Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για πολυμηχανημα ?

vaskous

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω για πολυμηχανημα , η χρηση του θα ειναι καθαρα οικιακη Το πολυ 50 σελιδες το μηνα, θελω να διαθεσω λιγοτερο απο 80Ε. Με ενδιαφερει να εχει φτηνο μελανι και αν γινεται wifi και αυτοματη εκτυπωση διπλης οψης . Καμια ιδεα ? ευχαριστω.

Δημοσ.

Ψαχνω για πολυμηχανημα , η χρηση του θα ειναι καθαρα οικιακη Το πολυ 50 σελιδες το μηνα, θελω να διαθεσω λιγοτερο απο 80Ε. Με ενδιαφερει να εχει φτηνο μελανι και αν γινεται wifi και αυτοματη εκτυπωση διπλης οψης . Καμια ιδεα ? ευχαριστω.

Δημοσ.

για να μην ανοιγω αλλο θεμα :P ποια μαρκα εχει τα φθηνοτερα μελανια? και αλλη μια ερωτηση σε ολα μπορω να τα ξαναγεμισω?

Δημοσ.

Πιο οικονομικά θεωρούνται τα Hp. Τα μελάνια ξαναγεμίζονται, αλλά καλύτερα να χρησιμοποείς τα γνήσια, εξάλλου η διαφορά στην τιμή είναι πολύ μικρή.

Δημοσ.
...αλλά καλύτερα να χρησιμοποείς τα γνήσια, εξάλλου η διαφορά στην τιμή είναι πολύ μικρή.

Πολύ μικρή θεωρείς μία διαφορά στην τιμή της τάξεως του 50%?:rolleyes:

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/52554/HP-OfficeJet-J4580.html

αν και δεν έχω ιδέα για τα μελάνια του μόνο μια φορά το έχω αλλάξει... :P

Δημοσ.

το πρώτο πλεονεκτεί στο ότι είναι και φαξ και επίσης (πολύ σημαντικό) έχει αυτόματο τροφοδότη. βγαίνει επίσης και σε έκδοση με ethernet αλλά κοστίζει περίπου 100 €

Δημοσ.

μια τελευταια ερωτηση (χαζη αλλα για επιβεβαιωση) με την θυρα ethernet μπορω να δικτυωσω το πολυμηχανημα με το δικτυο υπολογιστων που εχω ή θα πρεπει να ειναι σε ενα pc συνδεμενο?εννοω το συνδεω με το ρουτερ και ειμαι οκ ή χρειαζεται να ειναι κ με ενα pc?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...