Costas_Fotiou Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα,αγόρασα μια καινούρια κονσόλα μίξης και έχω ένα προβληματάκι με τον ήχο. Συνεχώς τα τραγούδια κάνουν διακοπή και έμαθα ότι είναι το "Latency " τώρα αυτό δεν ξέρω τι είναι ακριβώς. Αν κάποιος γνωρίζει να με βοηθήσει !!!!!
Costas_Fotiou Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα,αγόρασα μια καινούρια κονσόλα μίξης και έχω ένα προβληματάκι με τον ήχο. Συνεχώς τα τραγούδια κάνουν διακοπή και έμαθα ότι είναι το "Latency " τώρα αυτό δεν ξέρω τι είναι ακριβώς. Αν κάποιος γνωρίζει να με βοηθήσει !!!!!
TheELF Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Το Latency είναι η καθυστέρηση ,σε φώτισα τώρα έτσι; Και εσύ όμως μας φώτισες,τη κονσόλα έχεις; σκέτη κονσόλα έχεις; κονσόλα πάνω σε pc ; αν έχεις pc τη λειτουργικό.
TheELF Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Το Latency είναι η καθυστέρηση ,σε φώτισα τώρα έτσι; Και εσύ όμως μας φώτισες,τη κονσόλα έχεις; σκέτη κονσόλα έχεις; κονσόλα πάνω σε pc ; αν έχεις pc τη λειτουργικό.
Costas_Fotiou Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα,αγόρασα μια καινούρια κονσόλα μίξης και έχω ένα προβληματάκι με τον ήχο. Συνεχώς τα τραγούδια κάνουν διακοπή και έμαθα ότι είναι το "Latency " τώρα αυτό δεν ξέρω τι είναι ακριβώς. Αν κάποιος γνωρίζει να με βοηθήσει !!!!! Κονσόλα σε pc είναι και το λειτουργικό του pc είναι windows vista home premium.
Costas_Fotiou Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα,αγόρασα μια καινούρια κονσόλα μίξης και έχω ένα προβληματάκι με τον ήχο. Συνεχώς τα τραγούδια κάνουν διακοπή και έμαθα ότι είναι το "Latency " τώρα αυτό δεν ξέρω τι είναι ακριβώς. Αν κάποιος γνωρίζει να με βοηθήσει !!!!! Κονσόλα σε pc είναι και το λειτουργικό του pc είναι windows vista home premium.
TheELF Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Η κονσόλα είχε κάποιο πρόγραμμα/driver η έπαιξε κατευθείαν; Αν έχει μπορείς να το τρέξεις να δεις αν έχει ανάλογη ρύθμιση; Βγάζει κάποιο εικονίδιο κάτω δεξιά;Αν το κάνεις δεξή click βγάζει καμιά εντολή;
TheELF Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Η κονσόλα είχε κάποιο πρόγραμμα/driver η έπαιξε κατευθείαν; Αν έχει μπορείς να το τρέξεις να δεις αν έχει ανάλογη ρύθμιση; Βγάζει κάποιο εικονίδιο κάτω δεξιά;Αν το κάνεις δεξή click βγάζει καμιά εντολή;
Costas_Fotiou Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Είχε driver αλλά δεν είναι από εκεί επειδή το κοίταξα και το μόνο που έχει είναι η εγκατάσταση. Και στο εικονίδιο δεν έχει κάτι για τον ήχο. Όταν ρώτησα εκεί απ' όπου την αγόρασα μου είπαν ότι πρέπει να ρυθμίσω το Latency σε μεγαλύτερες τιμές,τώρα ακριβώς τι εννοεί δεν ξέρω.
Costas_Fotiou Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Είχε driver αλλά δεν είναι από εκεί επειδή το κοίταξα και το μόνο που έχει είναι η εγκατάσταση. Και στο εικονίδιο δεν έχει κάτι για τον ήχο. Όταν ρώτησα εκεί απ' όπου την αγόρασα μου είπαν ότι πρέπει να ρυθμίσω το Latency σε μεγαλύτερες τιμές,τώρα ακριβώς τι εννοεί δεν ξέρω.
Costas_Fotiou Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα,αγόρασα μια καινούρια κονσόλα μίξης και έχω ένα προβληματάκι με τον ήχο. Συνεχώς τα τραγούδια κάνουν διακοπή και έμαθα ότι είναι το "Latency " τώρα αυτό δεν ξέρω τι είναι ακριβώς. Αν κάποιος γνωρίζει να με βοηθήσει !!!!! Την HERCULES - DJ CONSOLE MK4 ,σήμερα την έχω παραλάβει.
Stefanos-Markos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Αμα την δουλεύεις σε windows θα πρέπει να γυρίσεις τους audio drivers του προγράμματος που χρησιμοποιείς σε asio.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.