lion2486 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια σας, φτιάχνω ένα σίτε και έχω μέσα κάποιες γκάλερι, εκεί θέλω αριστερά να υπάρχει ένα frame με μεγέθυνση και δεξιά ανα 8άδες οι εικόνες. Το πρόβλημά μου είναι το εξής: Όταν πατάω μια εικόνα την εμφανίζει αριστερά, αλλά επίσης θέλω να υπάρχουν κουμπιά επόμενο - προηγούμενο... αυτά δεν μπορώ να τα κατασκευάσω... Επίσης θέλω αργότερα όταν επιλέγεις το αριστερό frame να γίνεται περισσότερη μεγέθυνση... Το σιτε είναι στημένο σε wordpress και έχει nextgen gallery.
lion2486 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια σας, φτιάχνω ένα σίτε και έχω μέσα κάποιες γκάλερι, εκεί θέλω αριστερά να υπάρχει ένα frame με μεγέθυνση και δεξιά ανα 8άδες οι εικόνες. Το πρόβλημά μου είναι το εξής: Όταν πατάω μια εικόνα την εμφανίζει αριστερά, αλλά επίσης θέλω να υπάρχουν κουμπιά επόμενο - προηγούμενο... αυτά δεν μπορώ να τα κατασκευάσω... Επίσης θέλω αργότερα όταν επιλέγεις το αριστερό frame να γίνεται περισσότερη μεγέθυνση... Το σιτε είναι στημένο σε wordpress και έχει nextgen gallery.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.