AzaZyL Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 με τους υποτιτλους τι γινεται;(για να μην ανοιγω αλλο θεμα.) http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=408324
alexcool Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=408324 Ηντα εννωεις μπρε συ δεν το καταλαβα για κανε μου το πιο λιανα.
apoel1926 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 για τους υπότιτλους χρησιμοποιώ το format factory όσον αφορά το media player, δεν κολλάει καθόλου, έχει απλό-εύκολο μενού, εκτός από ταινίες παίζει τραγούδια (μέχρι και .flac ) και εικόνες, μου έκανε μια φορά πρόβλημα (στις 7-8 ταινίες που είδα), δηλαδή προς το τέλος της ταινίας ξαφνικά έκανε restart την ταινία από την αρχή. Δεν είχα ποτέ άλλο media player για να συγκρίνω αλλά πιστεύω για τα λεφτά του είναι καλό και όσο αντέξει
alexcool Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 για τους υπότιτλους χρησιμοποιώ το format factory όσον αφορά το media player, δεν κολλάει καθόλου, έχει απλό-εύκολο μενού, εκτός από ταινίες παίζει τραγούδια (μέχρι και .flac ) και εικόνες, μου έκανε μια φορά πρόβλημα (στις 7-8 ταινίες που είδα), δηλαδή προς το τέλος της ταινίας ξαφνικά έκανε restart την ταινία από την αρχή. Δεν είχα ποτέ άλλο media player για να συγκρίνω αλλά πιστεύω για τα λεφτά του είναι καλό και όσο αντέξει Δηλαδη θα πρεπει να τους ενσωματοσεις;
apoel1926 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δηλαδη θα πρεπει να τους ενσωματοσεις; ναι δυστυχώς, με update στο firmware μπορεί να λυθεί το πρόβλημα αλλά σιγά μην βγάλουν και update
apoel1926 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 mkv 1080p δοκιμασες ? για λίγο όμως, δεν είδα ολόκληρη ταινία
alexcool Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 ναι δυστυχώς, με update στο firmware μπορεί να λυθεί το πρόβλημα αλλά σιγά μην βγάλουν και update Eνταξει ρε συ αυτο ειναι το μονο ευκολο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.