MasterX Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους... Θέλω να μου προτείνετε προγραμματα για επεξεργασία βίντεο αρχείων.. Τα βίντεο που εχω ειναι m2ts απο την HD κάμερά μου SONY HDR-TG3E και 3gp μεγαλης ανάλυσης απο το κινητό μου. Καλυτερα ειναι βεβαια να βλέπει και να επεξεργαζεται ολα τα ειδη αρχείων. Η επεξεργασία που θέλω να κάνω είναι (για αρχή) κόψιμο-ράψιμο, πρόσθεση-αφαίρεση ηχητικου καναλιού, θόλωμα/σβήσιμο κάποιων σημείων πάνω στην εικόνα (π.χ. σβήσιμο πινακιδων αυτοκινήτου) και μεταροπες σε διαφορα ειδη αρχείων.. Καλό θα ειναι να ειναι και σχετικα απλο το πρόγραμμα (μάλλον δεν κανει το Premiere γιατι νομιζω ειναι δυσκολο στην εκμαθηση). Άλλα χαρακτηριστικά, οπως προσθηκη εφε, μεταβασεις, ... ειναι χρησιμο να υπάρχουν. Α, ξεχασα οτι εχω και καποια αρχεια βιντεο απο την παλια μου DV βιντεοκαμερα, τα οποια θα ηθελα να επεξεργαστω καποια στιγμη. Νομιζω τα αρχεια που εχω ειναι mpg αλλιως θα ειναι avi. Παλιοτερα εφτιαχνα DVD απο αυτη την καμερα χρησιμοποιώντας το NeroVision Express.. Τωρα θελω κατι καλύτερο.
MasterX Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους... Θέλω να μου προτείνετε προγραμματα για επεξεργασία βίντεο αρχείων.. Τα βίντεο που εχω ειναι m2ts απο την HD κάμερά μου SONY HDR-TG3E και 3gp μεγαλης ανάλυσης απο το κινητό μου. Καλυτερα ειναι βεβαια να βλέπει και να επεξεργαζεται ολα τα ειδη αρχείων. Η επεξεργασία που θέλω να κάνω είναι (για αρχή) κόψιμο-ράψιμο, πρόσθεση-αφαίρεση ηχητικου καναλιού, θόλωμα/σβήσιμο κάποιων σημείων πάνω στην εικόνα (π.χ. σβήσιμο πινακιδων αυτοκινήτου) και μεταροπες σε διαφορα ειδη αρχείων.. Καλό θα ειναι να ειναι και σχετικα απλο το πρόγραμμα (μάλλον δεν κανει το Premiere γιατι νομιζω ειναι δυσκολο στην εκμαθηση). Άλλα χαρακτηριστικά, οπως προσθηκη εφε, μεταβασεις, ... ειναι χρησιμο να υπάρχουν. Α, ξεχασα οτι εχω και καποια αρχεια βιντεο απο την παλια μου DV βιντεοκαμερα, τα οποια θα ηθελα να επεξεργαστω καποια στιγμη. Νομιζω τα αρχεια που εχω ειναι mpg αλλιως θα ειναι avi. Παλιοτερα εφτιαχνα DVD απο αυτη την καμερα χρησιμοποιώντας το NeroVision Express.. Τωρα θελω κατι καλύτερο.
TheELF Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Όλα αυτά που λες γίνονται με το ελεύθερο και εύκολο (όσο γίνεται να είναι εύκολο αυτό που θες) με το Avidemux με μια αμφιβολία για το αν διαβάζει 3gp αρχεία μιας και δεν έχουν κάποιο ενιαίο στάνταρ από ότι κατάλαβα.
TheELF Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Όλα αυτά που λες γίνονται με το ελεύθερο και εύκολο (όσο γίνεται να είναι εύκολο αυτό που θες) με το Avidemux με μια αμφιβολία για το αν διαβάζει 3gp αρχεία μιας και δεν έχουν κάποιο ενιαίο στάνταρ από ότι κατάλαβα.
MasterX Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 με ενδιαφέρουν προτασεις και σε μεγαλο προγραμμα οπως το Vegas, αλλα και μικροτερα δωρεαν προγραμματα οπως το Avidemux.. Θα προσπαθησω να τα δοκιμασω ολα και να δω ποια με καλυπτουν..
MasterX Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 με ενδιαφέρουν προτασεις και σε μεγαλο προγραμμα οπως το Vegas, αλλα και μικροτερα δωρεαν προγραμματα οπως το Avidemux.. Θα προσπαθησω να τα δοκιμασω ολα και να δω ποια με καλυπτουν..
TheELF Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 με ενδιαφέρουν προτασεις και σε μεγαλο προγραμμα οπως το Vegas, αλλα και μικροτερα δωρεαν προγραμματα οπως το Avidemux..Θα προσπαθησω να τα δοκιμασω ολα και να δω ποια με καλυπτουν.. Ε,αν είναι έτσι πάτα εδώ
TheELF Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 με ενδιαφέρουν προτασεις και σε μεγαλο προγραμμα οπως το Vegas, αλλα και μικροτερα δωρεαν προγραμματα οπως το Avidemux..Θα προσπαθησω να τα δοκιμασω ολα και να δω ποια με καλυπτουν.. Ε,αν είναι έτσι πάτα εδώ
MasterX Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 OK, σωστος για το Google, αλλα οσοι απο το φορουμ εχουν δοκιμασει καποιο και εχουν μεινει ευχαριστημενοι, θα ηθελα να το προτεινουν.. δεν θα δοκιμασω και 10 προγραμματα, 3-4 το πολυ που θα προταθουν απο χρηστες
georgalasg Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δε νομίζω οτι τα "απλα" προγράμματα μπορουν να εφαρμόσουν μασκες σε συγκεκριμενες περιοχες της οθονης. Αποτι καταλαβα θελεις να θολωσεις πινακιδες καθως κινείται το αυτοκινητο. Δηλαδη μικρή περιοχη και μαλιστα οχι σταθερη.... Προς premiere, After effects σε βλεπω... Ισως και vegas. Δε το ξερω.... Δεν είμαι σιγουρος για αυτο που λεω. Ας το επαληθευσει καποιος...
MasterX Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 ναι μαλλον εχεις δικιο, δεν πρεπει να ειναι απλο αυτο με τις πινακιδες.. Οποιος γνωριζει με ποιο προγραμμα γινεται, ας μας ενημερωσει.. Τουλαχιστον αυτο μπορουμε να το αφησουμε σε δευτερη φαση..
sistah Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Για θολουρα (και ολα τα αλλα που ζητας φυσικα) δες: 1) Sony vegas pro 2) Pinnacle 3) Premiere Στα εβαλα με σειρα ''ευκολιας''. Αφιερωσε μια μερα σε καποιο απο αυτα τα προγραμματα και θα μαθεις να το χειριζεσαι για αυτο που θελεις να κανεις. Εγω χειριζομαι το premiere και προσφατα εψαχνα στο google για την θολουρα και δεν ειναι πολυ ευκολο για καποιον που δεν εχει δουλεψει σε video editing programs. Δεν ειναι ειναι ενα εφε που το κοτσαρεις στο πλανο σου. Ειναι πιο περιπλοκο. Δεν το εχω εφαρμοσει ακομα το tutorial οποτε δεν μπορω να σε βοηθησω σ'αυτο. Αν προτημησεις το Premiere αυτο ειναι το tutoria: http://www.mediacollege.com/video/special-effects/blur/ Αν και πιστευω οτι και στα αλλα θα λειτουργει με παρομοιο τροπο απλα τα ονοματα ισως ειναι λιγο διαφορετικα (πχ αντι για cut--> razor) και αυτο γιατι η λογικη ειναι παντου η ιδια σε semi-pro εως pro προγραμματα. After effects δεν χρειαζεται να ακουμπησεις.
MasterX Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 ευχαριστώ... μαλλον Sony vegas pro θα δοκιμασω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.