apoel1926 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 σωστά και τα apple κινέζικα είναι αλλά όταν λέω κινέζικο εννοώ χωρίς brand ,ανώνυμο Που λες ρε φιλε, εγω θα προτεινα e-shop.com.cy και κανε search "media streaming" εχει αρκετα σε λογικες τιμες και χωρις shipping costs το πιο φτηνό με full HD είναι 85 ευρώ όσο για τα φτηνά media player του ebay, λογικά κάνουν όλα όσα λένε απλά δεν θα σου αντέξουν και 5 χρόνια π.χ δεν νομίζω να ρίσκαραν το αρνητικό feedback όλοι αυτοί οι πωλητές που τα πουλάνε
bluesattack Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδιά ασχοληθήκατε καθόλου με media players?Όλα Κινέζικα είναι. ΟΛΑ! sigmatech τσιπάκι φοράνε όλοι (ή τουλάχιστον οι περισσότεροι). Το 1ο που είχε βγει (το popcorn δηλαδή) και το είχαμε πληρώσει 250Ε τι νομίζετε ότι είναι? Γερμανική πατέντα? Καρακινέζικο! Πάνω σ' αυτό κατασκευάστηκαν και τα υπόλοιπα. Να προτιμάτε αγορά από Ελλάδα για να μη στέλνετε έξω το μηχάνημα αν χρειαστεί το καταλαβαίνω, αλλά να το κατηγορείτε σαν "κινέζικο" ε είναι άκυρο. Ασχοληθηκαμε.Εγω ειπα 'κινεζοαγνωστο' .Δηλαδη με λιγο ψαξιμο διαπιστωνει κανεις οτι θελει ....αρκετο ψαξιμο για να βρεις στοιχεια για αυτο το μαραφετι.Εκτος αν υπαρχει φατσα καρτα στο ιντερνετ ιστοσελιδα (οπως εχει η egreat ) , υποστηριξη-firmware κλπ και εγω δεν την ειδα.. Ποια ειναι τα χαρακτηριστικα του ? Τι τσιπακι φοραει ? Θα κολλαει σε δυσκολες ματροσκες η οχι ? Ποιοτητα κατασκευης, ποιοτητα εικονας , θερμοκρασιες ? Δεκαδες κινεζιες υπαρχουν , αλλες πιο δοκιμασμενες (θα υπαρχει καποιος λογος ) αλλες οχι.. Και ναι αλλο το επωνυμο (η το καπως επωνυμο ) που φτιαχτεται στην Κινα και αλλο το τσιν τσον full hd box ---------- Προσθήκη στις 10:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:03 ---------- H τιμή είναι ύποπτα χαμηλή και καλό είναι να μελετήσεις το feedback του πωλητή πάνω στο συγκεκριμένο προϊόν ή να βρεις από άλλους που να πουλήσαν το ίδιο MD. Μια χαρα ειναι η τιμη για την αβεβαιοτητα που προσφερει...
VampireKiSS Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Ασχοληθηκαμε.Εγω ειπα 'κινεζοαγνωστο' .Δηλαδη με λιγο ψαξιμο διαπιστωνει κανεις οτι θελει ....αρκετο ψαξιμο για να βρεις στοιχεια για αυτο το μαραφετι.Εκτος αν υπαρχει φατσα καρτα στο ιντερνετ ιστοσελιδα (οπως εχει η egreat ) , υποστηριξη-firmware κλπ και εγω δεν την ειδα..Ποια ειναι τα χαρακτηριστικα του ? Τι τσιπακι φοραει ? Θα κολλαει σε δυσκολες ματροσκες η οχι ? Ποιοτητα κατασκευης, ποιοτητα εικονας , θερμοκρασιες ? Δεκαδες κινεζιες υπαρχουν , αλλες πιο δοκιμασμενες (θα υπαρχει καποιος λογος ) αλλες οχι.. Και ναι αλλο το επωνυμο (η το καπως επωνυμο ) που φτιαχτεται στην Κινα και αλλο το τσιν τσον full hd box Ακριβώς για όλα τα παραπάνω είπα στον φίλο να ψάξει τα σχόλια που έχει ο πωλητής στο feedback του. ΑΝ δει κάτι από όλα αυτά εννοείται ότι δεν το αγοράζει. Τσιν τσον ήταν και το popcorn όταν βγήκε και πειραματόζωα οι πρώτοι που το είχαμε πάρει. Με τη διαφορά ότι δεν κόστιζε 50$ αλλά 350! Αν τώρα περιμένει κανείς με 50$ να πάρει όσα δίνουν και τα MP των 200-300$ ε τότε είναι αιθεροβάμων και δεν εξετάζουμε κάτι τέτοιο. Μπες εδώ http://www.networkedmediatank.com να δεις μάχες για "bricked", "DOD", "dead" μηχανήματα. Μέχρι να μου έρθει τότε και να δω ότι δουλεύει ίδρωσα με αυτά που διάβαζα. Οι πλήρεις δυνατότητες και η ομαλή λειτουργία του ήρθαν μετά από 7-8 fw updates. Οσο για το e-great. Ρώτα κάποιον από αυτούς που αγόρασαν την 1η έκδοση που έκανε DTS downmix πόσο καιρό περίμεναν να βγει firmware που να το υποστηρίζει. Και γμ τα support λέμε! Πλήρωσαν οι άνθρωποι για μια δυνατότητα η οποία μέχρι να αξιοποιηθεί είχαν βγει άλλες φθηνότερες συσκευές. Κοινώς λεμόνι και το e-great στα νιάτα του. συμπτωματικά έχω το popcorn hour που ανέφερες, και το αγόρασα στην τιμή που ανέφερες (€ 250).δεν έχει σημασία αν έχει κατασκευασθεί στην κίνα ή στην ταϊβάν ή όπου αλλού. σημασία έχει ότι είναι επώνυμο, το βρίσκεις σε καταστήματα και στην ελλάδα (εγω το πήρα από μεγάλη αλυσίδα) και έρχεται με την απόδειξή του και την εγγύησή του. αυτό εννοώ εγώ ( και φαντάζομαι και οι υπόλοιποι) με τον όρο "επώνυμο". Όταν το είχα αγοράσει εγώ ούτε η μάνα τους δεν τους ήξερε. Κυκλοφορεί 3 χρόνια και αντιπροσωπία στην Ελλάδα υπάρχει μόλις τον τελευταίο χρόνο. ---------- Προσθήκη στις 11:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:01 ---------- Παρέλειψα να αναφέρω την κορυφαία ποιότητα κατασκευής του popcorn! :lol::lol: Βέεεεεβαια! Κουμπί on/off βάλανε στα περσυνά. Μέχρι τότε το κλείνεις με συνδυασμό κουμπιών από το remote.... αλλά ΔΕΝ κλείνει! Σβήνουν βέβαια τα λαμπάκια αλλά εξακολουθεί να λειτουργεί και σαν ψησταριά! Το πανηγύρι ήταν όταν θέλησα να του αλλάξω θέση και μου έμεινε η οπτική είσοδος πάνω στο καλώδιο. :lol::lol: Με το τσιμπιδάκι την αφαίρεσα και τη ξαναβαλα στη θέση της. Και αντε εγώ είμαι παντρεμένος και είχα γυναίκα με τσιμπιδάκι. Άμα είσαι μπακούρι, τι κάνεις???? :lol::lol::lol:
bluesattack Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Ακριβώς για όλα τα παραπάνω είπα στον φίλο να ψάξει τα σχόλια που έχει ο πωλητής στο feedback του. ΑΝ δει κάτι από όλα αυτά εννοείται ότι δεν το αγοράζει.Τσιν τσον ήταν και το popcorn όταν βγήκε και πειραματόζωα οι πρώτοι που το είχαμε πάρει. Nαι αλλα τωρα μετα απο τοσο καιρο.. εξελιξης , ακομα πειραματοζωα ? Δεν λεει...εκτος αν καποιος ειναι και τζογαδορος
VampireKiSS Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν λεει...εκτος αν καποιος ειναι και τζογαδορος Πάντα τζογάρεις με τέτοια πράγματα σε τέτοιες τιμές. Αυτό ακριβώς λέω, ότι κάποτε κι εμείς τζογάραμε... με 7πλάσια τιμή!
lazar_GR Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 αυτα που τραβαω με καμερα sony σε μορφη mp4 1920*1080 θα τα πειζει ενα τετιο μηχανιμα?υπαρχη περιπτωση να βρω dvd player που να παιζει αυτα που τραβαω με την καμερα?ευχαριστω.
apoel1926 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 έφτασε χθες και το δούλεψα λίγο, παίζει μια χαρά τουλάχιστο 720p ταινία που του έβαλα. βέβαια δεν αναγνωρίζει ελληνικούς υπότιτλους και γι΄ αυτό θα πρέπει να τους ενσωματώνω στην ταινία, δοκίμασα με το XviD4PSP 5.0, την έκανε αλλά χρειάστηκαν λίγες ώρες, ξέρετε κανένα άλλο πρόγραμμα/τρόπο γρηγορότερο?
kage Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 http://www.google.gr/#hl=el&source=hp&biw=1024&bih=601&q=1080P+Full+HD+HDMI+VGA+Media+Player+MBox+HDTV+MKV+RMVB&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=3a6a6b832f6854b7 αν πετυχενες καποιο φορουμ που πειραζει fw ισως να εβρισκες λυση για να παιζει και gr. παιζει ηχο απευθειας απο το κουτι με hdmi ή συνδεεις οπτικη ινα?
apoel1926 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 παιζει ηχο απευθειας απο το κουτι με hdmi? ναι 456789
apoel1926 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 τελικά πιο πήρες? αυτό εδώ Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.
VampireKiSS Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 αυτό εδώ Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες. Μετά από 1 βδομάδα που το δουλεύεις, πώς σου φαίνεται? Κάνε αν θες ένα μικρό review γιατί οι χαλεποί καιροί που ζούμε απαιτούν οικονομικά προϊόντα
schumifer Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Συμφωνώ με το review. Μπράβο στον τολμήσαντα
AchIGreek Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Εγω προτεινω παντως να παρεις ενα παλιο pc και να ριξεις πανω το XBMC. Ειμαι στην αφετηρια να κανω ενα δικο μου media center με παλια εξαρτηματα απο πεθαμενους υπολογιστες και να το ριξω στην τηλεοραση, θα ενημερωσω στο φορουμ για εξελιξεις και λιγη βοηθεια
alexcool Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Ελα φιλε μου ηντα γινεται με τον πλε'ι'ερ γιατι ενδιαφερομαι κι εγω σου εχει ερθει; πως πεζει ολλα καλα;εχω βρει κι εγω μερικους αλλα τι γινεται για να ξερουμε τι λετε κι εσεις δεν ξερω τι θα πρεπει να δω αυτος θα μου πεζει HD? και απο ηχο τι γινεται με τα dts και τα σαραουντ ξερει κανεις αν θα πεζει; με τους υποτιτλους τι γινεται;(για να μην ανοιγω αλλο θεμα.) http://cgi.ebay.com/MINI-HDTVMate-HD-TV-Media-Player-MKV-DIVX-RMVB-USB-HDD-/110537629853?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19bc8e609d http://cgi.ebay.com/1080P-2-5-HDD-Media-Player-RM-MKV-H-264-DTS-SD-USB-HD-/230478822374?pt=Home_Theater_in_a_Box&hash=item35a99bbbe6 http://cgi.ebay.com/1080P-Full-HD-HDMI-VGA-Media-Player-MBox-HDTV-MKV-RMVB-/270610502658?pt=Home_Theater_in_a_Box&hash=item3f01a49402
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.