα τους που δεν μου αρέσουνε.

Μπορώ να τα κάνω edit με το Audacity, όμως αν ξανασώσω το αρχείο σε MP3/OGG θα ξανασυμπιεστεί, με αποτέλεσμα μια περαιτέρω απώλεια ποιότητας (ακόμα και τα ίδια settings να βάλω, είναι διαφορετικοί οι codecs). Μπορώ να το σώσω σε FLAC, αλλά είναι σπατάλη χώρου, δεδομένου οτι το αρχικό δεν έχει την ποιότητα που θα του κατανέμει το FLAC.

Αυτό που χρειάζομαι είναι streaming editing, όπως το VirtualDUB, αλλά για MP3 αντί για AVI.

Καμιά πρόταση;

Δημοσ.

Ευχαριστώ!

Κάνει την δουλειά που ήθελα, αλλά είναι κάπως... άχαρο. Είναι το μόνο στην κατηγορία του;

Τρέχω και Linux παράλληλα, οπότε αν υπάρχει κάποιο εργαλείο που να τρέχει μόνο σε Linux δεν είναι πρόβλημα. Ευπρόσδεκτα και τα εργαλεία κονσόλας! Μάλιστα ξέρω ποιά κομμάτια θέλω, οπότε αν με αφήνε να του δόσω αριθμούς, θα ήτανε μία χαρά.

Δημοσ.

Linux και με CLI interface; Ρίξε μια ματιά και στο Mp3splt.

Επίσης, και με ffmpeg/mencoder/mplayer από κονσόλα πρέπει να γίνεται μη απωλεστικό κόψιμο MP3. Για δες το documentation τους...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...