Προς το περιεχόμενο

Αγορά Laptop ή Netbook έως 500 ευρώ

foxred

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

ψάχνω να αγοράσω ένα laptop ή ένα netbook έως 500 ευρώ.

Προορίζεται για επαγγελματική χρήση χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις από άποψη γραφικών αλλά σε κάθε περίπτωση όχι με ενσωματωμένη κάρτα. Ιδανικά θα ήθελα τα εξής:

- Επεξεργαστή διπύρηνο Intel

- Δίσκο στα 7200 rpm, τουλάχιστον 200 GB

- Κάρτα γραφικών όχι ενσωματωμένη

Αναφορικά με το μέγεθος θα ήθελα κάτι σε 13-14', δηλαδή ή μεγάλο netbook ή μικρό laptop.

Από λειτουργικό θα προτιμούσα XP αν και νομίζω ότι πλέον δεν κυκλοφορούν laptop με XP. Συνεπώς ας είναι WINDOWS 7, όχι όμως 64 bit και όχι έκδοση starter.

Έχετε κάτι υπ' όψη να μου προτείνετε? Σε μία πρώτη έρευνα που έχω κάνει δεν έχω βρει κάτι να ικανοποιεί τα παραπάνω.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Προορίζεται για επαγγελματική χρήση χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις από άποψη γραφικών αλλά σε κάθε περίπτωση όχι με ενσωματωμένη κάρτα. Ιδανικά θα ήθελα τα εξής:

Αναφορικά με το μέγεθος θα ήθελα κάτι σε 13-14', δηλαδή ή μεγάλο netbook ή μικρό laptop.

Από λειτουργικό θα προτιμούσα XP αν και νομίζω ότι πλέον δεν κυκλοφορούν laptop με XP. Συνεπώς ας είναι WINDOWS 7, όχι όμως 64 bit και όχι έκδοση starter.

Έχετε κάτι υπ' όψη να μου προτείνετε? Σε μία πρώτη έρευνα που έχω κάνει δεν έχω βρει κάτι να ικανοποιεί τα παραπάνω.

Δημοσ.

Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά δεν νομίζω ότι θα βρεις (εύκολα) αυτό που θες.

Οι απαιτήσεις που θες (μικρή οθόνη, δυο πυρήνες ξεχωριστή vga ) είναι πολύ υψηλές για τα 500€ που θέλεις να δώσεις.

Οπότε ή βρίσκεις πουθενά κανένα asus, aser ή ανεβαίνεις σε χρήματα (στα 700~800€ με 13" οθόνη βρίσκεις) ή κόβεις τουλάχιστον την ξεχωριστή κάρτα γραφικών.

Ελπίζω κάποιος φίλος να μπορεί να σε βοηθήσει περισσότερο

Δημοσ.
Καλησπέρα σας,

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0471522&catid=010700

ειναι μεταξυ λαπτοπ και netbook εχει ξεχωριστη καρτα γραφικων που κατι κανει (pro sims manager ακομα και call of duty MW στο low) αλλα δεν εχει 7200 (πολλα ζητας...)

τιμη 550 (μεχρι πριν ενα μηνα ειχε 500 ατυχησες)

Δημοσ.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Γι αυτό τι γνώμη έχετε; http://www.skroutz.gr/s/255737/Dell-Vostro-1320-T6670-Win7.html

Έχει κανείς άποψη για τη Dell γενικότερα;

Ευχαριστώ και πάλι.

τρελη ευκαιρια τρελο μηχανακι dell κορυφη αλλα η καρτα γραφικων ειναι onboard (πταισμα μπροστα στα υπολοιπα)

ευχομαι να σαι τυχερος και να χουν διαθεσιμα κομματια

Δημοσ.

αν δεν έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις στα γραφικά, (όπως ισχυρίζεσαι), η αυτόνομη κάρτα γραφικών δεν θα σου προσφέρει και πάρα πολλά πράγματα. αντίθετα, το μηχάνημά σου θα ζεσταίνεται περισσότερο και θα έχεις μικρότερη αυτονομία. ποια ακριβώς θα είναι η επαγγελματική χρήση που αναφέρεις;

Δημοσ.
αν δεν έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις στα γραφικά, (όπως ισχυρίζεσαι), η αυτόνομη κάρτα γραφικών δεν θα σου προσφέρει και πάρα πολλά πράγματα. αντίθετα, το μηχάνημά σου θα ζεσταίνεται περισσότερο και θα έχεις μικρότερη αυτονομία. ποια ακριβώς θα είναι η επαγγελματική χρήση που αναφέρεις;

Δεν υπάρχουν βαριά προγράμματα τύπου cad ή παρόμοια. Αν χρειαστεί να τρέξω ένα photoshop θα είναι για πολύ ερασιτεχνική, απλή και γρήγορη επεξεργασία φωτογραφίας. Οι πιο βαριές εφαρμογές, μετά από office είναι GIS εφαρμογές όχι όμως πολύ βαριά πράγματα.

Αυτό που αναφέρεις όμως ήθελα να το επιβεβαιώσω. Με μία ενσωματωμένη κάρτα θα μπορώ αξιοπρεπώς πχ να δω μία ταινία ή θα σέρνεται;

Δημοσ.
Δεν υπάρχουν βαριά προγράμματα τύπου cad ή παρόμοια. Αν χρειαστεί να τρέξω ένα photoshop θα είναι για πολύ ερασιτεχνική, απλή και γρήγορη επεξεργασία φωτογραφίας. Οι πιο βαριές εφαρμογές, μετά από office είναι GIS εφαρμογές όχι όμως πολύ βαριά πράγματα.

Αυτό που αναφέρεις όμως ήθελα να το επιβεβαιώσω. Με μία ενσωματωμένη κάρτα θα μπορώ αξιοπρεπώς πχ να δω μία ταινία ή θα σέρνεται;

με την ενσωματωμενη της intel 4500ΜΗD το μονο που δεν θα μπορεις να κανεις θα ειναι βαρυ gaming. υποστηριζει dxva ετσι ωστε να παιζει 1080p χωρις να χρησιμοποιει cpu με αποτελεσμα χαμηλοτερες θερμοκρασιες και πιο καλη αποκριση του συστηματος καθως το ζορι το αναλαμβανει η καρτα γραφικων.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια και τη βοήθεια.

Θα κοιτάξω να προλάβω να το βουτήξω αυτό το DELL.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...