Προς το περιεχόμενο

κινέζικο media player full HD 1080p

apoel1926

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχει στο ebay κάποια media player με το όνομα "1080P Full HD HDMI VGA Media Player MBox HDTV MKV RMVB" 50-60 δολάρια

έχει πολύ καλή τιμή για full hd και hdmi(έχει και καλώδιο στο πακέτο :P ) και παίζει τα περισσότερα format (MKV, MOV, AVI,..) και τα srt subtitles αλλά έχω απορία αν θα παίζει ελληνικούς υπότιτλους, ξέρει κανείς τίποτα ή αν το αγόρασε να μας πει?

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

έχει στο ebay κάποια media player με το όνομα "1080P Full HD HDMI VGA Media Player MBox HDTV MKV RMVB" 50-60 δολάρια

έχει πολύ καλή τιμή για full hd και hdmi(έχει και καλώδιο στο πακέτο :P ) και παίζει τα περισσότερα format (MKV, MOV, AVI,..) και τα srt subtitles αλλά έχω απορία αν θα παίζει ελληνικούς υπότιτλους, ξέρει κανείς τίποτα ή αν το αγόρασε να μας πει?

Δημοσ.

Aστο καλυτερα.Με 100 Ε παιρνεις το wd live,σε μεταχειρισμενο ολο και καπου θα το τσιμπησεις χαμηλοτερα.

Κινεζοαγνωστα , ebay , υποστηριξη ενας θεος ξερει, εγγυηση εχμ... κλπ κλπ.

Δημοσ.

Aστο καλυτερα.Με 100 Ε παιρνεις το wd live,σε μεταχειρισμενο ολο και καπου θα το τσιμπησεις χαμηλοτερα.

Δημοσ.

προσωπικα ειχα κινεζικο το οποιο ηταν αξιπρεπες για τα χρηματα του αλλα οπως ειπε και ο φιλος απο πανω εξαρταται απο πολλα πραγματα αν θα σου δουλεψει σωστα η οχι ,πχ το δικο μου ειχε νεωτερο firmware και δεν ζεσταινοταν τοσο αλλα κατι αλλα εκαιγαν μετα απο 2 ωρες χρησης και σκαλωναν σε μεγαλες ταινιες,καλυτερα επωνυμο και μεταχειρισμενο παρα καινουριο με τζοκερ

Δημοσ.

προσωπικα ειχα κινεζικο το οποιο ηταν αξιπρεπες για τα χρηματα του αλλα οπως ειπε και ο φιλος απο πανω εξαρταται απο πολλα πραγματα αν θα σου δουλεψει σωστα η οχι ,πχ το δικο μου ειχε νεωτερο firmware και δεν ζεσταινοταν τοσο αλλα κατι αλλα εκαιγαν μετα απο 2 ωρες χρησης και σκαλωναν σε μεγαλες ταινιες,καλυτερα επωνυμο και μεταχειρισμενο παρα καινουριο με τζοκερ

Δημοσ.

δεν είναι απαραίτητο, καλύτερα να επικοινωνήσεις με τον πωλητή και να το ρωτήσεις. ακόμα καλύτερα βέβαια να αγοράσεις κάποιον επώνυμο media player. Τα dvd είναι πλέον ξεπερασμένα.

Δημοσ.

σε κινέζικο θα έπαιρνα κάτι τέτοιο http://www.chinavasion.com/product_info.php/pName/full-hd-1080p-media-centre-bit-torrent-ready-hdd-enclosure/

που είναι ακριβός ίδιο με αυτό http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Media-Players/Turbo-X-Media-Player-Oscar-3-5-Sata-HDMI-USB2-0-Host-BT3548HL-R.htm

που υποστηρίζει σίγουρα ελληνικά και έχει και υποστήριξη σε firmware

Δημοσ.
σε κινέζικο θα έπαιρνα κάτι τέτοιο http://www.chinavasion.com/product_info.php/pName/full-hd-1080p-media-centre-bit-torrent-ready-hdd-enclosure/

που είναι ακριβός ίδιο με αυτό http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Media-Players/Turbo-X-Media-Player-Oscar-3-5-Sata-HDMI-USB2-0-Host-BT3548HL-R.htm

που υποστηρίζει σίγουρα ελληνικά και έχει και υποστήριξη σε firmware

ευχαριστώ για την πρόταση,

δηλαδή αν βάλω και ένα σκληρό δίσκο μέσα και το ενώσω με το υπόλοιπο δίκτυο θα μπορώ να κατεβάζω torrent και να τα μεταφέρω στο pc, να βλέπω π.χ βίντεο στο youtube(και γενικά browsing στο internet) και να μεταφέρω ταινίες απο το pc στο media player? :confused:

ή μήπως ζητάω πολλά? :P

Υ.Γ χρεώνουν 37 ευρώ μεταφορικά...

Δημοσ.

ναι γίνονται όλα αυτά που λες με έναν σκληρό μέσα μπορείς να το έχεις και ν κατεβάζεις torrent έχεις δυνατότητα NAS και γενικά μπορείς να τον έχεις σαν εξ.δίσκο.

μπορείς να το πάρεις από πλαίσιο 140€ αν θέλεις να έχεις και καλύτερη εγγύηση.

για browsing στο ιντερνετ υποστηρίζει αυτά Youtube, Podcast, Online Music, Internet Radio, RSS News, Weather

Δημοσ.
ναι γίνονται όλα αυτά που λες με έναν σκληρό μέσα μπορείς να το έχεις και ν κατεβάζεις torrent έχεις δυνατότητα NAS και γενικά μπορείς να τον έχεις σαν εξ.δίσκο.

μπορείς να το πάρεις από πλαίσιο 140€ αν θέλεις να έχεις και καλύτερη εγγύηση.

για browsing στο ιντερνετ υποστηρίζει αυτά Youtube, Podcast, Online Music, Internet Radio, RSS News, Weather

Κύπριος είμαι και δεν έχουμε πλαίσιο αλλά anyway, ίσως πάρω αυτό το κινέζικο των 40 ευρώ και αν δεν παίζει ελληνικούς υπότιτλους θα τους ενσωματώνω στο avi και μετά :P

Δημοσ.

Γεια σου ρε ΑΠΟΕΛαρα,

Χαιρομαι πραγματικα που βλεπω επιτελους ακομα ενα. Ενιοθα μοναξια. Διεροτουμε αν ο administrator απαγορευει την χρηση της Κυπριακης διαλεκτου μετα την απαγορευση των greeklish.

Που λες ρε φιλε, εγω θα προτεινα e-shop.com.cy και κανε search "media streaming" εχει αρκετα σε λογικες τιμες και χωρις shipping costs

Δημοσ.

δεν είναι απαραίτητο, καλύτερα να επικοινωνήσεις με τον πωλητή και να το ρωτήσεις. ακόμα καλύτερα βέβαια να αγοράσεις κάποιον επώνυμο media player. Τα dvd είναι πλέον ξεπερασμένα.

Ρε παιδιά ασχοληθήκατε καθόλου με media players?

Όλα Κινέζικα είναι. ΟΛΑ!

sigmatech τσιπάκι φοράνε όλοι (ή τουλάχιστον οι περισσότεροι).

Το 1ο που είχε βγει (το popcorn δηλαδή) και το είχαμε πληρώσει 250Ε τι νομίζετε ότι είναι? Γερμανική πατέντα? Καρακινέζικο! Πάνω σ' αυτό κατασκευάστηκαν και τα υπόλοιπα. Να προτιμάτε αγορά από Ελλάδα για να μη στέλνετε έξω το μηχάνημα αν χρειαστεί το καταλαβαίνω, αλλά να το κατηγορείτε σαν "κινέζικο" ε είναι άκυρο.

Ρώτα φιλαράκι αν παίζει Ελληνικούς υπότιτλους και αν κάνει DTS downmix για να μη χρειάζεσαι ενισχυτή με αποκωδικοποιητή (εκτός αν έχεις).

H τιμή είναι ύποπτα χαμηλή και καλό είναι να μελετήσεις το feedback του πωλητή πάνω στο συγκεκριμένο προϊόν ή να βρεις από άλλους που να πουλήσαν το ίδιο MD.

Δημοσ.

συμπτωματικά έχω το popcorn hour που ανέφερες, και το αγόρασα στην τιμή που ανέφερες (€ 250).

δεν έχει σημασία αν έχει κατασκευασθεί στην κίνα ή στην ταϊβάν ή όπου αλλού. σημασία έχει ότι είναι επώνυμο, το βρίσκεις σε καταστήματα και στην ελλάδα (εγω το πήρα από μεγάλη αλυσίδα) και έρχεται με την απόδειξή του και την εγγύησή του. αυτό εννοώ εγώ ( και φαντάζομαι και οι υπόλοιποι) με τον όρο "επώνυμο".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...