vaskous Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Ψαχνω για πολυμηχανημα , η χρηση του θα ειναι καθαρα οικιακη Το πολυ 50 σελιδες το μηνα, θελω να διαθεσω λιγοτερο απο 80Ε. Με ενδιαφερει να εχει φτηνο μελανι και αν γινεται wifi και αυτοματη εκτυπωση διπλης οψης . Καμια ιδεα ? ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaskous Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Ψαχνω για πολυμηχανημα , η χρηση του θα ειναι καθαρα οικιακη Το πολυ 50 σελιδες το μηνα, θελω να διαθεσω λιγοτερο απο 80Ε. Με ενδιαφερει να εχει φτηνο μελανι και αν γινεται wifi και αυτοματη εκτυπωση διπλης οψης . Καμια ιδεα ? ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Satsok73 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 για τέτοιο μηχάνημα τα 80 € δεν φτάνουν. είτε θα πας περίπου στα 130 € , είτε θα στερηθείς το wifi .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaskous Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Τοτε χωρις wifi , δεν με απασχολη και πολυ, εχεις κατι να μου προτεινεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kousman Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 για να μην ανοιγω αλλο θεμα ποια μαρκα εχει τα φθηνοτερα μελανια? και αλλη μια ερωτηση σε ολα μπορω να τα ξαναγεμισω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Satsok73 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Πιο οικονομικά θεωρούνται τα Hp. Τα μελάνια ξαναγεμίζονται, αλλά καλύτερα να χρησιμοποείς τα γνήσια, εξάλλου η διαφορά στην τιμή είναι πολύ μικρή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 ...αλλά καλύτερα να χρησιμοποείς τα γνήσια, εξάλλου η διαφορά στην τιμή είναι πολύ μικρή. Πολύ μικρή θεωρείς μία διαφορά στην τιμή της τάξεως του 50%? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Ψαχνω για πολυμηχανημα , η χρηση του θα ειναι καθαρα οικιακη Το πολυ 50 σελιδες το μηνα, θελω να διαθεσω λιγοτερο απο 80Ε. Με ενδιαφερει να εχει φτηνο μελανι και αν γινεται wifi και αυτοματη εκτυπωση διπλης οψης . Καμια ιδεα ? ευχαριστω. http://www.skroutz.gr/s/52554/HP-OfficeJet-J4580.html αν και δεν έχω ιδέα για τα μελάνια του μόνο μια φορά το έχω αλλάξει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kousman Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.450170 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.450168 αυτα εδω με μια γρηγορη ματια πως σας φαίνονται? αξιζουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Satsok73 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 το πρώτο πλεονεκτεί στο ότι είναι και φαξ και επίσης (πολύ σημαντικό) έχει αυτόματο τροφοδότη. βγαίνει επίσης και σε έκδοση με ethernet αλλά κοστίζει περίπου 100 € Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gvarth Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Και εγώ το πρώτο θα επέλεγα. Μεγάλη ευκολία ο τροφοδότης ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kousman Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 μια τελευταια ερωτηση (χαζη αλλα για επιβεβαιωση) με την θυρα ethernet μπορω να δικτυωσω το πολυμηχανημα με το δικτυο υπολογιστων που εχω ή θα πρεπει να ειναι σε ενα pc συνδεμενο?εννοω το συνδεω με το ρουτερ και ειμαι οκ ή χρειαζεται να ειναι κ με ενα pc? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Satsok73 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 συνδεεται με το router, παιρνει ip και γινεται δικτυακο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.